Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Alemanya x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 80 resultats
de 1 a 10
Tendències de mercat
01-06-2017
type
A més de ser un país rellevant dins la Unió Europea, Alemanya és una economia industrial reforçada pels sectors de la indústria del transport, l'automoció, la biotecnologia o la indústria farmacèutica. Les exportacions catalanes a Alemanya han experimentat un increment continuat des de fa anys, especialment pel que fa a productes com els vehicles (40,4%), els aparells i material elèctric (6,8%) i els productes farmacèutics (6,4%).
Idees d´experts
20-12-2015
type
Colòmbia és un país amb 49 milions d'habitants i amb un PIB que ha crescut de forma sostinguda en els darrers 15 anys (4,5% de mitjana). Malgrat els èxits macroeconòmics, el país enfronta problemes estructurals, baixa productivitat i poca diversificació. En conseqüència, requereix urgentment un model d'R+D i innovació que afegeixi valor als productes industrials i a l'oferta exportable colombiana. Tot plegat, obre oportunitats de negoci en la transferència de tecnologia per a les empreses que vulguin invertir al país.
Idees d´experts
01-05-2015
type
Europa aposta per fomentar la indústria 4.0, el nou model d'indústria nascut de la fàbrica intel·ligent i d'una visió de la fabricació informatitzada, amb tots els processos interconnectats per la Internet de les coses (IOT). La indústria 4.0 aviat impulsarà canvis fonamentals en el teixit empresarial català, fet que generarà nous reptes i noves oportunitats.

Jornades i monogràfics
09-05-2012
type
El 2011, dos terços de les exportacions de les empreses catalanes van tenir com a destinació els mercats europeus. Malgrat les presents dificultats, el vell continent segueix oferint oportunitats de negoci en multitud de sectors a la majoria de països. Europa ha estat i seguirà sent el mercat natural per a l'empresa catalana que vol obrir-se a l'exterior.
Jornades i monogràfics
07-11-2011
type
En aquest seminari es van presentar les oportunitats de negoci en el sector del vi i el cava a Alemanya així com el servei de 'Plataforma del vi', destinat a potenciar la presència de les bodegues catalanes en aquest mercat.
Jornades i monogràfics
27-04-2011
type
ACCIÓ, des de les seves delegacions de Girona i Terres de l'Ebre, va organitzar juntament amb la col·laboració del CCPAE (El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica) i del DAR (Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Ambient), dues sessions sobre el potencial del sector ecològic al mercat alemany.
Publicacions
01-05-2010
type
Aquest informe analitza el sector industrial dels països avançats com el Japó, Alemanya, França, Suècia, el Regne Unit o els Estats Units. Examina el nou escenari mundial sorgit arran dels avenços tecnològics, els canvis polítics i els països de baix cost productiu com la Xina i l'Índia. Explora les principals tendències de futur en el sector industrial.
Publicacions
01-05-2007
type
En l'àmbit de la Xarxa Europea d'agències regionals per a la Innovació (Projecte ERAIN) es presenta aquest informe que analitza els programes de suport a la R+D i a la innovació de cadascuna de les sis regions associades al projecte.
Publicacions
01-11-2006
type
Aquet document recull un anàlisis comparativa de les dades econòmiques i de recerca i desenvolupament de les sis regions que participen en el programa europeu E-Rain.
Casos d´empresa
09-10-2012
type
Bebemon // Bebemon ha revolucionat el mercat dels articles per a infants amb el llançament l'any 2007 d'una motxilla porta-nadons amb altaveus integrats que ha estat un èxit de vendes. Amb el mercat nacional estancat, la jove empresa aposta clarament per la internacionalització, amb Europa i Amèrica com a mercats prioritaris. Josep Gómez, director comercial, ens explica la seva experiència per iniciar-se a l'exportació, i els seus plans de futur.
de 1 a 10