Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
Accedeix a una selecció rigorosa de publicacions, informes i articles perquè puguis anticipar-te a les oportunitats i als reptes dels mercats, i puguis prendre decisions estratègiques millors abans que la teva competència

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Estudi de mercat del sector de xarxes i comunicacions

El mercat mundial de l'electrònica, software, comunicacions i els serveis associats és avui el que mou més volum de diners i negocis, superant totes les altres industries. Alemanya ha pogut fer-se un petit però significatiu lloc dins del sector liderat pels Estats Units, Xina, Japó i els països del sud-est asiàtic.
01-07-2007
0 Comentaris
1519 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

La biomedicina a França

El sector de la biotecnologia és un sector clau pel govern francès, especialment el subsector de biomedicina, en el qual França és capdavantera al món. També estan en creixement el medi ambient i la informàtica. Són claus les polítiques públiques de foment de clústers, amb el nom de pôles de compétivité.
02-05-2007
0 Comentaris
960 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

El mercat de l'equipament de bany als EUA

El mercat de l'equipament per bany als EUA molt lligat a la construcció de cases, tot i la crisi immobiliària té previst resistir i fins i tot créixer lentament. Als EUA el bany es comença a veure com un producte on incorporar el luxe, així que una manera d'entrar a un mercat tant competitiu és la diferenciació del producte.
01-05-2007
0 Comentaris
891 Visites

Mapa industrial de Turquia 2007: localització geogràfica dels principals sectors industrials del país en l'actualitat

La indústria turca està força diversificada, amb preponderància de la tèxtil, la siderúrgica i l'automotor. L'estat turc té força interès en fomentar la inversió estrangera directa, i amb aquest finalitat, a part de crear legislació en aquest sentit, ha definit les figures de les Zones Industrials Organitzades, les Zones de Desenvolupament Tecnològic i les Zones Franques.
30-04-2007
0 Comentaris
1669 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Xarxes i tecnologies de la informació i comunicacions a Canadà

Canadà és un país que aposta per les noves tecnologies, essent líder en el sector, havent-se recuperat de la crisi del sector al voltant de l'any 2000. Entre el 1999-2005 el seu creixement va ser el més alt del G-7 en termes de TIC. És un mercat amb empreses majoritàriament petites, tot i les grans tenen un impacte important en el sector.
19-04-2007
0 Comentaris
906 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

El mercat de components d'automoció a Polònia

L'estudi, després de fer una panoràmica general del país en relació a l'estat i l'organització territorial administrativa, se centra a analitzar la demanda de components de l'automòbil i l'evolució que ha tingut en els últims anys així com en l'anàlisi de l'oferta i la caracterització dels principals productors.
12-04-2007
0 Comentaris
1559 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Aplicacions de software a l'Argentina

La penetració de les noves tecnologies a tots els àmbits de la societat fa que el sector de les TIC sigui el que més ràpid es desenvolupa. I dins d'aquest sector és clau el segment del software i serves informàtics (SSI). Aquest creixement està obrint nous mercats que si bé no son gaire grans s'han de tenir en compte al moment d'obrir nous fronts comercials.
01-04-2007
0 Comentaris
1504 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Sistemes d'identificació, control d'accés i seguretat a Bèlgica

A Bèlgica, com a la resta de països occidentals, està creixent la preocupació per les mesures de seguretat. Per això el sector de la seguretat, tant el desenvolupament tecnològic com seva la distribució de d'aplicacions per a la identificació i el control d'accessos presenta unes perspectives de futur força optimistes.
01-04-2007
0 Comentaris
1163 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Situació del comerç detallista a la República Txeca

El comerç al detall txec es troba amb les característiques d'un país recent adherit a la UE, amb passos cap a la homogeneïtzació de patrons de consum i nivells de renda, mentre es mantenen algunes característiques de país ex-socialista, com poden ser l'extrema liberalització del sector comercial o l'absència de cultura associativa entre comerciants.
01-04-2007
0 Comentaris
1139 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Estudi de mercat del sector de vins i caves

Tot i que el consum de begudes alcohòliques en general a Alemanya està baixant, el consum de vi i cava sembla trobar-se en un moment de creixement. Actualment el consum anual per capita és de 23 litres, molt ben posicionat a nivell mundial i cal destacar que es el primer consumidor mundial de vins espumosos.
01-04-2007
0 Comentaris
3297 Visites
S'han trobat 213 resultats
de 201 a 210