Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
Accedeix a una selecció rigorosa de publicacions, informes i articles perquè puguis anticipar-te a les oportunitats i als reptes dels mercats, i puguis prendre decisions estratègiques millors abans que la teva competència

Oportunitats de negoci als Emirats Àrabs Units

Els Emirats Àrabs Units, amb Abu Dhabi i Qatar com a principals nínxols de mercat, presenten grans oportunitats de negoci per a les empreses catalanes. Les exportacions en aquest país han augmentat progressivament fins a situar-se en 627 milions d'euros l'any 2015. Per productes, les llavors, els fruits oleaginosos ,els aparells i material elèctric són els més exportats. Per sectors, el turisme, les ciutats intel·ligents, el transport, les infraestructures, el sector hospitalari i la petroquímica ofereixen oportunitats a les empreses catalanes ja que són sectors en augment.
31-05-2016
0 Comentaris
465 Visites

Oportunitats de negoci a Ghana

Ghana posseeix reserves de petroli, fet que s'hagi convertit en un mercat atractiu per als països desenvolupats. El país presenta mancances en productes alimentaris o farmacèutics, ja que la indústria local no pot absorbir tota la demanda del país. Altres sectors com la construcció, la petroquímica o les telecomunicacions també presenten oportunitats de negoci per a les empreses catalanes.
31-05-2016
0 Comentaris
448 Visites

Oportunitats de negoci a Hong Kong

El mercat de productes alimentaris a Hong Kong depèn principalment de les importacions, fet que representa un avantatge per a les empreses alimentàries catalanes per exportar-hi. Hong Kong és també un destí turístic per a molts ciutadans xinesos i això provoca que les empreses que fabriquen béns de luxe, de consum o articles infantils hi tinguin oportunitats. El món de les smart cities i les TIC són sectors que el Govern també ha promogut i ofereixen oportunitats de negoci.
31-05-2016
0 Comentaris
408 Visites

Oportunitats de negoci a Panamà

La inauguració de l'ampliació del Canal de Panamà convertirà el país en un eix principal del comerç internacional. Aquest augment comercial comportarà que el país necessiti bones infraestructures i serveis de logística per gestionar el volum comercial de la zona. A més, el pla de desenvolupament integral del sector turístic que ha impulsat el Govern farà que les empreses catalanes del sector HORECA (Hosteleria, Restauració i Càtering) tinguin l'oportunitat d'oferir els seus productes o serveis en aquest país.
31-05-2016
0 Comentaris
464 Visites

Oportunitats de negoci a Perú

Les exportacions catalanes a Perú han augmentat un 18,8% l'any 2015. Catalunya hi exporta principalment maquinària, aparells o material elèctric, i matèries plàstiques. Per sectors, destaca el packaging, el medi ambient, les franquícies i les infraestructures.
31-05-2016
0 Comentaris
349 Visites

Oportunitats de negoci a Singapur

Les exportacions catalanes a Singapur han augmentat un 1,3% el 2015 respecte l'any anterior, situant-se en els 172 milions d'euros. Els aparells i material elèctric, els productes de perfumeria i cosmètica i els vehicles són els principals productes que Catalunya exporta en aquest país.
31-05-2016
0 Comentaris
410 Visites

Oportunitats de negoci a Índia

Catalunya exporta principalment a l'Índia maquinària, productes químics orgànics i olis. Els sectors de la biotecnologia, energies renovables, alimentació, automoció i smart cities presenten oportunitats de negoci per a les empreses catalanes.
31-05-2016
0 Comentaris
411 Visites

Oportunitats de negoci a Sud-àfrica

Els nous hàbits de consum fan que apareguin noves demandes de productes i envasos al país i es generi una oportunitat de negoci. Les infraestructures –necessàries per millorar el comerç exterior– i les energies renovables també són dos dels sectors amb oportunitats a Sud-àfrica. Des del govern s'està impulsant el Pla 2012-2030 d'Inversions en el sector ferroviari. Finalment, el sector alimentari necessita soluciona industrials per millorar els seus productes. Aquests 4 sectors doncs, ofereixen oportunitats per a les empreses catalanes a Sud-àfrica.
31-05-2016
0 Comentaris
352 Visites

Oportunitats de negoci a Dinamarca

Dinamarca ofereix oportunitats de negoci per a les empreses catalanes en els sector de l'alimentació, sobretot pel que fa a productes ecològics, i a les infraestructures públiques, sobretot en l'àmbit de construcció d'hospitals. Així mateix, presenta oportunitats en el sector ciutats intel·ligent, que és una qüestió rellevant en l'agenda política danesa, i en el sector de les tecnologies de la salut, un dels pilars més importants de la societat del benestar danesa.
21-03-2016
0 Comentaris
732 Visites

Nota Econòmica Luxemburg

Les exportacions catalanes a Luxemburg han augmentat el 2015 un 7,3 % després d'una lleugera baixada el 2014, arribant als gairebé 74 milions d'euros. El 45,9% de les exportacions a Luxemburg corresponen a vehicles, el 13,2% a matèries plàstiques i el 8,5% a matèries colorants.
21-03-2016
0 Comentaris
444 Visites
S'han trobat 410 resultats
de 11 a 20