Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
Posem a la teva disposició tècniques, metodologies i informació pràctica que t'ajudaran a innovar en la gestió i guanyar productivitat en els diferents processos de la teva empresa

Novetats fiscals i aplicació del nou Reial Decret de Bonificacions a la Seguretat Social per a personal investigador

Les presentacions que trobareu a continuació corresponen a la jornada informativa organitzada en cooperació amb el Departament d'Economia i Coneixement, responsable del Pla de Doctorats Industrials.

Descobriu les últimes novetats en relació al Reial Decret d'aplicació de Bonificacions a la Seguretat Social per personal amb dedicació exclusiva a l'R+D+i, així com els serveis d'ACCIÓ per ajudar les empreses a iniciar-se en l'aplicació d'incentius fiscals. Dins de la presentació d'ACCIÓ també trobareu la informació per accedir a la base de dades de "PYMES innovadores" del MINECO.


25-09-2014
0 Comentaris
1189 Visites
Arxivat a:Innovació i R+D, R+D

Ajuts europeus per a projectes ambientals i d'energia: Life i Eni

Aquest material inclou les tres presentacions de la jornada "Ajuts europeus per a projectes ambientals i d'energia: Life+ i Eni". ACCIÓ i el Departament de Territori i Sostenibilitat van organitzar aquesta jornada per donar a conèixer les convocatòries de cooperació internacional: LIFE - Supporting environmental and nature conservation projects i European Neighbourhood Instrument(ENI).

22-07-2014
0 Comentaris
945 Visites
Arxivat a:Innovació i R+D, R+D

La compra pública innovadora en l'Horitzó 2020: reptes i oportunitats

El dilluns 30 de juny de 2014, ACCIÓ i l'Ajuntament de Barcelona van organitzar aquesta jornada de treball amb l'objectiu de formar internament el personal implicat en temes de Compra Pública Innovadora. A continuació trobareu el programa i les presentacions que han estat autoritzades de publicar.

03-07-2014
0 Comentaris
771 Visites
Arxivat a:Innovació i R+D, R+D

Programes d'ajut ACCIÓ per a projectes R+D+i 2014

Enguany, ACCIÓ convoca diversos programes d'ajut per a projectes d'R+D+i: els Nuclis d'Innovació Tecnològica (Locals i Transnacionals – ERAnet MANUNET i Bilateral Catalunya-Israel) i el Programa de Bons Tecnològics. En aquestes dues presentacions en trobareu els detalls.
12-06-2014
0 Comentaris
1146 Visites
Arxivat a:Innovació i R+D, R+D

ERANET+ INFRAVATION: Oportunitats per al finançament de projectes d'innovació en Infraestructures per carretera

Aquest material es compon de les presentacions corresponents a la convocatòria ERANET+INFRAVATION, per finançar projectes d'R+D en cooperació internacional i relacionats amb Infraestructures del transport per carretera. A les presentacions trobareu tota la informació, les característiques i els trets bàsics del programa, així com de la seva convocatòria, publicada recentment pel CDTI i oberta en primera fase fins al 30 de juny. A més a més, trobareu informació de les últimes novetats en finançament de projectes d'innovació de CDTI i d'ACCIÓ.
07-05-2014
0 Comentaris
806 Visites
Arxivat a:Innovació i R+D, R+D

Deduccions fiscals a l'R+D+i: Aspectes claus i novetats introduïdes per la llei d'emprenedoria

Deduccions fiscals a la innovació
Les presentacions que trobareu a continuació corresponen a la jornada realitzada en col·laboració amb la Unió Patronal Metal·lúrgica. S'hi exposen els principis d'aplicació de les deduccions fiscals a la innovació, incloses les novetats aportades per la Llei de l'Emprenedor, i el funcionament del sistema d'informes motivats vinculants. En darrer lloc, trobareu el nou Programa de Suport als Incentius Fiscals a la Innovació d'ACCIÓ i els beneficis que aporta a les empreses catalanes.
05-05-2014
0 Comentaris
1700 Visites
Arxivat a:Innovació i R+D, R+D

Jornada EEA Grants

20 de març de 2014
La segona convocatòria del Programa EEA Grants per a la presentació de propostes, publicada pel CDTI, compta amb més de 32 milions d'euros per a projectes d'R+D d'empreses espanyoles en els sectors d'energies renovables, eficiència energètica, medi ambient i canvi climàtic.
20-03-2014
0 Comentaris
451 Visites
Arxivat a:Innovació i R+D, R+D

Ajuts EEA Grants i Incentius fiscals per a l'R+D+i

Energia i Medi ambient
Com pots finançar el teu projecte d'R+D a través del Programa d'ajuts EEA Grants? Com s'apliquen les deduccions fiscals per a R+D+i que hi ha disponibles per projectes com el teu? I com pots aplicar les deduccions fiscals per a inversions ambientals, un cop finalitzat el projecte? Trobaràs tota la informació en aquestes presentacions de la jornada sobre els ajuts i avantatges disponibles per a empreses que desenvolupen projectes en l'àmbit de l'Energia i el Medi ambient.
03-03-2014
0 Comentaris
1028 Visites
Arxivat a:Innovació i R+D, R+D

Novetats en matèria d'incentius fiscals a la innovació

La nova llei de l'emprenedor
Les presentacions que trobareu a continuació contenen les novetats aportades per la Llei de l'Emprenedor al context normatiu de les deduccions fiscals. Les novetats engloben totes les modalitats de les deduccions fiscals, així com la manera d'obtenir seguretat jurídica vinculant. En darrer lloc trobareu el nou Programa de Suport als Incentius Fiscals a la Innovació d'ACCIÓ i els beneficis que aporta a les empreses catalanes.
20-02-2014
0 Comentaris
1605 Visites
Arxivat a:Innovació i R+D, R+D

Instruments per a empreses del sector transports per fer recerca col·laborativa a nivell europeu

En aquest material coneixem el programa ERANET TRANSPORT III, les perspectives que ofereixen les diferents iniciatives impulsades per la Comissió Europea de cara al proper Horizon 2020 en l'àmbit del Transport per superfície i l'estat de preparació de les prioritats previstes per a les primeres convocatòries de l'H2020 en l'àmbit del Transport per superfície.
03-06-2013
0 Comentaris
1455 Visites
S'han trobat 84 resultats
de 31 a 40