Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
Accedeix a una selecció rigorosa de publicacions, informes i articles perquè puguis anticipar-te a les oportunitats i als reptes dels mercats, i puguis prendre decisions estratègiques millors abans que la teva competència

Estudis de competitivitat, Altres publicacions

Informe Laudem de la Competitivitat Empresarial 2011

L'Informe de Competitivitat Empresarial de Laudem Forum és fruit de mesos d'estudi, recerca i entrevistes. L'estudi està dividit en tres parts:la primera és una presentació del Laudem Fòrum, la segona recull els principals resultats de l'enquesta sobre la competitivitat de les pimes catalanes i, per acabar, la tercera part posa de manifest les reflexions sobre les expectatives de les accions de les diverses Administracions.
Ressenya estudi
10-05-2011
0 Comentaris
2966 Visites

Papers digitals de prospectiva internacional

El procés de convergència tecnològica en els principals països emergents

La crisi financera ha accentuat el diferencial de creixement entre els països emergents i els avançats, i està accelerant el procés de convergència tecnològica en algunes regions, especialment asiàtiques.
09-05-2011
0 Comentaris
3209 Visites

Papers digitals de prospectiva internacional

Tecnologies de l'alimentació: tendències de futur i oportunitats globals

A la indústria de l'alimentació i les begudes, una de les principals a Catalunya, es preveuen una sèrie de reptes i oportunitats de caràcter global que podrien renovar les possibilitats d'innovació tecnològica els propers anys.
18-04-2011
0 Comentaris
7846 Visites

Diagnosis industrials de Catalunya

Estratègies de creixement a la indústria alimentària de Catalunya: productes gurmet i servei al canal food service

El sector de l'alimentació a Catalunya no és només un dels més importants en termes de volum de facturació (18.000 milions d'euros) i ocupats (75.000), sinó que ha estat al llarg d'aquests darrers anys un dels sectors que ha crescut amb major regularitat i que menys ha patit les conseqüències de la crisi.
12-04-2011
0 Comentaris
4263 Visites

Papers digitals de competitivitat

Action Plan for Investment Promotion in the Photovoltaic Sector

Pla d'actuació per a la promoció d'inversions en el sector fotovoltaic a la Mediterrània oriental -Mashreq- .
18-01-2011
0 Comentaris
2435 Visites

Papers digitals de competitivitat

Biotechnology in India: Its Policy and Normative Framework

Estudi del marc legal i institucional del sector de la biotecnologia a l'Índia, dirigit a les empreses catalanes interessades a entrar en aquest mercat.
17-12-2010
0 Comentaris
3460 Visites

Monogràfics Paradigmes

Economia de la identitat: diferenciació i marca de país.

El número 5 de Paradigmes pretén reflexionar i aportar una base argumental a un concepte relativament nou i encara poc definit teòricament, que és el de l'economia de la identitat. Per fer-ho, hem realitzat una aproximació al concepte general d'identitat i al valor de la diferenciació en l'actual món globalitzat.
05-10-2010
0 Comentaris
2313 Visites

Diagnosis industrials de Catalunya

Els reptes industrials del vehicle verd a Catalunya

Davant l'actual escenari en el sector de l'Automoció i els darrers avenços en el vehicle verd, la pregunta que es planteja és: quina repercussió tindrà la introducció massiva del vehicle verd en un futur en la indústria catalana?
20-09-2010
2 Comentaris
3409 Visites

Papers digitals de prospectiva aplicada

Internacionalització de serveis: casos i perspectives a Catalunya

Examina les tendències i noves dinàmiques d'internacionalització de serveis en països avançats i emergents. Identifica els factors de competitivitat i perfila el posicionament competitiu d'Espanya i Catalunya dins el context internacional. Descriu el teixit terciari català i perfila algunes de les estratègies i dels processos d'internacionalització que segueixen les empreses catalanes (molt diferents a les que tradicionalment han efectuat les empreses manufactureres).
09-09-2010
0 Comentaris
7560 Visites

Diagnosis industrials de Catalunya

La indústria catalana de la nàutica d'esbarjo

Estudia i analitza la indústria nàutica esportiva a Catalunya. Detecta les principals tendències del mercat i segmenta les empreses del sector a l'àmbit global. Analitza l'entorn català per al desenvolupament de la indústria nàutica i defineix reptes estratègics que tenen les empreses del negoci.
10-06-2010
0 Comentaris
1536 Visites
S'han trobat 197 resultats
de 31 a 40