Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
Posem a la teva disposició tècniques, metodologies i informació pràctica que t'ajudaran a innovar en la gestió i guanyar productivitat en els diferents processos de la teva empresa

Com gestionar l'empresa

El material revisa els principals aspectes que intervenen en la gestió empresarial, com són els processos empresarials, la implantació de l'estratègia o el lideratge i les habilitats directives.
07-04-2009
0 Comentaris
1479 Visites

Com convertir visites web en contactes

Search Engine Marketing
Les visites a la web són fonamentals per a crear una identitat de marca a internet; però també és una eina molt eficient per a aconseguir nous contactes i poder establir amb ells accions de màrqueting.
07-04-2009
0 Comentaris
1388 Visites

Com conèixer la rendibilitat de l'empresa

Marges, Costos i Escandalls
El material presenta els principals aspectes que ens permetran saber el valor real dels nostres productes i activitats. Facilita informació pràctica dels passos a seguir per calcular el costos i marges. Inclou també recomanacions sobre el càlcul de preus de comercialització.
07-04-2009
0 Comentaris
1607 Visites

El web 2.0 dins l'estratègia de màrqueting digital

El web 2.0 te un paper rellevant dins l'estratègia de màrketing digital de l'empresa. El material reflexiona sobre què és el web 2.0, les accions que s'hi podem realitzar en diferents mitjans (blocs, xarxes socials,...) i les eines per mesurar i monitoritzar el seu impacte.
06-04-2009
0 Comentaris
1690 Visites
S'han trobat 84 resultats
de 81 a 84