Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Iran x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 4 resultats
Tendències de mercat
01-06-2017
type
Amb un creixement econòmic del 6,5%, Iran ofereix oportunitats de negoci en sectors com l'alimentació, l'electrònica, els materials i matèries primeres, la maquinària, la metal·lúrgia i els béns d'equipament, entre d'altres. Les exportacions catalanes es troben en creixement des del 2015 assolint els 85,6 milions d'euros l'any 2016. Principalment, Catalunya ven a l'Iran productes de maquinària (15,5%), paper i cartó (10,8%) i productes farmacèutics (10,4%).
Articles
14-04-2010
type
Aquest estudi analitza diversos sectors de l'economia iraniana que ofereixen oportunitats d'inversió i exportació per a les empreses catalanes. Ofereix anàlisis quantitatius i qualitatius sobre els sectors agroalimentari, automotriu, petroquímic, farmacèutic i de la construcció i les infraestructures.
Articles
10-01-2010
type
Aquest estudi analitza els sectors químic i farmacèutic de l'Àfrica, la Mediterrània i l'Orient Mitjà. Identifica diferents oportunitats de negoci a mitjà termini per a les empreses catalanes a països com Algèria, Aràbia Saudita, Egipte, l'Iran, el Marroc, Sud-àfrica, Tunísia, Turquia i la Unió dels Emirats Àrabs.
Articles
09-01-2010
type
Aquest estudi analitza el sector biotecnològic a l'Àsia emergent. Identifica diferents oportunitats de negoci a mitjà termini per a les empreses catalanes a països com Corea del Sud, l'Índia, Indonèsia, Malàisia, Singapur, Tailàndia i la Xina.
Acota la teva cerca
Països
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Tipus de jornada o monogràfic
  • No hi ha Tipus de jornada o monogràfic  per aquesta cerca