Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
Accedeix a una selecció rigorosa de publicacions, informes i articles perquè puguis anticipar-te a les oportunitats i als reptes dels mercats, i puguis prendre decisions estratègiques millors abans que la teva competència

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Equipament per al bany a l'Argentina

El sector del lavabo és un mercat en creixement a l'Argentina, ja que la indústria de la construcció ha estat un dels motors principals de l'economia del país els últims anys. Cal aclarir que aquest desenvolupament només està concentrat en algunes ciutats i regions i que les empreses espanyoles interessades en aquest mercat apuntarien a una part de la societat, el sector anomenat ABC1.
01-08-2007
0 Comentaris
2448 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Equipament per al bany a l'Argentina: estadístiques d'importació i exportació des de 2005

Mostra les estadístiques d'importació i exportació per al període 2005-2007 en el sector de l'equipament de banys a l'Argentina. Detalla els diferents subsectors. En ells es veu una gran diversificació geogràfica pel que fa a les importacions però una majoria de destinacions llatinoamericanes en les exportacions.
01-08-2007
0 Comentaris
1293 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

El mercat de l'oli d'oliva al Regne Unit

La regió mediterrània és potència mundial en producció d'oli d'oliva. La tendència del Regne Unit a importar oli d'aquests països (principalment d'Espanya i Itàlia) va a l'alça gràcies a fenòmens com la popularitat de la dieta mediterrània. En aquest sentit, les empreses catalanes tenen com a competidors sobretot els olis andalusos, grecs i italians.
05-07-2007
0 Comentaris
2283 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

La situació del comerç detallista a Hongria. Els diferents models de distribució comercial.

Hongria experimenta transformacions del sector del detall fruit de la seva incorporació a la UE. Té àmplia presència de grans superfícies i poques grans empreses que controlen l'apartat de distribució (algunes estrangeres), mentre que el petit comerç local ha de trobar altres elements per oferir i poder competir, com el model cooperatiu.
02-07-2007
0 Comentaris
914 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Els materials de la indústria ferroviària a França

França té tres grans empreses de fabricació de materials per la industria ferroviària com són ALSTOM, SIEMENS i BOMBARDIER. Aquestes emrpeses concentren gran part d el'activitat del sector i els contractes de grans projectes amb l'exterior que articulen les exportacions. Com en altres sectors de l'economia francesa, els pôles de compétitivité (clústers) impulsats pel govern són claus.
02-07-2007
0 Comentaris
1481 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

El sector de l'equipament urbà a la República Txeca

El mercat txec de mobiliari urbà té les potencialitats que poden tenir altres mercats de l'Europa Central i de l'Est en el sentit de necessitat de renovació d'infraestructures, amb l'afegit que en ser un dels països més dinàmics de la zona, es generarà demanda pel creixement de les perifèries urbanes en augmentar el poder adquisitiu de la classe mitja.
01-07-2007
0 Comentaris
1232 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Sector de l'alimentació a Egipte

Egipte és un mercat emergent en quant a alimentació, pel fet de ser proper a mercats europeus tenint costos competitius mentre altres països en condicions similars comencen a augmentar els costos. Té les característiques d'un país agrícola mediterrani amb un subsector d'aliments processats en desenvolupament.
01-07-2007
0 Comentaris
2331 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Estudi de mercat del sector de xarxes i comunicacions

El mercat mundial de l'electrònica, software, comunicacions i els serveis associats és avui el que mou més volum de diners i negocis, superant totes les altres industries. Alemanya ha pogut fer-se un petit però significatiu lloc dins del sector liderat pels Estats Units, Xina, Japó i els països del sud-est asiàtic.
01-07-2007
0 Comentaris
1513 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

La biomedicina a França

El sector de la biotecnologia és un sector clau pel govern francès, especialment el subsector de biomedicina, en el qual França és capdavantera al món. També estan en creixement el medi ambient i la informàtica. Són claus les polítiques públiques de foment de clústers, amb el nom de pôles de compétivité.
02-05-2007
0 Comentaris
950 Visites

Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

El mercat de l'equipament de bany als EUA

El mercat de l'equipament per bany als EUA molt lligat a la construcció de cases, tot i la crisi immobiliària té previst resistir i fins i tot créixer lentament. Als EUA el bany es comença a veure com un producte on incorporar el luxe, així que una manera d'entrar a un mercat tant competitiu és la diferenciació del producte.
01-05-2007
0 Comentaris
889 Visites
S'han trobat 210 resultats
de 191 a 200