Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Brasil x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 101 resultats
de 1 a 10
Idees d´experts
27-12-2016
type
Josep M. Buades | Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a São Paulo // Josep M. Buades, director de l'oficina exterior de Comerç i d'Inversions de Catalunya a Sao Paulo, ens dona la seva visió experta de les experiències catalanes al Brasil i fa una descripció dels sectors més interessants per fer-hi negoci.
Tendències de mercat
31-05-2016
type
Brasil ha experimentat grans canvis, sobretot a nivell d'infraestructures, en els darrers quatre anys degut a la celebració dels Jocs Olímpics 2016. Els sectors que encara presenten necessitats són el sector del medi ambient. Brasil necessita una millor gestió dels seus residus així com de les ciutats intel·ligents, a partir de les noves tecnologies. A més, fruit d'un canvi de normativa interna, els hospitals públics ja poden proveir-se de material hospitalari provinent de fora del país. Aquest canvi suposa una gran oportunitat de negoci degut al volum de població del Brasil.
Jornades i monogràfics
17-09-2012
type
Amb prop de 200 milions d'habitants, el Brasil és actualment la 6ª economia mundial. El 2011 el PIB brasiler va créixer un 2,7%, l'atur es manté a taxes inferiors al 6%, i la inflació està continguda per sota del 7%. El consum continua sent un dels motors del creixement brasiler, juntament amb la inversió en infraestructures a través del PAC – Programa d'Acceleració del Creixement, i al votant dels futurs esdeveniments esportius: els Mundials de futbol de 2014 i els Jocs Olímpics de Rio 2016.
Jornades i monogràfics
07-06-2012
type
En la conjuntura econòmica actual, en un mercat intern amb una demanda molt feble, les petites i mitjanes empreses comencen a cercar altres regions on obrir mercats. En aquest acte, Ignacio Mur (ESADE), Josep Maria Buades (ACC1Ó Sao Paulo) i Ramon Roca (Ros Roca Group), exposen les claus per tenir èxit al Brasil.
Jornades i monogràfics
24-05-2012
type
Actualment el Brasil és la sisena economia mundial i la segona en importància del continent americà. Compta amb una població de 192 milions d'habitants. El seu elevat creixement econòmic anual (superior al 7%) es deu a un augment del consum tant públic com privat com la menor exposició a la crisi mundial per la seva menor dependència del crèdit. Al 2011 el seu PIB va ser del 3%.
Jornades i monogràfics
10-05-2012
type
El continent americà segueix sent el present i futur més immediat de l'empresa catalana que vol créixer a l'exterior. El continent compta amb economies avançades com els Estats Units o Canadà amb un alt nivell de consum, i països emergents llatinoamericans que creixen amb força en indústria, infraestructures i construcció. T'oferim una selecció de nínxols de mercat per ajudar la teva empresa a créixer a Amèrica.
Jornades i monogràfics
01-07-2011
type
Aquest Esmorzar ha permès als assistents conèixer de primera mà el procés d'inversió i desinversió a Netquest, empresa especialista en serveis d'enquestes en línia.
Jornades i monogràfics
30-05-2011
type
En aquesta sessió s'han presentat les oportunitats del sector d'infraestructures i habitatge social existents en aquests moments en els diferents mercats americans, així com les diverses fórmules per aprofitar-les.
Publicacions
01-03-2009
type
L'estudi identifica alguns del principals sectors amb major oportunitat d'expansió per als propers anys a Mèxic, Brasil, Argentina, Colòmbia i Xile, que comprenen sectors de nova generació, com les TIC i la societat de la informació, d'elevada sofisticació com el farmacèutic i sectors més tradicionals com el de l'agroindústria, els components d'automoció i el turisme.
Publicacions
01-06-2007
type
El treball té per objectiu estudiar les dinàmiques dels sectors estratègics per les empreses catalanes en els mercats emergents amb més potencial. L'estudi analitza la situació social i econòmica de cada país, així com l'estructura i tendències de cada sector i les oportunitats que se'n deriven.
de 1 a 10