Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Luisa Alemany

Entrevista a Luisa Alemany

Especialista en fons de capital risc filantròpic i en emprenedoria social, sap quin és el perfil d'aquests emprenedors i quins són els projectes que sedueixen als inversors. Si vols saber quines especificitats té aquest tipus d'inversió, no et perdis aquesta entrevista.
Entrevista
10-10-2016
0 Comentaris
387 Visites

Luisa Alemany

Reflexions sobre l'emprenedoria social i els inversors de capital risc filantròpic

Consulta les idees força de la ponència de Luisa Alemany que va tenir lloc a l'Esmorzar de Finançament del passat 21 de setembre.
Conferència
10-10-2016
0 Comentaris
110 Visites

Genís Roca

President de RocaSalvatella

Digitalització i indústria 4.0

L'expert en transformació digital, Genís Roca, analitza en aquesta conferència els principals factors, reptes i oportunitats que les empreses de qualsevol sector hauran de fer front dins el paradigma de la nova "Indústria 4.0".
Conferència
30-09-2016
0 Comentaris
1036 Visites

Jaume Homs

HP Iberia Sales Manager

"L'era de la Transformació 3D canviarà radicalment la manera de dissenyar i produir els objectes"

HP és un dels principals protagonistes de la revolució 3D. Sigui per ambició innovadora, sigui per esperit de supervivència, saben que la impressió 3D transformarà el seu sector i, de pas, modificarà molts models de negoci que ni s'ho imaginen. Parlem amb Jaume Homs sobre alguns dels seus actuals reptes i oportunitats.
Entrevista
29-09-2016
0 Comentaris
725 Visites

Vinton Cerf

Vinton Cerf: In(3D)ustry, from Needs to Solutions

Els efectes de la difusió de la fabricació additiva es materialitzen amb un increment de la productivitat, un menor impacte ambiental i una nova ordenació de les cadenes de valor. Vinton Cerf, científic nord-americà considerat com un dels pares d'Internet, fa les seves aproximacions a la impressió 3D en aquesta ponència.
Entrevista
13-09-2016
0 Comentaris
648 Visites

Magí Galindo

Magí Galindo: iniciativa internacional en impressió 3D amb presència a Catalunya

Magí Galindo, expert internacional en el camp de la fabricació additiva i impressió 3D, constata que Catalunya disposa d'un sector tecnològic molt dinàmic i d'un ecosistema d'innovació potent, que li ofereix les condicions adequades per a l'impuls de la fabricació avançada o indústria 4.0, considerada com la quarta revolució industrial.
Entrevista
13-09-2016
0 Comentaris
598 Visites

Jesús Monleón

Entrevista a Jesús Monleón

L'àngel inversor de la xarxa SeedRocket fa de mentor d'emprenedors per accelerar les seves start-ups i donar-los suport i assessorament en matèria de producte i estratègia. Visualitza els seus consells en aquesta entrevista.
Entrevista
28-07-2016
0 Comentaris
518 Visites

Jesús Monleón

Reflexions per a emprenedors i inversors

Consulta les idees força de la ponència de Jesús Monleón durant l'Esmorzar de Finançament del passat 20 de juliol i descarrega't la presentació amb reflexions i recomanacions per a emprenedors i inversors.
Conferència
28-07-2016
0 Comentaris
406 Visites
Entrevista
27-07-2016
0 Comentaris
961 Visites

Yolanda Descartín Navés

Mare emprenedora en sèrie

Mom2mom.cat: fer més fàcil la vida a les mares

MOM2MOM és una start-up que ha desenvolupat una plataforma col·laborativa que permet a qualsevol mare trobar el suport d'altres mares que ofereixen serveis de cangurs.
Entrevista
21-07-2016
0 Comentaris
851 Visites
S'han trobat 702 resultats
de 1 a 10