Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
Posem a la teva disposició tècniques, metodologies i informació pràctica que t'ajudaran a innovar en la gestió i guanyar productivitat en els diferents processos de la teva empresa

Noves oportunitats d'innovació al Canadà

Canadà (i especialment Quebec i Ontàrio) és un mercat molt interessant des del punt de vista de la innovació, on destaquen com a sectors i clústers principals els de ciències de la vida, cleantech, TIC i aeroespacial, amb una idiosincràsia que en molts aspectes podem equiparar a Catalunya, i amb uns indicadors d'inversió en R+D molt atractius.
19-09-2016
0 Comentaris
268 Visites

Avantatges fiscals per als models de negoci basats en la transferència tecnològica

El Patent Box és una mesura fiscal que permet reduir la tributació dels ingressos lligats a la transferència d'un coneixement generat per una empresa.
06-07-2016
0 Comentaris
486 Visites

Ajuts europeus per a projectes ambientals i desenvolupament rural: Programa LIFE

Coneix les oportunitats de finançament dins del Programa LIFE per a projectes d'innovació en cooperació internacional entre les empreses i altres entitats catalanes que desenvolupin projectes en el camp del medi ambient, l'agricultura o el desenvolupament rural.
06-07-2016
0 Comentaris
536 Visites

Oportunitats per a projectes col·laboratius d'R+D: Novetats 2016

Coneix les oportunitats de finançament (convocatòries 2016) i altres serveis disponibles tant per part d'ACCIÓ com de CDTI per a projectes de cooperació tecnològica.
28-06-2016
0 Comentaris
494 Visites

Eines per finançar el teu projecte internacional d'R+D i innovació

Amb la finalitat d'afavorir la realització de nous projectes d'R+D i innovació a nivell internacional, des d'ACCIÓ hem estructurat un seguit d'eines per facilitar aquesta tasca a les empreses amb projectes de recerca, desenvolupament i innovació.
09-06-2016
0 Comentaris
574 Visites

Compra Pública Innovadora per a entitats: projecte europeu EAFIP

La Compra Pública Innovadora és un contracte que l'entitat pública posa a concurs per tal de satisfer una necessitat no coberta mitjançant una solució innovadora. A continuació es detallen les oportunitats a Europa per a organismes públics compradors i es presenten algunes ofertes innovadores d'empreses.
09-06-2016
0 Comentaris
500 Visites

El pont d'innovació Massachusetts-Catalunya

Coneix, d'una banda, les oportunitats d'innovació i d'emprenedoria a Massachusetts, les estratègies d'inversió i les tendències del sector digital health; i, de l'altra, com estan contribuint les institucions de Massachusetts a desenvolupar l'ecosistema socioeconòmic de Catalunya.
09-06-2016
0 Comentaris
353 Visites

Deduccions fiscals per a projectes d'R+D+i: Tancament de l'exercici fiscal 2015

La innovació ha esdevingut cabdal perquè les empreses puguin diferenciar els seus models de negoci. En aquest sentit, és primordial saber com finançar aquesta innovació.
18-05-2016
0 Comentaris
561 Visites

Noves oportunitats de negoci associades a la Compra Pública Innovadora

La Compra Pública Innovadora és un instrument a través del qual les empreses poden accedir a nous mercats i comercialitzar els seus productes o serveis a través de les licitacions públiques que busquen solucions innovadores a un problema concret que afecta als usuaris dels serveis públics o contribuents.
26-04-2016
0 Comentaris
737 Visites

Les deduccions fiscals a l'R+D+i pel sector TIC i de continguts digitals

Les deduccions fiscals en l'àmbit de la innovació són una eina de suport públic molt valorada per les empreses. Pel que fa a l'aplicació de les deduccions a l'R+D per al sector TIC, aquesta va estar molt limitada per unes definicions pròpies d'R+D fiscals força restrictives. Però, el gener de 2015, van entrar en vigor dues novetats que impacten molt positivament en el sector TIC i dels videojocs.
15-04-2016
0 Comentaris
645 Visites
S'han trobat 77 resultats
de 1 a 10