Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Jesús Monleón

Entrevista a Jesús Monleón

L'àngel inversor de la xarxa SeedRocket fa de mentor d'emprenedors per accelerar les seves start-ups i donar-los suport i assessorament en matèria de producte i estratègia. Visualitza els seus consells en aquesta entrevista.
Entrevista
28-07-2016
0 Comentaris
169 Visites

Jesús Monleón

Reflexions per a emprenedors i inversors

Consulta les idees força de la ponència de Jesús Monleón durant l'Esmorzar de Finançament del passat 20 de juliol i descarrega't la presentació amb reflexions i recomanacions per a emprenedors i inversors.
Conferència
28-07-2016
0 Comentaris
144 Visites
Entrevista
27-07-2016
0 Comentaris
535 Visites

Yolanda Descartín Navés

Mare emprenedora en sèrie

Mom2mom.cat: fer més fàcil la vida a les mares

MOM2MOM és una start-up que ha desenvolupat una plataforma col·laborativa que permet a qualsevol mare trobar el suport d'altres mares que ofereixen serveis de cangurs.
Entrevista
21-07-2016
0 Comentaris
409 Visites

Guillermo Sanjuan

Cofundador de Pentadom

"Smart building o com fer els edificis més intel·ligents"

PENTADOM és una start-up del Pla Embarca de Start-up Catalonia a la Catalunya Sud. El seu cofundador, Guillermo Sanjuan, és enginyer en Telecomunicacions i sempre s'ha dedicat al sector de la tecnologia i les telecomunicacions. Actualment, realitza funcions de gerència i màrqueting a l'empresa que va fundar amb dos socis més: Pentadom.
Entrevista
06-07-2016
0 Comentaris
340 Visites

Pep Torres

Think out of the box

Pep Torres, creatiu, inventor i fundador del Museu d'Idees i Invents de Barcelona – MIBA, proposa als empresaris pensar diferent, de manera no convencional o des d'una nova perspectiva per canviar el món. En aquesta ponència, l'inventor anima a innovar des de l'acció i la valentia i inspira amb idees creatives.
Conferència
04-07-2016
0 Comentaris
1059 Visites

Adam Sedo

Director de comunicació d'Amazon

Amazon: una oportunitat per a les empreses catalanes

El món digital ha canviat el concepte de frontera. En alguns casos, l'ha difuminat. I del paisatge resultant emergeix un nou mapamundi amb països virtuals com Facebook, Amazon, Google, Twitter o eBay. Coneixem l'exemple d'Amazon, que va fundar-se fa poc més de 20 anys i actualment té més 300 milions d'usuaris actius. O, el que és el mateix, 300 milions de consumidors potencials, disposats a comprar qualsevol mena de producte des de qualsevol racó del món.

Amazon ha passat de ser el web que va transformar el negoci de les llibreries a convertir-se en l'hipermercat global, el major retailer planetari per a qualsevol producte imaginable. Qualsevol empresa, petit comerç o emprenedor por fer servir Amazon com el seu canal de vendes en línia i, fins i tot, la seva avançada xarxa logística global. Adam Sedo, director de comunicació d'Amazon, va donar a conèixer les propostes d'Amazon per a les empreses catalanes.
Conferència
01-07-2016
0 Comentaris
980 Visites

Jordi Ordoñez

Director de Màrqueting de Due-Home

Cas d'èxit: Due-Home

Jordi Ordoñez, director de Màrqueting de Due-Home, va conversar amb Adam Sedo, director de comunicació d'Amazon, per presentar el cas de la seva empresa que ja està exportant a tot el món de la mà d'Amazon. Ordoñez va explicar els avantatges que ofereix Amazon a les empreses a l'hora d'internacionalitzar-se.
Conferència
01-07-2016
0 Comentaris
207 Visites

Anna Coelho

Directora de l'Oficina Comerç i Inversions de la Generalitat de Brusel·les

Balcans, oportunitats de negoci a la nova Europa

Anna Coelho, directora de l'Oficina Comerç i Inversions de la Generalitat de Catalunya a Brussel·les, va posar els punts sobre les is pel que fa a les oportunitats de negoci de tota la regió. Coelho va aterrar les grans xifres d'inversió pública destinades a la regió: 182.000 milions d'euros per als països d'Europa de l'Est i pel període 2014-2020, vehiculats via els Fons Estructurals i de Cohesió; 12.000 milions d'euros per als països en estat de pre-admissió a la UE (tots els dels Balcans més Turquia).
Conferència
01-07-2016
0 Comentaris
104 Visites

Berislav Čižmek

CEO de CBBS – Management Consulting & Business Building Co. Ltd.

Reptes i oportunitats comercials als Balcans

Berislav Čižmek, CEO de CBBS – Management Consulting & Business Building Co. Ltd, va explicar que el rang d'oportunitats de negoci varia al llarg de la regió dels Balcans, però comparteix una gran disponibilitat de fons UE, fonamentalment destinats a projectes d'infraestructura i desenvolupament institucional i social. Tot plegat indica un alt potencial per a les empreses catalanes, precisament en sectors on hi tenim avantatge comparatiu, sumats a la limitada capacitat d'aquests països d'executar els fons disponibles.
Conferència
01-07-2016
0 Comentaris
92 Visites
S'han trobat 697 resultats
de 1 a 10