Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
Accedeix a una selecció rigorosa de publicacions, informes i articles perquè puguis anticipar-te a les oportunitats i als reptes dels mercats, i puguis prendre decisions estratègiques millors abans que la teva competència

Oportunitats internacionals en el sector alimentació i begudes

Presentació de l'anàlisi d'oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector de l'alimentació i begudes. Detall de l'evolució competitiva a Catalunya i de les tendències globals al món.
Cas empresarial
20-04-2016
0 Comentaris
2023 Visites

Oportunitats en el sector automoció

Presentació de l'anàlisi d'oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector de l'automoció. Detall de les tendències globals, de l'evolució competitiva i del posicionament dels principals fabricants del món.
22-03-2016
0 Comentaris
1692 Visites

Mapa global d'oportunitats sectorials per a empreses catalanes

En un context canviant com l'actual, marcat per la globalització, és interessant conèixer quines són les tendències de futur que faran generar noves oportunitats de negoci a les empreses catalanes en els mercats de tot el món.
22-03-2016
0 Comentaris
3645 Visites

Mapa dinàmic d'oportunitats

Navega per aquest mapa dinàmic per accedir i descarregar-te tots els informes amb les dades macroeconòmiques, les relacions comercials, la informació d'inversions i empreses inversores, així com les oportunitats de negoci que les empreses catalanes poden trobar a cada país. Aquest mapa es completarà amb nous informes i s'actualitzarà amb noves dades al llarg de l'any.
21-03-2016
0 Comentaris
3894 Visites

Oportunitats de negoci a Dinamarca

Dinamarca ofereix oportunitats de negoci per a les empreses catalanes en els sector de l'alimentació, sobretot pel que fa a productes ecològics, i a les infraestructures públiques, sobretot en l'àmbit de construcció d'hospitals. Així mateix, presenta oportunitats en el sector ciutats intel·ligent, que és una qüestió rellevant en l'agenda política danesa, i en el sector de les tecnologies de la salut, un dels pilars més importants de la societat del benestar danesa.
21-03-2016
0 Comentaris
258 Visites

Oportunitats de negoci a Luxemburg

El principals productes exportats de Catalunya a Luxemburg són vehicles i matèries plàstiques. Pel que fa a les oportunitats de negoci es presenten en els sectors tèxtil, TIC, gurmet i ciutats intel·ligents. A més, les empreses catalanes també tenen oportunitats en aquest país pel que fa a les licitacions per a les institucions comunitàries.
21-03-2016
0 Comentaris
142 Visites

Oportunitats de negoci a Malta

Les relacions comercials de Catalunya amb Malta han fluctuat fins a situar-se en els 67 milions d'euros el 2014. En comparativa, les exportacions catalanes representen gairebé un terç (31,9 %) de les exportacions totals de l'Estat espanyol a Malta. Els productes que tenen millor rebuda al país són els combustibles i les peces de vestir.
21-03-2016
0 Comentaris
151 Visites

Oportunitats de negoci a Irlanda

Els principals productes catalans exportats a Irlanda són productes químics orgànics i vehicles. A més, Irlanda comparteix oportunitats de negoci amb el Regne Unit. Aquest mercat ofereix bona acollida a les empreses catalanes en sectors com ciutats intel·ligents, sistemes industrials, TIC, agroalimentari, ciències de la salut, i infraestructures.
21-03-2016
0 Comentaris
185 Visites

Oportunitats de negoci a Hongria

Les exportacions catalanes a Hongria han augmentat fins a situar-se en els 370,7 milions d'euros l'any 2014. Entre els principals productes exportats, un 15,4 % correspon a vehicles i un 12,2 % a aparells i material elèctric.
21-03-2016
0 Comentaris
107 Visites

Oportunitats de negoci a Grècia

Les exportacions catalanes a Grècia segueixen una tendència creixent des del 2012. L'any 2014 aquesta xifra es va situar en 678,7 milions d'euros. Els productes que major sortida tenen en el mercat grec són els combustibles, amb un 25,2 % del total d'exportacions catalanes a Grècia, i els productes químics orgànics, que representen el 15,5 %.
21-03-2016
0 Comentaris
93 Visites
S'han trobat 45 resultats
de 1 a 10