Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
Accedeix a una selecció rigorosa de publicacions, informes i articles perquè puguis anticipar-te a les oportunitats i als reptes dels mercats, i puguis prendre decisions estratègiques millors abans que la teva competència

Altres publicacions

Global Entrepreneurship Monitor. Informe executiu Catalunya 2012

Catalunya va mantenir el 2012 el repunt emprenedor iniciat l'any anterior segons indica l'informe sobre l'activitat emprenedora a Catalunya del Global Entrepreneurship Monitor. L'estudi conclou que el 7,88% de la població catalana adulta està involucrada en activitats emprenedores, un 15% més que l'any anterior, si bé la taxa cau a la demarcació de Barcelona.
10-06-2013
0 Comentaris
3195 Visites

Altres publicacions

Anàlisi de la inversió empresarial catalana a la Xina

Aquest estudi, guardonat a la VIII Edició dels Ajuts a la recerca per l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID), ens presenta una extensa anàlisi de les inversions empresarials a la Xina dels últims anys. A més, l'estudi compta amb les experiències de diverses empreses catalanes destacades com el Grup Simón, Mango, Esteve, Torres o Borges.
30-04-2013
0 Comentaris
3307 Visites

Diagnosis industrials de Catalunya

La indústria del benestar a Catalunya

En l'actualitat, les persones no busquen només "consumir" els productes. La realitat de l'estat del benestar i les societats "avançades" provoca que la bellesa, la prevenció i el plaer prenguin protagonisme. Aquesta publicació presenta les conclusions del mapeig i l'anàlisi de la indústria del benestar a Catalunya, així com les principals tendències i els perfils dels consumidors.

10-01-2012
0 Comentaris
3952 Visites

Informe anual de prospectiva

Informe Anual 2011: Nous lideratges en un món postcrisi. Oportunitats globals i noves àrees de negoci

La present edició de l'Informe Anual de Prospectiva Internacional 2011 explora els nous escenaris postcrisi i anticipa i identifica quines són les noves oportunitats empresarials que apareixen en aquest entorn ple d'incerteses, però on clarament es consoliden canvis profunds d'ampli abast en la distribució del potencial innovador, tecnològic, comercial, econòmic i geopolític.
02-11-2011
0 Comentaris
9012 Visites

Papers digitals de prospectiva aplicada

Pimes, innovació i internacionalització: perspectives per a Catalunya

Les noves realitats han incrementat la importància de la competitivitat de les empreses i la necessitat d'ampliar el seu posicionament global. L'activitat exportadora ve condicionada per tota una sèrie d'elements com la productivitat, la capacitat d'innovació, la dimensió empresarial, el capital humà o la pertinença a un grup empresarial, entre d'altres.
02-11-2011
0 Comentaris
3726 Visites

Diagnosis industrials de Catalunya

Indústria editorial 2.0: tendències, oportunitats i reptes davant la digitalització del llibre

Ens trobem en un moment de transformació on la indústria editorial s'ha d'adaptar a noves tendències i oportunitats fruit de la digitalització del llibre i dels continguts en general. Aquest treball presenta aquests canvis que viu el sector així com els reptes estratègics identificats, i proposa línies d'actuació per reforçar la situació competitiva de les empreses del món editorial.
31-10-2011
0 Comentaris
4499 Visites

Altres publicacions

Estudi Fénix: apropar l'empresa biotecnològica al finançament

La biotecnologia és un sector en expansió que requereix un finançament important per seguir creixent. Per això, és clau apropar el món financer. Conscient d'això, CataloniaBIO ha impulsat l'Estudi Fènix per conèixer la visió que té el món financer del sector i quines són les necessitats financeres de les empreses biotecnològiques.
27-07-2011
0 Comentaris
2734 Visites

Diagnosis industrials de Catalunya

El sector de productes infantils a Catalunya (Kid's Cluster)

Aquesta publicació presenta les conclusions del mapatge i l'anàlisi del sector de productes infantils a Catalunya, així com el procés de formació de l'associació Kid's Cluster.
20-07-2011
0 Comentaris
4509 Visites

Estudis de competitivitat

Informe anual de l'R+D i la Innovació a Catalunya 2011

La innovació contribueix de manera molt directa a la capacitat competitiva dels territoris i, per tant, al seu desenvolupament econòmic i social. En aquest sentit, l'Informe Anual de l'R+D i la innovació a Catalunya 2011 és una eina molt valuosa d'anàlisi de l'estat de la situació, no només de l'R+D i la innovació a Catalunya, sinó també dels elements determinants del seu entorn que permeten la capacitat innovadora del territori.
18-07-2011
1 Comentaris
9846 Visites

Papers digitals de prospectiva internacional

Les estratègies empresarials del futur: desafiaments i oportunitats

El món postcrisi es perfila molt més complex i policèntric. Aquest nou entorn més inestable, de canvis ràpids i constants, comportarà nous riscs que caldrà saber gestionar, però alhora noves oportunitats fins ara inexistents.
08-06-2011
0 Comentaris
5169 Visites
S'han trobat 197 resultats
de 21 a 30