Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Victoriano Peralta

Conseller delegat de VenturCap

"L'emprenedor ha de pensar més en vendes i menys en producte"

Victoriano Peralta diu que en una reunió amb emprenedors, "si no es parla de vendes, m'aixeco i me'n vaig". El conseller delegat de VenturCap, fons de capital risc amb una trajectòria inversora de 15 anys, creu que els emprenedors "valoren massa el producte que han desenvolupat, enlloc de pensar en com col·locar-lo al mercat".

Entrevista
20-03-2017
0 Comentaris
590 Visites

Gabriela Gándara

Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Mèxic DF

"El sectors més forts a Mèxic són l'industrial, l'automoció i els que impliquen innovació en tecnologia"

Gabriela Gándara, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Mèxic DF, ens dóna a conèixer quins són els principals sectors amb més oportunitats per a les empreses catalanes al país. Algunes companyies opten per implantar-se a Mèxic per produir i comercialitzar in situ.
Entrevista
08-03-2017
0 Comentaris
109 Visites

Florence Hiard

Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Accra

"L'Àfrica Occidental i Central és una de les principals zones receptores de fons multilaterals"

Florence Hiard, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Accra, ens presenta les oportunitats de negoci per a les empreses catalanes a la zona i com els fons multilaterals són un recurs important per treballar amb socis locals. L'oficina cobreix els mercats de Ghana, Nigèria, Costa d'Ivori, Senegal i Camerun.
Entrevista
15-02-2017
0 Comentaris
367 Visites

Jordi Santacana

Entrevista a Jordi Santacana

Jordi Santacana, CEO de BCN Drone Center, explica en aquesta entrevista com han desenvolupat tecnologia pròpia i aplicacions punteres per a drons, com ha estat la llarga trajectòria de l'empresa en un sector que ha esclatat fa poc, i quin és el seu mètode d'innovació.

Conferència
01-02-2017
0 Comentaris
68 Visites

Artur Costa

President del clúster Packaging i director general de Paymsa (Grup Carinsa).

Estratègia 4.0: Clúster Packaging

Segons el president del clúster Packaging, només hi ha 12 empreses a tot Catalunya que mantenen la mateixa activitat mercantil de quan es van fundar. Estem davant la 4a revolució industrial i ara ens cal re-formular fins i tot el que està funcionant en els nostres negocis.

Conferència
24-01-2017
0 Comentaris
433 Visites

Xavier Monzó

President del clúster Digital

Estratègia 4.0: Clúster Digital

El president del clúster Digital ens planteja la revolució 4.0 com un repte per a tots els perfils professionals citant una frase que ja va utilitzar l'any 1991 Warren G. Benis: "La indústria del futur tindrà només 2 empleats i una màquina. Els empleats seran una persona i un gos. La persona s'encarregarà de tenir cura del gos i el gos tindrà cura que la persona no toqui la màquina".

Conferència
24-01-2017
0 Comentaris
176 Visites

Enric Pedrós

Cluster manager de FEMAC

Estratègia 4.0: Clúster Català de Mitjans de Producció Agrícola, FEMAC

Les tecnologies aplicades a l'agricultura permetran, a través de sensors, predir quan la malaltia vírica afectarà la planta. A Catalunya, ja existeix una aplicació que permet a l'agricultor portar un control exhaustiu de tot el procés productiu.

Conferència
24-01-2017
0 Comentaris
228 Visites

Ignasi Gómez-Belinchón

Cluster manager de Railgrup

Estratègia 4.0: Clúster Railgrup

La lliure competència de la liberalització del sector ferroviari permetrà l'entrada exponencial de noves tecnologies com a grans facilitadors de la indústria 4.0.

Conferència
24-01-2017
0 Comentaris
188 Visites

Christian Ketels

membre de la facultat de Harvard Business School a l'Institut d'Estratègia i Competitivitat i President del TCI Network

Clústers i Competitivitat: Dr. Christian H.M. Ketels, Harvard Business School

El Dr. Christian Ketels, membre de la facultat de Harvard Business School a l'Institut d'Estratègia i Competitivitat i President del TCI Network ens dona la seva visió de les millors pràctiques a nivell internacional en polítiques de clúster, errors a evitar i sobre el model de clústers de Catalunya.
Conferència
24-01-2017
0 Comentaris
326 Visites

Mireia Sitjas

Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Dubai

"Els EAU i molts altres països de l'Orient Mitjà són netament importadors, sobretot de productes alimentaris”

Mireia Sitjas, directora de l'Oficina exterior de Catalunya a Dubai, ens explica quins son els sectors amb més oportunitats per a l'empresa catalana a l'Orient Mitjà i com els Emirats Àrabs fan de hub entre l'est i l'oest.
Entrevista
20-01-2017
0 Comentaris
255 Visites
S'han trobat 730 resultats
de 1 a 10