Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Experiències x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 1.253 resultats
de 1 a 10
Idees d´experts
17-11-2017
type
Jordi Romero | Fundador , Factorial HR //

Sovint els emprenedors no entenen per què quan expliquen el seu projecte a un inversor, aquest no els compra la idea. Per Jordi Romero, actual fundador de Factorial HR, el problema és que l'emprenedor no s'ha aturat a entendre les particularitats que té cada tipus d'inversor. Amb l'experiència d'haver captat més de 25 milions de dòlars entre Barcelona i San Francisco amb Redbooth (anteriorment Teambox), explica de forma entenedora què cal saber de cada format d'inversió per augmentar les probabilitats d'un acord.

Idees d´experts
09-11-2017
type
Mireia Fageda i Aïda Díaz | Gestora de Cooperació Tecnològica Local-TECNIO, AGAUR // Dins de l'Horizon 2020, un dels programes més interessants és el Marie Sklodowska Curie. Per exemple a través de Tecniospring, les empreses reben finançament europeu per contractar investigadors que els ajudin a avançar més ràpidament els seus projectes de recerca. Durant la Jornada Connect-EU 2017 hem descobert com captar talent a Europa.
Idees d´experts
09-11-2017
type
Pierre Roubaud | Head of Sector Coaching and Support of EASME, Comissió Europea // La Comissió Europea ha engegat amb el European Innovation Council (EIC) una prova pilot per optimitzar el suport a la innovació. Però quin profit n'obtindran realment les empreses que optin a fons europeus de recerca? Pierre Roubaud, Head of Sector Coaching and Support of EASME de la Comissió Europea, ha explicat aquesta iniciativa durant la Jornada Connect-EU 2017.

Idees d´experts
09-11-2017
type
Geneviève Abbott | Directora de l'Oficina de Comerç i Inversions d'ACCIÓ a Mont-real // Més de 2.000 empreses catalanes exporten al Canadà i 700 ho fan de manera regular. Una xifra que previsiblement augmentarà amb l'Acord Econòmic i Comercial Global (AECG) entre la UE i el Canadà, també conegut com a CETA (per les seves sigles en anglès), que ha entrat en vigor el mes de setembre de 2017. "Portarà diversos beneficis i un dels principals és l'eliminació d'aranzels per a un gran nombre de productes. El nou tractat farà del Canadà un mercat encara més obert i competitiu", assegura Geneviève Abbott, directora de l'Oficina de Comerç i Inversió d'ACCIÓ a Mont-real.
Casos d´empresa
09-11-2017
type
Jaume Rey, Jordi Cusidó i Dénia Martínez | CEO de Nexiona, CEO de Smartive i vicepresidenta de Carinsa // Els diners potser no donen la felicitat, però captar fons europeus per a la recerca sí que ha canviat la vida de moltes empreses catalanes. És el cas de Nexiona, Smartive o Carinsa, que durant la Jornada Connect-EU 2017 han compartit les seves experiències amb l'SME Instrument dins del programa Horizon 2020.

Idees d´experts
02-11-2017
type
Jean-François Gauthier | CEO de Startup Genome // A través de Startup Genome, JF Gauthier analitza l'estat i la qualitat dels ecosistemes emprenedors. Conèixer amb detall les dades ajuda a oferir millors consells per encaminar les decisions que han de permetre créixer a un ecosistema. En el Be Connected. Join the Hub 2017, Gauthier ha exposat la situació a Barcelona, que viu un moment clau en el que ha de passar de l'activació a la globalització.
Idees d´experts
02-11-2017
type
Daniel Sánchez | CEO de Nauta Capital // El bon funcionament d'un ecosistema emprenedor requereix un bon equilibri entre idees i diners. Ho té clar Daniel Sánchez, CEO de Nauta Capital, que durant el Be Connected. Join the Hub 2017 ha descrit el cercle virtuós pels inversors. Tot comença per una bona cultura emprenedora que fomenti la vocació. Amb ella, vindran les startups i les inversions. Del seu èxit en dependran les noves vocacions i que es tanqui el cercle.
Idees d´experts
02-11-2017
type
Jordi Naval | cofundador d'Aelix Therapeutics // La qualitat de la investigació i la recerca a Catalunya gaudeix d'un nivell envejable. Tot i així, el cofundador d'Aelix Therapeutics, Jordi Naval, evidencia que encara no es correspon amb el seu nivell d'emprenedoria. "Tenim molt nivell d'investigació que s'ha de traslladar a l'emprenedoria", ha assegurat durant el Be Connected. Join the Hub 2017.
Idees d´experts
02-11-2017
type
Ferran Martínez | exjugador del FC Barcelona de bàsquet i inversor de startups // Com acaba una estrella del bàsquet convertida en inversor de startups? Ferran Martínez ha sabut traslladar els valors d'una exitosa trajectòria esportiva de les pistes de bàsquet al camp de l'empresa i la inversió. En el Be Connected. Join the hub 2017 ha exposat la importància d'actituds i habilitats com la disciplina o la constància per triomfar tant en l'esport com en els negocis.
Idees d´experts
02-11-2017
type
Dídac Lee | empresari tecnològic i membre de la Junta Directiva del FC Barcelona // Després de més de 20 anys creant empreses, Dídac Lee ha penjat les botes i ha assumit un nou rol: des de la banqueta vol ser l'entrenador dels nous cracks de l'emprenedoria. L'empatia que genera haver estat a l'altra banda és un dels principals valors que pot aportar un inversor. Consells valuosos en la part més burocràtica d'emprendre, on cal perdre el mínim temps possible per destinar-lo al més important: innovar en models de negoci que generin valor.
de 1 a 10