Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
Accedeix a una selecció rigorosa de publicacions, informes i articles perquè puguis anticipar-te a les oportunitats i als reptes dels mercats, i puguis prendre decisions estratègiques millors abans que la teva competència

Oportunitats de negoci a Turquia

Turquia és una bona destinació de negoci per les empreses dels sectors de les indústries del transport, l'automoció, la logística i l'e-commerce, el packaging, la salut o el tèxtil. Les exportacions catalanes representen el 25,1% de les exportacions de l'Estat Espanyol al país, i es troben en augment per segon any consecutiu, assolint els 1.300 milions d'euros. Els principals productes que Catalunya ven a Turquia són vehicles (25,6%), matèries plàstiques (16,7%) i peces de vestir (9,6%).
01-06-2017
0 Comentaris
859 Visites

Oportunitats de negoci a Xile

Els principals sectors amb majors oportunitats de negoci a Xile són el de l'alimentació, la maquinària i els béns d'equipament, l'electrònica i electricitat o la química i els plàstics entre d'altres. Les exportacions catalanes viuen un creixement ininterromput a Xile i entre els principals productes que Catalunya exporta hi ha els aparells i material elèctric (18,1%), la maquinària (13,7%) i la perfumeria i cosmètica (12,6%).
01-06-2017
0 Comentaris
1203 Visites

Oportunitats de negoci a la Xina

La Xina mostra un creixement econòmic del 6,7%, i les relacions comercials amb Catalunya presenten una tendència positiva. Les exportacions catalanes han crescut ininterrompudament els darrers anys assolint els 1.308 milions d'euros. Catalunya exporta principalment productes com la carn porcina (19,1%), productes farmacèutics (13,1%) i aparells i material elèctric (7,7%). La Xina presenta oportunitats de negoci principalment en sectors com les indústries del transport, l'automoció, la biotecnologia, el sector logístic, les matèries primeres, la restauració, les TIC o el tèxtil.
01-06-2017
0 Comentaris
937 Visites

Oportunitats de negoci a Croàcia

Croàcia és un mercat on les empreses poden trobar oportunitats de negoci principalment en els sectors de l'electrònica i l'electricitat, la indústria farmacèutica, l'alimentació o els materials i les matèries primeres. L'any 2016 les exportacions catalanes van registrar un fort creixement assolint els 135,9 milions d'euros en productes com els farmacèutics (25,4%), vehicles (15,5%) i carn (11,4%).
01-06-2017
0 Comentaris
565 Visites

Oportunitats de negoci al Regne Unit

El Regne Unit és un mercat ampli en el qual existeixen oportunitats de negoci en els sectors de l'alimentació, les infraestructures de transport, l'energia i els recursos, els materials i matèries primeres, i el tèxtil. Les exportacions catalanes al Regne Unit representen el 6% el total de les exportacions catalanes, i són principalment de vehicles (37,7%), aparells i material elèctric (10,9%) i matèries plàstiques (5,1). Altres sectors que es troben en creixement al Regne Unit són el de la construcció, el lloguer de béns immobles i la producció, recollida i distribució d'electricitat.
01-06-2017
0 Comentaris
1827 Visites

Oportunitats de negoci a Rússia

Rússia és un gran mercat que presenta diferents oportunitats de negoci per a les empreses catalanes en els sectors biotecnològic, farmacèutic i veterinari. Es detecta un potencial de creixement en el mercat de la producció de maquinària, components i productes químics, que s'atribueix als plans nacionals de modernització de les indústries. El sector de la construcció i les infraestructures també presenten bones oportunitats de negoci amb motiu de la celebració del Mundial de Futbol del 2018.
01-06-2017
0 Comentaris
975 Visites

Oportunitats de negoci als Països Baixos

Els Països Baixos ofereixen oportunitats de negoci en sectors com l'alimentació, l'electrònica, el tèxtil, el químic, el packaging o el logístic. Les exportacions catalanes representen el 23,4% de les vendes de l'Estat Espanyol als Països Baixos. Les empreses catalanes exporten principalment productes com vehicles (32,3%), materials plàstics (7,4%) i químics orgànics (6,7%).
01-06-2017
0 Comentaris
940 Visites

Oportunitats de negoci a Polònia

El mercat polonès presenta oportunitats de negoci per a aquelles empreses catalanes dels sectors de l'automoció, metàl·lic o del procés de gomes i plàstics. La maquinària i les peces industrials i agrícoles també ofereixen oportunitats, juntament amb les solucions tecnològiques i la fabricació de productes del sector fusta.
01-06-2017
0 Comentaris
806 Visites

Oportunitats de negoci a Itàlia

El mercat italià és un bon receptor dels productes catalans. Les exportacions catalanes han augmentat considerablement els darrers anys i el 2016 han registrat els 5.932,3 milions d'euros. Pel que fa a les oportunitats de negoci, Itàlia destaca en els sectors de l'alimentació, la maquinària, la metal·lúrgia i els béns d'equipament, indústries del transport o el sector tèxtil i moda, entre d'altres. En aquest sentit, Catalunya exporta principalment a Itàlia productes com vehicles (15,8% del total), matèries plàstiques (8,8%) i altres productes químics (8%).
01-06-2017
0 Comentaris
850 Visites

Oportunitats de negoci al Japó

El Japó és un dels mercats més importants del continent asiàtic i les empreses catalanes hi tenen oportunitats de negoci clares centrades en els sectors de les indústries del transport, l'automoció, l'electrònica i l'electricitat, la logística i l'e-commerce, la maquinària i els béns d'equipament, la química i els plàstics i les tecnologies TIC. Les exportacions catalanes al Japó representen el 33,3% de les exportacions de l'Estat espanyol al país. Entre els principals productes que Catalunya ven al Japó hi ha els vehicles (28,6%), la carn porcina (24%) i productes químics orgànics (9%).
01-06-2017
0 Comentaris
833 Visites
S'han trobat 63 resultats
de 11 a 20