Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Miquel Nonell

Investment professional de Tenaci Partners.

Reptes. Capital risc. Creixement

Miquel Nonell, investment professional de Tenaci Partners ens va concedir una entrevista un cop finalitzada la sessió, on aprofundeix en el perfil tipus d'empreses on inverteixen, els principals resultats de la inversió i com aconsegueixen aquests resultats.

Entrevista
09-01-2017
0 Comentaris
137 Visites

Joan Trenchs

Investment executive d'Indes Capital

Reptes. Capital risc. Creixement

Joan Trenchs, investment executive d'Indes Capital ens va concedir una entrevista on ens parla de les fases de la inversió i ens explica perquè no es defineixen com un fons de capital risc sinó com un grup inversor amb vocació industrial

Entrevista
09-01-2017
0 Comentaris
107 Visites

Conxita Muñoz

Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Miami

"Miami és un centre de comerç internacional entre Amèrica del Nord i Amèrica del Sud”

Conxita Muñoz, directora de l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Miami, ens explica les oportunitats de negoci més atractives per a l'empresa catalana al seu mercat i els sectors catalans que atreuen més inversió del seu país.
Entrevista
27-12-2016
0 Comentaris
93 Visites

Suprio Bose

Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Bombai

"Barcelona és referent per al sector Smart city a l’Índia”

Suprio Bose, director ens parla de la revolució de les smart cities al seu país i com aquest sector juntament amb altres com TIC i Salut ofereixen gran oportunitats per a l'empresa catalana a l'Índia.
Entrevista
27-12-2016
0 Comentaris
250 Visites

Marta Barriga

Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Santiago de Xile

"A Xile fan negoci més de 300 empreses catalanes”

Marta Barriga, directora de l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Xile, ens dona la seva visió experta de les experiències catalanes a Xile i fa una descripció dels sectors més interessants per fer-hi negoci.
Entrevista
27-12-2016
0 Comentaris
74 Visites

Josep M. Buades

Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a São Paulo

"Brasil és un mercat en creixement, jove, amb oportunitats per segments econòmics molt diversos”

Josep M. Buades, director de l'oficina exterior de Comerç i d'Inversions de Catalunya a Sao Paulo, ens dona la seva visió experta de les experiències catalanes al Brasil i fa una descripció dels sectors més interessants per fer-hi negoci.
Entrevista
27-12-2016
0 Comentaris
111 Visites

Clara Barreneche

Directora ,  Oficina Exterior de Catalunya a Nova York

"Les empreses americanes troben a Catalunya un pool de talent i capacitació tecnològica”

Clara Barreneche, directora de l'Oficina exterior d'ACCIÓ a Nova York, amb més de 15 anys d'experiència en el mercat nord-americà, té una llarga trajectòria d'atracció d'empreses a Catalunya. En aquest vídeo destaca els punts forts que fan que cada cop més empreses dels Estats Units inverteixin al nostre país.
Entrevista
27-12-2016
0 Comentaris
109 Visites

Christophe Arnoul

Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a París

"Hi ha més de 750 empreses franceses a Catalunya i 650 catalanes a França”

Christophe Arnoul, director de l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a París, ens explica perquè França és el mercat natural per a una primera exportació de moltes empreses catalanes, que poden testejar l'acollida del seu producte allunyant-se molt poc de la seva zona de confort.
Entrevista
27-12-2016
0 Comentaris
231 Visites

Madrona Marcet

Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Hong Kong

"Als supermercats de Hong Kong trobem diversos productes d’origen català”

Madrona Marcet, directora de l'Oficina exterior d'ACCIÓ a Hong Kong, ens dona la seva visió experta de les experiències catalanes en aquella zona i fa una descripció dels sectors més interessants per fer-hi negoci. L'oficina cobreix els mercats Hong Kong, Taiwan i Sud de la Xina.
Entrevista
27-12-2016
0 Comentaris
78 Visites

Howard Love

Howard Love: un autèntic emprenedor

Crear una start-up.
Treure-la al mercat.
Transformar-la.
Ajustar el model de negoci.
Escalar-la.
Recollir-ne els beneficis.

Segons Howard Love, aquest és el full de ruta de les start-ups. I, excepcions a banda, segueix de forma força fidel aquest esquema. Una fase pot allargar-se més o menys. Pot tancar-se amb més o menys glòria. L'evolució es pot truncar pel camí. Els nervis, les angoixes i les inseguretats poden assaltar els emprenedors en tot moment.

Disposar, però, d'aquest full de ruta, és un tresor. Els permetrà dosificar esforços, guanyar certeses i conèixer en cada moment què és el que realment cal resoldre i què no.

El llibre de Howard Love condensa la seva experiència de 35 anys. No és un acadèmic ni un teòric. És un emprenedor que vol compartir el que ha après, després d'haver fundat o invertit, personalment, en més de 50 start-ups.

Descobreix la seva visió de l'emprenedoria!

Conferència
30-11-2016
0 Comentaris
598 Visites
S'han trobat 715 resultats
de 1 a 10