Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Transferència tecnològica x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 81 resultats
de 1 a 10
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Fezoo // La tecnologia de Fezoo permet establir una comunicació molt més natural amb les màquines. Un sol gest pot ser suficient per encendre un llum o per apujar el volum de la música. Un nou exemple de la importància de la recerca, la innovació i la seva transferència al mercat
Jornades i monogràfics
29-04-2011
type
El Fòrum VALORTEC és el punt de trobada entre inversors i investigadors amb plans de negoci tecnològic. A l'edició d'enguany, celebrada el 27 d'abril, s'hi han presentat els 16 projectes finalistes del Concurs VALORTEC 2010 que han participat a l'entrega de premis.
Jornades i monogràfics
15-04-2011
type
Durant la sessió, inclosa en el programa europeu Innovation 4 Welfare (I4W), s'han donat a conèixer els resultats i les oportunitats de negoci que generen per al mercat els projectes col·laboratius de desenvolupament tecnològic en alimentació funcional.
Jornades i monogràfics
11-04-2011
type
Durant 10 sessions pràctiques, empreses i centres tecnològics tenen l'oportunitat de participar en un curs especialitzat sobre transferència tecnològica. Preparació d'estudis de patentabilitat, gestió de projectes, valoració de patents, elaboració de contractes i models jurídics o la creació d'spin-off són alguns dels conceptes tractats durant el curs.
Catàlegs
20-02-2011
type
Catàleg que reculls els perfils tecnològics de les empreses participants en el Brokerage Event que es van dur a terme al Pavelló Català del Mobile World Congress del 14 al 17 de febrer de 2010. Aquests perfils son ofertes de tecnologia, demandes de tecnologia, cerques de socis per a projectes d'investigació dins el 7è Programa Marc; també esdevé una promoció a nivell mundial de les més de 100 empreses catalanes que hi apareixen.
Publicacions
17-12-2010
type
Estudi del marc legal i institucional del sector de la biotecnologia a l'Índia, dirigit a les empreses catalanes interessades a entrar en aquest mercat.
Catàlegs
22-11-2010
type
Recull de les propostes empresarials de diversos sectors que es van presentar al XVI Fòrum d'Inversió per a cercar finançament. S'adreça tant als assistents al fòrum com a tots els inversors i empreses interessades en conèixer l'estat dels diferents projectes. Inclou també informació sobre els proveïdors de fons.
Catàlegs
17-06-2010
type
Aquest catàleg presenta l'oferta d'alguns dels integrants de les xarxes tecnològiques de Catalunya. Recull dotzenes de fitxes que contenen informació de diferents tecnologies, de l'estat d'evolució d'aquestes i de les seves possibles aplicacions.
Jornades i monogràfics
25-05-2010
type
En aquest esmorzar d'ACC1Ó es va analitzar cap a on van les tecnologies del futur i com s'estructuren i operen les grans empreses per mantenir-se al capdavant de la innovació. Per fer-ho hem convidat al Sr. Carlos Domingo, Director de Telefónica I+D.
Catàlegs
01-05-2010
type
Aquest catàleg presenta les darreres novetats tecnològiques amb aplicacions mediambientals que han estat presentades durant l'any 2010 per empreses d'arreu del món. També exposa les necessitats tecnològiques de diferents companyies de tot el planeta. Ofereix informació de contacte de les entitats per facilitar l'intercanvi tecnològic i la col·laboració empresarial.
de 1 a 10