Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Jordi Romero

Fundador ,  Factorial HR

L'emprenedor ha d'entendre l'inversor que té al davant

Sovint els emprenedors no entenen per què quan expliquen el seu projecte a un inversor, aquest no els compra la idea. Per Jordi Romero, actual fundador de Factorial HR, el problema és que l'emprenedor no s'ha aturat a entendre les particularitats que té cada tipus d'inversor. Amb l'experiència d'haver captat més de 25 milions de dòlars entre Barcelona i San Francisco amb Redbooth (anteriorment Teambox), explica de forma entenedora què cal saber de cada format d'inversió per augmentar les probabilitats d'un acord.

Entrevista
17-11-2017
0 Comentaris
18 Visites

Mireia Fageda i Aïda Díaz

Gestora de Cooperació Tecnològica Local-TECNIO, AGAUR

Com captar talent a Europa

Dins de l'Horizon 2020, un dels programes més interessants és el Marie Sklodowska Curie. Per exemple a través de Tecniospring, les empreses reben finançament europeu per contractar investigadors que els ajudin a avançar més ràpidament els seus projectes de recerca. Durant la Jornada Connect-EU 2017 hem descobert com captar talent a Europa.
Entrevista
09-11-2017
0 Comentaris
45 Visites

Pierre Roubaud

Head of Sector Coaching and Support of EASME, Comissió Europea

Les pimes i el nou European Innovation Council

La Comissió Europea ha engegat amb el European Innovation Council (EIC) una prova pilot per optimitzar el suport a la innovació. Però quin profit n'obtindran realment les empreses que optin a fons europeus de recerca? Pierre Roubaud, Head of Sector Coaching and Support of EASME de la Comissió Europea, ha explicat aquesta iniciativa durant la Jornada Connect-EU 2017.

Entrevista
09-11-2017
0 Comentaris
94 Visites

Geneviève Abbott

Directora de l'Oficina de Comerç i Inversions d'ACCIÓ a Mont-real

El CETA farà més fàcil, ràpid i barat comerciar amb el Canadà

Més de 2.000 empreses catalanes exporten al Canadà i 700 ho fan de manera regular. Una xifra que previsiblement augmentarà amb l'Acord Econòmic i Comercial Global (AECG) entre la UE i el Canadà, també conegut com a CETA (per les seves sigles en anglès), que ha entrat en vigor el mes de setembre de 2017. "Portarà diversos beneficis i un dels principals és l'eliminació d'aranzels per a un gran nombre de productes. El nou tractat farà del Canadà un mercat encara més obert i competitiu", assegura Geneviève Abbott, directora de l'Oficina de Comerç i Inversió d'ACCIÓ a Mont-real.
Entrevista
09-11-2017
0 Comentaris
183 Visites

Jean-François Gauthier

CEO de Startup Genome

Com fer créixer l'ecosistema emprenedor de Barcelona

A través de Startup Genome, JF Gauthier analitza l'estat i la qualitat dels ecosistemes emprenedors. Conèixer amb detall les dades ajuda a oferir millors consells per encaminar les decisions que han de permetre créixer a un ecosistema. En el Be Connected. Join the Hub 2017, Gauthier ha exposat la situació a Barcelona, que viu un moment clau en el que ha de passar de l'activació a la globalització.
Conferència
02-11-2017
0 Comentaris
89 Visites

Daniel Sánchez

CEO de Nauta Capital

El cercle virtuós dels inversors

El bon funcionament d'un ecosistema emprenedor requereix un bon equilibri entre idees i diners. Ho té clar Daniel Sánchez, CEO de Nauta Capital, que durant el Be Connected. Join the Hub 2017 ha descrit el cercle virtuós pels inversors. Tot comença per una bona cultura emprenedora que fomenti la vocació. Amb ella, vindran les startups i les inversions. Del seu èxit en dependran les noves vocacions i que es tanqui el cercle.
Conferència
02-11-2017
0 Comentaris
70 Visites

Jordi Naval

cofundador d'Aelix Therapeutics

Científic amb idees busca soci per emprendre

La qualitat de la investigació i la recerca a Catalunya gaudeix d'un nivell envejable. Tot i així, el cofundador d'Aelix Therapeutics, Jordi Naval, evidencia que encara no es correspon amb el seu nivell d'emprenedoria. "Tenim molt nivell d'investigació que s'ha de traslladar a l'emprenedoria", ha assegurat durant el Be Connected. Join the Hub 2017.
Conferència
02-11-2017
0 Comentaris
110 Visites

Ferran Martínez

exjugador del FC Barcelona de bàsquet i inversor de startups

Un inversor amb esportivitat

Com acaba una estrella del bàsquet convertida en inversor de startups? Ferran Martínez ha sabut traslladar els valors d'una exitosa trajectòria esportiva de les pistes de bàsquet al camp de l'empresa i la inversió. En el Be Connected. Join the hub 2017 ha exposat la importància d'actituds i habilitats com la disciplina o la constància per triomfar tant en l'esport com en els negocis.
Conferència
02-11-2017
0 Comentaris
229 Visites

Dídac Lee

empresari tecnològic i membre de la Junta Directiva del FC Barcelona

L'emprenedor entrenador

Després de més de 20 anys creant empreses, Dídac Lee ha penjat les botes i ha assumit un nou rol: des de la banqueta vol ser l'entrenador dels nous cracks de l'emprenedoria. L'empatia que genera haver estat a l'altra banda és un dels principals valors que pot aportar un inversor. Consells valuosos en la part més burocràtica d'emprendre, on cal perdre el mínim temps possible per destinar-lo al més important: innovar en models de negoci que generin valor.
Conferència
02-11-2017
0 Comentaris
122 Visites

Carlota Pi

Cofundadora d'HolaLuz

Posar llum al creixement de les startups

La cofundadora d'HolaLuz, Carlota Pi, té clar on s'ha de posar el focus: als resultats. Facturar i cobrar pel que estàs venent serà la millor carta de presentació per anar a parlar amb els inversors més importants. Aquesta ha estat una de les claus del creixement imparable d'una de les companyies que més il·lumina l'ecosistema emprenedor de Barcelona.
Conferència
02-11-2017
0 Comentaris
256 Visites
S'han trobat 777 resultats
de 1 a 10