Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Iran x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 5 resultats
Jornades i monogràfics
23-11-2017
type
80 milions d'habitants, una economia industrialitzada i amb una classe mitjana emergent interessada pels productes europeus. Aquesta és la carta de presentació de l'Iran, un mercat que amb la progressiva eliminació de les sancions des del 2016 torna a situar-se com una bona oportunitat, especialment per a les empreses catalanes. Sectors com el petroquímic, el de l'automòbil, la maquinària o l'alimentació són alguns dels que més rèdit en poden obtenir.
Tendències de mercat
01-06-2017
type
Amb un creixement econòmic del 6,5%, Iran ofereix oportunitats de negoci en sectors com l'alimentació, l'electrònica, els materials i matèries primeres, la maquinària, la metal·lúrgia i els béns d'equipament, entre d'altres. Les exportacions catalanes es troben en creixement des del 2015 assolint els 85,6 milions d'euros l'any 2016. Principalment, Catalunya ven a l'Iran productes de maquinària (15,5%), paper i cartó (10,8%) i productes farmacèutics (10,4%).
Articles
14-04-2010
type
Aquest estudi analitza diversos sectors de l'economia iraniana que ofereixen oportunitats d'inversió i exportació per a les empreses catalanes. Ofereix anàlisis quantitatius i qualitatius sobre els sectors agroalimentari, automotriu, petroquímic, farmacèutic i de la construcció i les infraestructures.
Articles
10-01-2010
type
Aquest estudi analitza els sectors químic i farmacèutic de l'Àfrica, la Mediterrània i l'Orient Mitjà. Identifica diferents oportunitats de negoci a mitjà termini per a les empreses catalanes a països com Algèria, Aràbia Saudita, Egipte, l'Iran, el Marroc, Sud-àfrica, Tunísia, Turquia i la Unió dels Emirats Àrabs.
Articles
09-01-2010
type
Aquest estudi analitza el sector biotecnològic a l'Àsia emergent. Identifica diferents oportunitats de negoci a mitjà termini per a les empreses catalanes a països com Corea del Sud, l'Índia, Indonèsia, Malàisia, Singapur, Tailàndia i la Xina.