Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
Accedeix a una selecció rigorosa de publicacions, informes i articles perquè puguis anticipar-te a les oportunitats i als reptes dels mercats, i puguis prendre decisions estratègiques millors abans que la teva competència

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

El sector turístic a Austràlia

El sector turístic a Austràlia suposa un 3,5% del PIB, suposant el turisme domèstic les tres quartes parts d'aquesta xifra. Alhora aporta un 4,6 a l'ocupació. El 2006 Austràlia es va convertir en importador net de béns i serveis turisme, en un context de creixement mundial ininterromput del sector des de 1990.
01-11-2007
0 Comentaris
997 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

La biotecnologia a l'Argentina

La biotecnologia és l'aplicació pràctica o industrial dels coneixements que es tenen sobre els organismes vius i és avui la plataforma tecnològica emergent de més ràpid creixement i arribada comercial. Després de la crisi de l'any 2001, el govern va incentivar el desenvolupament de la industria biotecnològica arrel dels beneficis que suposa pel sector agropecuari, base de l'economia del país.
01-11-2007
0 Comentaris
1922 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Alimentació a Austràlia

La indústria de productes frescos d'alimentació a Austràlia ocupa un 46% del comerç al detall i un 19% en exportació. La modernització i diversificació és creixent, doncs els productes transformats s'han incrementat un 14%. Amb un volum de vendes de 116,7 milions de dòlars australians, el 52% correspon a supermercats.
01-10-2007
0 Comentaris
2638 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Hàbitat i construcció a la costa est dels EUA: Canal Contract

El canal contract és un mercat en creixement sobretot als EUA però també a d'altres llocs, consistent en el canal de distribució de productes de construcció i decoració per a edificis institucionals o corporatius. Això implica volums de negoci molt grans que integren professionals molt diversos i per al qual estan sorgint empreses que ofereixen tot el servei integrat.
01-08-2007
0 Comentaris
950 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Equipament per al bany a l'Argentina

El sector del lavabo és un mercat en creixement a l'Argentina, ja que la indústria de la construcció ha estat un dels motors principals de l'economia del país els últims anys. Cal aclarir que aquest desenvolupament només està concentrat en algunes ciutats i regions i que les empreses espanyoles interessades en aquest mercat apuntarien a una part de la societat, el sector anomenat ABC1.
01-08-2007
0 Comentaris
2469 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Equipament per al bany a l'Argentina: estadístiques d'importació i exportació des de 2005

Mostra les estadístiques d'importació i exportació per al període 2005-2007 en el sector de l'equipament de banys a l'Argentina. Detalla els diferents subsectors. En ells es veu una gran diversificació geogràfica pel que fa a les importacions però una majoria de destinacions llatinoamericanes en les exportacions.
01-08-2007
0 Comentaris
1323 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

El mercat de l'oli d'oliva al Regne Unit

La regió mediterrània és potència mundial en producció d'oli d'oliva. La tendència del Regne Unit a importar oli d'aquests països (principalment d'Espanya i Itàlia) va a l'alça gràcies a fenòmens com la popularitat de la dieta mediterrània. En aquest sentit, les empreses catalanes tenen com a competidors sobretot els olis andalusos, grecs i italians.
05-07-2007
0 Comentaris
2313 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

La situació del comerç detallista a Hongria. Els diferents models de distribució comercial.

Hongria experimenta transformacions del sector del detall fruit de la seva incorporació a la UE. Té àmplia presència de grans superfícies i poques grans empreses que controlen l'apartat de distribució (algunes estrangeres), mentre que el petit comerç local ha de trobar altres elements per oferir i poder competir, com el model cooperatiu.
02-07-2007
0 Comentaris
926 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Els materials de la indústria ferroviària a França

França té tres grans empreses de fabricació de materials per la industria ferroviària com són ALSTOM, SIEMENS i BOMBARDIER. Aquestes emrpeses concentren gran part d el'activitat del sector i els contractes de grans projectes amb l'exterior que articulen les exportacions. Com en altres sectors de l'economia francesa, els pôles de compétitivité (clústers) impulsats pel govern són claus.
02-07-2007
0 Comentaris
1512 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

El sector de l'equipament urbà a la República Txeca

El mercat txec de mobiliari urbà té les potencialitats que poden tenir altres mercats de l'Europa Central i de l'Est en el sentit de necessitat de renovació d'infraestructures, amb l'afegit que en ser un dels països més dinàmics de la zona, es generarà demanda pel creixement de les perifèries urbanes en augmentar el poder adquisitiu de la classe mitja.
01-07-2007
0 Comentaris
1250 Visites
S'han trobat 214 resultats
de 191 a 200