Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
Accedeix a una selecció rigorosa de publicacions, informes i articles perquè puguis anticipar-te a les oportunitats i als reptes dels mercats, i puguis prendre decisions estratègiques millors abans que la teva competència

Altres publicacions

Baròmetre de la Innovació a Catalunya 2014

El Baròmetre de la Innovació és un exercici pioner en l'àmbit internacional a nivell d'avaluació de la innovació de les empreses. Analitza la innovació tenint en compte els nous enfocaments, incorporant-hi el pes fonamental que suposen els intangibles, i recull la informació de forma actualitzada, reduint el decalatge de prop de dos anys de les estadístiques oficials.

05-06-2015
0 Comentaris
6369 Visites

Altres publicacions

Una estratègia industrial per a Catalunya

Article que resumeix la nova estratègia industrial del Govern de la Generalitat de Catalunya, alineada plenament amb les estratègies ECAT2020 i RIS3CAT, i que vol portar a que la indústria pesi el 25% del PIB el 2020, amb visió de futur, amb una clara orientació sectorial i adaptada a la nostra realitat.

05-05-2015
0 Comentaris
2645 Visites

Altres publicacions

Catalonia in World Competitiveness 2014

Informe complet de l'IMD que analitza, compara i classifica la competitivitat de l'economia catalana en base a més de 300 criteris econòmics. El document mostra els rànquings complexos i específics i la posició de Catalunya en tots aquests criteris.

23-01-2015
0 Comentaris
5652 Visites

Altres publicacions

Global Entrepreneurship Monitor. Informe executiu Catalunya 2012

Catalunya va mantenir el 2012 el repunt emprenedor iniciat l'any anterior segons indica l'informe sobre l'activitat emprenedora a Catalunya del Global Entrepreneurship Monitor. L'estudi conclou que el 7,88% de la població catalana adulta està involucrada en activitats emprenedores, un 15% més que l'any anterior, si bé la taxa cau a la demarcació de Barcelona.
10-06-2013
0 Comentaris
3330 Visites

Altres publicacions

Anàlisi de la inversió empresarial catalana a la Xina

Aquest estudi, guardonat a la VIII Edició dels Ajuts a la recerca per l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID), ens presenta una extensa anàlisi de les inversions empresarials a la Xina dels últims anys. A més, l'estudi compta amb les experiències de diverses empreses catalanes destacades com el Grup Simón, Mango, Esteve, Torres o Borges.
30-04-2013
0 Comentaris
3459 Visites

Diagnosis industrials de Catalunya

La indústria del benestar a Catalunya

En l'actualitat, les persones no busquen només "consumir" els productes. La realitat de l'estat del benestar i les societats "avançades" provoca que la bellesa, la prevenció i el plaer prenguin protagonisme. Aquesta publicació presenta les conclusions del mapeig i l'anàlisi de la indústria del benestar a Catalunya, així com les principals tendències i els perfils dels consumidors.

10-01-2012
0 Comentaris
4083 Visites

Informe anual de prospectiva

Informe Anual 2011: Nous lideratges en un món postcrisi. Oportunitats globals i noves àrees de negoci

La present edició de l'Informe Anual de Prospectiva Internacional 2011 explora els nous escenaris postcrisi i anticipa i identifica quines són les noves oportunitats empresarials que apareixen en aquest entorn ple d'incerteses, però on clarament es consoliden canvis profunds d'ampli abast en la distribució del potencial innovador, tecnològic, comercial, econòmic i geopolític.
02-11-2011
0 Comentaris
9283 Visites

Papers digitals de prospectiva aplicada

Pimes, innovació i internacionalització: perspectives per a Catalunya

Les noves realitats han incrementat la importància de la competitivitat de les empreses i la necessitat d'ampliar el seu posicionament global. L'activitat exportadora ve condicionada per tota una sèrie d'elements com la productivitat, la capacitat d'innovació, la dimensió empresarial, el capital humà o la pertinença a un grup empresarial, entre d'altres.
02-11-2011
0 Comentaris
3794 Visites

Diagnosis industrials de Catalunya

Indústria editorial 2.0: tendències, oportunitats i reptes davant la digitalització del llibre

Ens trobem en un moment de transformació on la indústria editorial s'ha d'adaptar a noves tendències i oportunitats fruit de la digitalització del llibre i dels continguts en general. Aquest treball presenta aquests canvis que viu el sector així com els reptes estratègics identificats, i proposa línies d'actuació per reforçar la situació competitiva de les empreses del món editorial.
31-10-2011
0 Comentaris
4595 Visites

Altres publicacions

Estudi Fénix: apropar l'empresa biotecnològica al finançament

La biotecnologia és un sector en expansió que requereix un finançament important per seguir creixent. Per això, és clau apropar el món financer. Conscient d'això, CataloniaBIO ha impulsat l'Estudi Fènix per conèixer la visió que té el món financer del sector i quines són les necessitats financeres de les empreses biotecnològiques.
27-07-2011
0 Comentaris
2825 Visites
S'han trobat 210 resultats
de 31 a 40