Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
Accedeix a una selecció rigorosa de publicacions, informes i articles perquè puguis anticipar-te a les oportunitats i als reptes dels mercats, i puguis prendre decisions estratègiques millors abans que la teva competència

Oportunitats de negoci a Portugal

Portugal exporta principalment a Catalunya peces de vestir (15,7%), vehicles (11,8%) i combustibles (8,6%). Catalunya exporta principalment a Portugal vehicles (12,7%), matèries plàstiques (11,3%) i aparells i material elèctric (6,8%).
24-02-2017
0 Comentaris
180 Visites

Oportunitats internacionals en el sector tèxtil i moda

Presentació de l'anàlisi d'oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector tèxtil i moda. Detall de l'evolució competitiva a Catalunya i de les tendències globals al món.
26-07-2016
0 Comentaris
2887 Visites

Oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector hàbitat - contract

Presentació de l'anàlisi d'oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector hàbitat - contract. Detall de l'evolució competitiva a Catalunya i de les tendències globals al món.
22-06-2016
0 Comentaris
1126 Visites

Mapa global d'oportunitats sectorials per a empreses catalanes 2016

El Mapa Global d'Oportunitats, adreçat a les empreses catalanes que vulguin internacionalitzar-se, identifica gairebé 500 oportunitats sectorials en els més de 90 mercats en els quals ACCIÓ té Oficina Exterior de Comerç i Inversions.
10-06-2016
0 Comentaris
2029 Visites

Mapa dinàmic d'oportunitats

Navega per aquest mapa dinàmic per accedir i descarregar-te tots els informes amb les dades macroeconòmiques, les relacions comercials, la informació d'inversions i empreses inversores, així com les oportunitats de negoci que les empreses catalanes poden trobar a cada país. Aquest mapa es completarà amb nous informes i s'actualitzarà amb noves dades al llarg de l'any.
01-06-2016
0 Comentaris
7071 Visites

Oportunitats en el sector automoció

Presentació de l'anàlisi d'oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector de l'automoció. Detall de les tendències globals, de l'evolució competitiva i del posicionament dels principals fabricants del món.
01-06-2016
0 Comentaris
2456 Visites

Oportunitats internacionals en el sector alimentació i begudes

Presentació de l'anàlisi d'oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector de l'alimentació i begudes. Detall de l'evolució competitiva a Catalunya i de les tendències globals al món.
Cas empresarial
01-06-2016
0 Comentaris
4501 Visites

Mapa global d'oportunitats sectorials per a empreses catalanes 2015

En un context canviant com l'actual, marcat per la globalització, és interessant conèixer quines són les tendències de futur que faran generar noves oportunitats de negoci a les empreses catalanes en els mercats de tot el món.
01-06-2016
0 Comentaris
5334 Visites

Oportunitats de negoci a Austràlia

L'augment de la demanda turística al país ha fet sorgir oportunitats per a les empreses en el sector turístic, però també en el de les infraestructures, sobretot per la manca d'oferta hotelera estructural, de transport i de canalització, distribució o gestió de l'aigua. El sector de les tecnologies mèdiques, gràcies a l'alta esperança de vida de la població australiana, també necessita equipaments.
31-05-2016
0 Comentaris
587 Visites

Oportunitats de negoci a Brasil

Brasil ha experimentat grans canvis, sobretot a nivell d'infraestructures, en els darrers quatre anys degut a la celebració dels Jocs Olímpics 2016. Els sectors que encara presenten necessitats són el sector del medi ambient. Brasil necessita una millor gestió dels seus residus així com de les ciutats intel·ligents, a partir de les noves tecnologies. A més, fruit d'un canvi de normativa interna, els hospitals públics ja poden proveir-se de material hospitalari provinent de fora del país. Aquest canvi suposa una gran oportunitat de negoci degut al volum de població del Brasil.
31-05-2016
0 Comentaris
542 Visites
S'han trobat 59 resultats
de 1 a 10