Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
Accedeix a una selecció rigorosa de publicacions, informes i articles perquè puguis anticipar-te a les oportunitats i als reptes dels mercats, i puguis prendre decisions estratègiques millors abans que la teva competència

Oportunitats internacionals en el sector alimentació i begudes

Presentació de l'anàlisi d'oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector de l'alimentació i begudes. Detall de l'evolució competitiva a Catalunya i de les tendències globals al món.
Cas empresarial
01-06-2016
0 Comentaris
4485 Visites

Mapa global d'oportunitats sectorials per a empreses catalanes 2015

En un context canviant com l'actual, marcat per la globalització, és interessant conèixer quines són les tendències de futur que faran generar noves oportunitats de negoci a les empreses catalanes en els mercats de tot el món.
01-06-2016
0 Comentaris
5319 Visites

Oportunitats de negoci a Austràlia

L'augment de la demanda turística al país ha fet sorgir oportunitats per a les empreses en el sector turístic, però també en el de les infraestructures, sobretot per la manca d'oferta hotelera estructural, de transport i de canalització, distribució o gestió de l'aigua. El sector de les tecnologies mèdiques, gràcies a l'alta esperança de vida de la població australiana, també necessita equipaments.
31-05-2016
0 Comentaris
582 Visites

Oportunitats de negoci a Brasil

Brasil ha experimentat grans canvis, sobretot a nivell d'infraestructures, en els darrers quatre anys degut a la celebració dels Jocs Olímpics 2016. Els sectors que encara presenten necessitats són el sector del medi ambient. Brasil necessita una millor gestió dels seus residus així com de les ciutats intel·ligents, a partir de les noves tecnologies. A més, fruit d'un canvi de normativa interna, els hospitals públics ja poden proveir-se de material hospitalari provinent de fora del país. Aquest canvi suposa una gran oportunitat de negoci degut al volum de població del Brasil.
31-05-2016
0 Comentaris
534 Visites

Oportunitats de negoci als Emirats Àrabs Units

Els Emirats Àrabs Units, amb Abu Dhabi i Qatar com a principals nínxols de mercat, presenten grans oportunitats de negoci per a les empreses catalanes. Les exportacions en aquest país han augmentat progressivament fins a situar-se en 627 milions d'euros l'any 2015. Per productes, les llavors, els fruits oleaginosos ,els aparells i material elèctric són els més exportats. Per sectors, el turisme, les ciutats intel·ligents, el transport, les infraestructures, el sector hospitalari i la petroquímica ofereixen oportunitats a les empreses catalanes ja que són sectors en augment.
31-05-2016
0 Comentaris
505 Visites

Oportunitats de negoci a Ghana

Ghana posseeix reserves de petroli, fet que s'hagi convertit en un mercat atractiu per als països desenvolupats. El país presenta mancances en productes alimentaris o farmacèutics, ja que la indústria local no pot absorbir tota la demanda del país. Altres sectors com la construcció, la petroquímica o les telecomunicacions també presenten oportunitats de negoci per a les empreses catalanes.
31-05-2016
0 Comentaris
483 Visites

Oportunitats de negoci a Hong Kong

El mercat de productes alimentaris a Hong Kong depèn principalment de les importacions, fet que representa un avantatge per a les empreses alimentàries catalanes per exportar-hi. Hong Kong és també un destí turístic per a molts ciutadans xinesos i això provoca que les empreses que fabriquen béns de luxe, de consum o articles infantils hi tinguin oportunitats. El món de les smart cities i les TIC són sectors que el Govern també ha promogut i ofereixen oportunitats de negoci.
31-05-2016
0 Comentaris
445 Visites

Oportunitats de negoci a Panamà

La inauguració de l'ampliació del Canal de Panamà convertirà el país en un eix principal del comerç internacional. Aquest augment comercial comportarà que el país necessiti bones infraestructures i serveis de logística per gestionar el volum comercial de la zona. A més, el pla de desenvolupament integral del sector turístic que ha impulsat el Govern farà que les empreses catalanes del sector HORECA (Hosteleria, Restauració i Càtering) tinguin l'oportunitat d'oferir els seus productes o serveis en aquest país.
31-05-2016
0 Comentaris
517 Visites

Oportunitats de negoci a Perú

Les exportacions catalanes a Perú han augmentat un 18,8% l'any 2015. Catalunya hi exporta principalment maquinària, aparells o material elèctric, i matèries plàstiques. Per sectors, destaca el packaging, el medi ambient, les franquícies i les infraestructures.
31-05-2016
0 Comentaris
372 Visites

Oportunitats de negoci a Singapur

Les exportacions catalanes a Singapur han augmentat un 1,3% el 2015 respecte l'any anterior, situant-se en els 172 milions d'euros. Els aparells i material elèctric, els productes de perfumeria i cosmètica i els vehicles són els principals productes que Catalunya exporta en aquest país.
31-05-2016
0 Comentaris
436 Visites
S'han trobat 414 resultats
de 11 a 20