Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Corea del Sud x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 40 resultats
de 1 a 10
Idees d´experts
22-09-2017
type
Jan Mi Baek | Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Seül // Jan Mi Baek, directora de l'oficina exterior d'ACCIÓ a Seül té un gran coneixement de les relacions comercials de Catalunya amb Corea i del mercat coreà en particular, ens explica en aquesta entrevista algunes particularitats dels consumidors i les empreses coreanes.
Tendències de mercat
01-06-2017
type
Corea del Sud presenta oportunitats de negoci en els sectors de l'alimentació, l'automoció, l'hàbitat, la indústria farmacèutica o la logística i l'e-commerce. Les exportacions catalanes creixen i Catalunya ven principalment a Corea del Sud productes com la carn porcina (26,7%), maquinària (11,4%) i materials plàstics (7,4%).
Jornades i monogràfics
09-04-2013
type
El cicle "La internacionalització de l'empresa" ha tractat en la seva desena entrega el cas d'un dels miracles de l'economia mundial: Corea del Sud. Jaume Giné, professor del Departament de Dret Públic d'ESADE i secretari general de Casa Àsia; Josep Maria Coll, director de l'oficina d'ACC1Ó a Seül, i Pedro de Antonio Ferrer, director internacional del Grup Ferrer, han estat els encarregats d'explicar el desenvolupament econòmic en temps rècord del país asiàtic, que es presenta com un dels més atractius actualment.
Jornades i monogràfics
24-05-2012
type
El país, de gran estabilitat política, se situa com la 11a economia mundial i la 4a d'Àsia, Corea del Sud amb una taxa de creixement econòmic sostingut en els últims anys i amb una previsió de creixement pel 2012 del 4% és un mercat de 50 milions de persones la renda dels quals ha anat creixent significativament en els darrers anys.
Jornades i monogràfics
07-05-2012
type
Créixer a l'Àsia i el Pacífic. Aquest és el desig i també el repte de moltes empreses catalanes que volen aprofitar les enormes oportunitats de negoci que ja presenta el continent. Amb aquest monogràfic et donem diverses claus per desmuntar els tòpics i ajudar-te a posar la teva empresa a l'abast del continent que dominarà el món.
Jornades i monogràfics
06-06-2011
type
El programa CONNECT - Corea té com a objectiu donar suport a les empreses catalanes en la recerca de socis per desenvolupar projectes tecnològics col·laboratius en el sector de l'electrònica industrial i la robòtica a Corea.
Publicacions
01-05-2010
type
Aquest informe analitza el sector industrial dels països avançats com el Japó, Alemanya, França, Suècia, el Regne Unit o els Estats Units. Examina el nou escenari mundial sorgit arran dels avenços tecnològics, els canvis polítics i els països de baix cost productiu com la Xina i l'Índia. Explora les principals tendències de futur en el sector industrial.
Publicacions
01-06-2007
type
El treball té per objectiu estudiar les dinàmiques dels sectors estratègics per les empreses catalanes en els mercats emergents amb més potencial. L'estudi analitza la situació social i econòmica de cada país, així com l'estructura i tendències de cada sector i les oportunitats que se'n deriven.
Casos d´empresa
09-04-2013
type
Grup Ferrer // El Grup Ferrer va ser una de les primeres empreses catalanes que va aterrar a Corea del Sud. Pedro de Antonio Ferrer, director internacional de la companyia, explica com els seus productes farmacèutics s'han consolidat amb èxit en un mercat que cal conèixer.
Idees d´experts
09-04-2013
type
Josep Maria Coll | Director del Centre de Promoció de Negocis d'ACC1Ó a Seül , ACC1Ó // El desenvolupament econòmic de les últimes dècades a Corea del Sud ha estat meteòric, amb un creixement exponencial, fins a situar aquest mercat com una referència entre els emergents. Josep Maria Coll, director del Centre de Promoció de Negocis d'ACC1Ó a Seül, explica les característiques d'un país on l'atur no s'enfila més enllà del 3,4% i sectors com les smart technologies, la cosmètica o les tecnologies mèdiques ofereixen grans oportunitats a les empreses catalanes.
de 1 a 10