Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Israel x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 11 resultats
de 1 a 10
Idees d´experts
04-09-2017
type
Mar Pérez | Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Tel-Aviv // Mar Pérez, directora de l'oficina de Comerç i Inversions a Tel-Aviv ens parla d'una economia forta i resistent, que durant els darrers 15 anys ha tingut un creixement ininterromput del seu PIB i on la taxa d'atur està actualment al voltant del 5%. Malgrat la situació geopolítica, Israel és una de les economies més segures i més fortes del món.
Tendències de mercat
01-06-2017
type
Amb un creixement econòmic del 4%, Israel presenta unes bones condicions de mercat pels productes catalans. Les vendes de Catalunya a Israel marquen una tendència de creixement continuïtat i ja se situen als 427,5 milions d'euros, principalment pel que fa a productes com els vehicles (28,1%), plàstics (9,2%) i aparells i material elèctric (8,1%). Israel ofereix oportunitats de negoci globals en sectors com l'electrònica i l'electricitat, la indústria farmacèutica, el packaging o els materials i primeres matèries, entre d'altres.
Jornades i monogràfics
06-07-2011
type
En el marc de la posada en marxa del programa CONNECT–ISRAEL MEDIA&TIC, ha tingut lloc aquesta sessió informativa, que ha comptat amb les presentacions de MATIMOP, el CDTI i Mediapro.
Publicacions
18-01-2011
type
Pla d'actuació per a la promoció d'inversions en el sector fotovoltaic a la Mediterrània oriental -Mashreq- .
Publicacions
01-05-2007
type
El treball estudia els sectors agroalimentari, turisme, electrònica i TIC, tèxtil, construcció i medi ambient al Marroc, Algèria, Tunísia, Egipte, Israel, Síria, Jordània i Turquia, analitzant els eixos de futur sobre els que basen el seu desenvolupament: plans d'infraestructures, plans estratègics, polítiques de govern i reformes estructurals, a partir dels quals se n'extreuen oportunitats i recomanacions per a les empreses catalanes.
Articles
10-01-2010
type
Aquest estudi analitza el sector tèxtil de l'Àfrica, la Mediterrània i l'Orient Mitjà. Identifica diferents oportunitats de negoci a mitjà termini per a les empreses catalanes a països com Algèria, Aràbia Saudita, Egipte, Israel, el Marroc, Sud-àfrica, Tunísia, Turquia i la Unió dels Emirats Àrabs.
Articles
10-01-2010
type
Aquest estudi analitza els sectors de les TIC i l'electrònica de l'Àfrica, la Mediterrània i l'Orient Mitjà. Identifica diferents oportunitats de negoci a mitjà termini per a les empreses catalanes a països com Algèria, Aràbia Saudita, Egipte, Israel, el Marroc, Sud-àfrica, Tunísia, Turquia i la Unió dels Emirats Àrabs.
Articles
09-01-2010
type
Aquest estudi analitza el sector del medi ambient i les energies renovables a l'Àfrica, la Mediterrània i l'Orient mitjà. Identifica diferents oportunitats de negoci a mitjà termini per a les empreses catalanes a països com Algèria, Aràbia Saudita, Egipte, Israel, el Marroc, Sud-àfrica, Tunísia, Turquia i la Unió dels Emirats Àrabs.
Articles
09-01-2010
type
Aquest estudi analitza el sector dels components d'automoció a l'Àfrica, la Mediterrània i l'Orient Mitjà. Identifica diferents oportunitats de negoci a mitjà termini per a les empreses catalanes a països com Algèria, Aràbia Saudita, Egipte, Israel, el Marroc, Sud-àfrica, Tunísia, Turquia i la Unió dels Emirats Àrabs.
Articles
10-12-2007
type
La Mediterrània lluita per trobar un lloc a als mercats internacionals com a proveïdors de tecnologies de la informació i la comunicació. Alguns països ja han començat a liderar certs segments d'aquest mercat o ofereixen un panorama molt atractiu pels inversors.
de 1 a 10