Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Brasil x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 101 resultats
de 1 a 10
Idees d´experts
27-12-2016
type
Josep M. Buades | Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a São Paulo // Josep M. Buades, director de l'oficina exterior de Comerç i d'Inversions de Catalunya a Sao Paulo, ens dona la seva visió experta de les experiències catalanes al Brasil i fa una descripció dels sectors més interessants per fer-hi negoci.
Tendències de mercat
31-05-2016
type
El mercat de Brasil destaca per sectors com el de l'alimentació, el transport, l'energia i els recursos, la química i els plàstics o el tèxtil. Les empreses catalanes exporten principalment matèries plàstiques (9,7%), productes farmacèutics (9,2%) i maquinària (8,4%).
Jornades i monogràfics
17-09-2012
type
Amb prop de 200 milions d'habitants, el Brasil és actualment la 6ª economia mundial. El 2011 el PIB brasiler va créixer un 2,7%, l'atur es manté a taxes inferiors al 6%, i la inflació està continguda per sota del 7%. El consum continua sent un dels motors del creixement brasiler, juntament amb la inversió en infraestructures a través del PAC – Programa d'Acceleració del Creixement, i al votant dels futurs esdeveniments esportius: els Mundials de futbol de 2014 i els Jocs Olímpics de Rio 2016.
Jornades i monogràfics
07-06-2012
type
En la conjuntura econòmica actual, en un mercat intern amb una demanda molt feble, les petites i mitjanes empreses comencen a cercar altres regions on obrir mercats. En aquest acte, Ignacio Mur (ESADE), Josep Maria Buades (ACC1Ó Sao Paulo) i Ramon Roca (Ros Roca Group), exposen les claus per tenir èxit al Brasil.
Jornades i monogràfics
24-05-2012
type
Actualment el Brasil és la sisena economia mundial i la segona en importància del continent americà. Compta amb una població de 192 milions d'habitants. El seu elevat creixement econòmic anual (superior al 7%) es deu a un augment del consum tant públic com privat com la menor exposició a la crisi mundial per la seva menor dependència del crèdit. Al 2011 el seu PIB va ser del 3%.
Jornades i monogràfics
10-05-2012
type
El continent americà segueix sent el present i futur més immediat de l'empresa catalana que vol créixer a l'exterior. El continent compta amb economies avançades com els Estats Units o Canadà amb un alt nivell de consum, i països emergents llatinoamericans que creixen amb força en indústria, infraestructures i construcció. T'oferim una selecció de nínxols de mercat per ajudar la teva empresa a créixer a Amèrica.
Jornades i monogràfics
01-07-2011
type
Aquest Esmorzar ha permès als assistents conèixer de primera mà el procés d'inversió i desinversió a Netquest, empresa especialista en serveis d'enquestes en línia.
Jornades i monogràfics
30-05-2011
type
En aquesta sessió s'han presentat les oportunitats del sector d'infraestructures i habitatge social existents en aquests moments en els diferents mercats americans, així com les diverses fórmules per aprofitar-les.
Publicacions
01-03-2009
type
L'estudi identifica alguns del principals sectors amb major oportunitat d'expansió per als propers anys a Mèxic, Brasil, Argentina, Colòmbia i Xile, que comprenen sectors de nova generació, com les TIC i la societat de la informació, d'elevada sofisticació com el farmacèutic i sectors més tradicionals com el de l'agroindústria, els components d'automoció i el turisme.
Publicacions
01-06-2007
type
El treball té per objectiu estudiar les dinàmiques dels sectors estratègics per les empreses catalanes en els mercats emergents amb més potencial. L'estudi analitza la situació social i econòmica de cada país, així com l'estructura i tendències de cada sector i les oportunitats que se'n deriven.
de 1 a 10