Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
Accedeix a una selecció rigorosa de publicacions, informes i articles perquè puguis anticipar-te a les oportunitats i als reptes dels mercats, i puguis prendre decisions estratègiques millors abans que la teva competència

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Situació del comerç detallista a la República Txeca

El comerç al detall txec es troba amb les característiques d'un país recent adherit a la UE, amb passos cap a la homogeneïtzació de patrons de consum i nivells de renda, mentre es mantenen algunes característiques de país ex-socialista, com poden ser l'extrema liberalització del sector comercial o l'absència de cultura associativa entre comerciants.
01-04-2007
0 Comentaris
1106 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Estudi de mercat del sector de vins i caves

Tot i que el consum de begudes alcohòliques en general a Alemanya està baixant, el consum de vi i cava sembla trobar-se en un moment de creixement. Actualment el consum anual per capita és de 23 litres, molt ben posicionat a nivell mundial i cal destacar que es el primer consumidor mundial de vins espumosos.
01-04-2007
0 Comentaris
3251 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Hongria, energies alternatives

Hongria està incorporant la perspectiva de les energies renovables en el marc de la seva situació de preadhesió a la UE, guiant-se per les directrius europees. Els antecedents són un mercat energètic en procés de liberalització i buscant reduir la dependència de països com Rússia i altres de l'Orient Mitjà.
01-04-2007
0 Comentaris
1063 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Àudio i il·luminació professional a Egipte

El sector de l'àudio i de la il·luminació és un sector en creixement però gens autònom, ja que d'una banda depèn molt de l'estat com a principal client, que vehicula la demanda del turisme, i alhora les empreses locals no produeixen equips electrònics, sinó que més aviat acoblen peces importades.
01-04-2007
0 Comentaris
1331 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

El comerç al detall a Stuttgart

Stuttgart és el tercer centre mundial automobilístic i de gran importància econòmica a nivell nacional, aportat al PIB alemany més de 87 milers de milions d'euros i amb l'índex d'atur més baix d'Alemanya (6,8%). La capacitat de compra dels habitants de Stuttgart és la tercera més alta de Alemanya. Per tot això s'ha convertit en un gran objectiu del minoristes nacionals e internacionals.
01-04-2007
0 Comentaris
1558 Visites
S'han trobat 205 resultats
de 201 a 205