Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
Accedeix a una selecció rigorosa de publicacions, informes i articles perquè puguis anticipar-te a les oportunitats i als reptes dels mercats, i puguis prendre decisions estratègiques millors abans que la teva competència

Altres publicacions

Flaix Empresarial de Catalunya – setembre 2017

El creixement del PIB, l'evolució de les exportacions o el pes de la inversió estrangera són algunes de les dades que trobaràs al Flaix Empresarial de Catalunya del mes de setembre. Un informe elaborat per ACCIÓ que analitza cada mes els principals indicadors econòmics i empresarials de Catalunya.
Ressenya estudi
13-10-2017
0 Comentaris
100 Visites

Altres publicacions

Flaix Sectorial del sector dels mitjans de producció agrícola

El Flaix Sectorial de Catalunya dedicat al sector dels mitjans de producció agrícola ofereix una visió ràpida i actualitzada de la situació del sector a Catalunya. Quina dimensió té i quins són els seus subsectors punters? Quina tipologia d'empreses és més característica del sector? A quines demarcacions catalanes té més pes el sector? Quins reptes de futur ha d'afrontar? Tot això i més al flaix sectorial dels mitjans de producció agrícola a Catalunya.

Ressenya estudi
04-10-2017
0 Comentaris
171 Visites

Altres publicacions

Flaix Sectorial del sector químic

El Flaix Sectorial de Catalunya dedicat al sector químic ofereix una visió ràpida i actualitzada de la situació del sector a Catalunya i les oportunitats de negoci que troben les empreses estrangeres al nostre territori. Quina dimensió té i quins són els seus subsectors punters? Quines són les principals oportunitats de negoci del sector? Quines són les zones on té més pes el sector? Quins avantatges competitius ofereix el sector a Catalunya? Tot això i més al flaix sectorial del sector químic a Catalunya.

Ressenya estudi
04-10-2017
0 Comentaris
297 Visites

Altres publicacions

La Internet de les coses: tendències i protagonistes

En els propers 10 anys, la revolució de l'IOT alterarà profundament el sectors manufacturer, energètic, l'agricultura, el transport i altres sectors industrials que conjuntament representen gairebé dos terços del PIB mundial.
Ressenya estudi
29-09-2017
0 Comentaris
813 Visites

Altres publicacions

Flaix Empresarial de Catalunya – agost 2017

Com ha evolucionat el teixit empresarial català en els últims dies? Trobaràs la resposta al Flaix Empresarial de Catalunya, un informe elaborat per ACCIÓ que fa un seguiment periòdic dels principals indicadors econòmics.
Ressenya estudi
21-09-2017
0 Comentaris
277 Visites

Altres publicacions

Flaix Empresarial de Catalunya – juliol 2017

L'informe de conjuntura empresarial, elaborat per la Unitat d'Estratègia i Intel·ligència Competitiva d'ACCIÓ, fa un seguiment periòdic dels principals indicadors econòmics que marquen el comportament de les empreses a Catalunya.
Ressenya estudi
28-08-2017
0 Comentaris
300 Visites

Monogràfic

Flaixos Sectorials de Catalunya

Els Flaixos Sectorials de Catalunya recullen les principals conclusions dels informes sectorials elaborats per la Unitat d'Estratègia i Intel·ligència Competitiva d'ACCIÓ. Els informes sectorials analitzen en profunditat cada sector i inclouen mapejos empresarials que ofereixen una radiografia clara i entenedora de cada sector objecte d'estudi.

Ressenya estudi
28-07-2017
0 Comentaris
418 Visites

Altres publicacions

Flaix Sectorial de Packaging

El Flaix Sectorial de Catalunya dedicat al packaging ofereix una visió ràpida i actualitzada de la situació del sector a Catalunya. Quina dimensió té i quins són els seus subsectors punters? Quina tipologia d'empreses és més característica del sector? A quines demarcacions catalanes té més pes el sector? Quins reptes de futur ha d'afrontar? Tot això i més al flaix sectorial del packaging a Catalunya.

Ressenya estudi
28-07-2017
0 Comentaris
1176 Visites

Altres publicacions

Informe anual sobre la indústria a Catalunya 2016

L'informe posa de manifest que, durant el 2016, els principals indicadors de la indústria catalana van mostrar els millors resultats dels darrers anys, entre els quals cal destacar l'augment de l'activitat industrial, tant si es mesura en termes de valor afegit brut (VAB) com d'índex de producció industrial (IPI)
27-07-2017
0 Comentaris
275 Visites

Altres publicacions

El sector dels mitjans de producció agrícola a Catalunya

Consulta les principals conclusions i resultats de l'anàlisi d'oportunitats del sector dels mitjans de producció agrícola a Catalunya, un sector en plena transformació i amb un creixement del 5,6% entre el 2007 i el 2015.
Ressenya estudi
20-07-2017
0 Comentaris
737 Visites
S'han trobat 210 resultats
de 1 a 10