Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  tic x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 12 resultats
de 1 a 10
Jornades i monogràfics
15-05-2017
type
El Flaix Empresarial és un recull mensual d'indicadors de l'empresa catalana elaborat a partir de l'Informe de Conjuntura que cada mes publica la Unitat d'Estratègia i Intel·ligència Competitiva d'ACCIÓ.
Catàlegs
14-10-2016
type
Aquest catàleg recull el perfil de les empreses i centres catalans que estaran presents en l'IoT Solutions World Congress, l'esdeveniment més important del sector. El congrés tindrà lloc a Gran Via de Fira de Barcelona, del 25 al 27 d'octubre del 2016.
Catàlegs
28-09-2015
type
Aquest catàleg recull el perfil de les 15 empreses i centres catalans presents a l'estand de la Generalitat de Catalunya en el marc de l'IoT Solutions World Congress, que va tenir lloc a la Fira Barcelona del 16 al 18 de setembre de 2015. Les empreses van presentar els seus productes i serveis relacionats amb la Internet de les coses davant 4.000 professionals de la indústria.
Idees d´experts
13-04-2016
type
Jaume Rosell | Mentor de Start-up Catalonia // Entrevista a Jaume Rosell, mentor de Start-up Catalonia, fundador de Soul ecommerce, Aspherio i Onlinecanal.
Idees d´experts
25-11-2015
type
Josep Maria Valero | tutor de Start-up Catalonia // En Josep Maria Valero és un professional del camp de les tecnologies de la informació i les telecomunicacions que desenvolupa, des de fa més de 15 anys, la seva carrera professional en un entorn multinacional com Nestlé, S.A. Sempre ha estat molt implicat amb l'ecosistema emprenedor a Barcelona, on col·labora com a mentor de start-ups i projectes d'Internet. A més, és cofundador i director de l'associació Barcelona Loves Entrepreneurs, una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu contribuir a posicionar Barcelona com un dels ecosistemes emprenedors de referència d'Europa.
Idees d´experts
11-11-2015
type
Carlos Belmonte | cofundador de Tracktio.com i abantio // Carlos Belmonte és tutor de Start-up Catalonia i està especialitzat en solucions en Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Ha dirigit equips d'enginyeria i definit solucions adaptades al mercat amb un equilibri entre desenvolupament de producte i negoci.
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Worldsensing // Worldsensing és una destacada empresa tecnològica que reuneix creativitat, coneixement tècnic i resolució de necessitats. Especialitzats en les solucions de comunicació sense fils, la seva tecnologia és punta de llança per a la configuració d'smart cities
Jornades i monogràfics
04-09-2014
type
Durant la sessió informativa, que va tenir lloc el 15 de juliol del 2014, es va dur a terme una taula rodona amb Mireia Padrós, de l'Agència Catalana de Residus; Gabriel Borràs, de l'Oficina del Canvi Climàtic; Alfred Arias, de Dow Water Solutions, i Marc Basany, d'InfinitiVE. Els participants van explicar les seves experiències com a exemples de casos d'èxit en el sector de les TIC de l'aigua. També van donar a conèixer les línies d'actuació dels seus projectes i van posar de manifest la urgent necessitat que hi ha al mercat de projectes mediambientals.
Idees d´experts
04-09-2014
type
Els experts van explicar la importància que tenen tant el líder com els socis que hi ha al darrere d'un projecte, a l'hora de rebre subvencions. Un projecte ha d'estar dirigit per un líder fort amb molta experiència i cada membre de l'equip de socis ha de tenir un rol diferenciat.
Presentacions
18-05-2016
type
La innovació ha esdevingut cabdal perquè les empreses puguin diferenciar els seus models de negoci. En aquest sentit, és primordial saber com finançar aquesta innovació.
de 1 a 10