Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Tèxtil x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 161 resultats
de 1 a 10
Tendències de mercat
26-07-2016
type
Presentació de l'anàlisi d'oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector tèxtil i moda. Detall de l'evolució competitiva a Catalunya i de les tendències globals al món.
Jornades i monogràfics
19-12-2014
type
Ahir, avui i demà. Catalunya ha emprès, emprèn i emprendrà. Perquè és un país petit i treballador, que sempre ha sabut sortir-se'n tot i les múltiples pedres del camí gràcies a l'empenta de la seva gent, de les seves empreses i dels seus emprenedors. Aquesta només és una petita i diversa mostra de l'emprenedoria que tira endavant Catalunya. Sectors tradicionals com l'alimentari o el vitivinícola, més nous com el Mobile o les TIC, passant per la transferència tecnològica o l'economia col·laborativa. Tots hi tenen cabuda.

En aquesta pàgina es recullen els 40 testimonis d'emprenedoria que van presentar-se dins l'exposició "Ahir, avui, demà. Catalunya Emprèn. Idees que mouen Catalunya". L'exposició, que va recórrer Catalunya des del 27 de juliol del 2014 fins al 10 de gener del 2015, volia destacar l'emprenedoria catalana d'una manera innovadora i interactiva. A continuació, trobareu aquestes 40 experiències en format audiovisual, estructurades en 6 blocs temàtics. S'integren dins el Banc de Coneixement Empresarial d'ACCIÓ perquè altres empreses i emprenedors puguin conèixer-les, aprofitar-les i donar continuïtat a la llarga trajectòria emprenedora catalana.
Jornades i monogràfics
12-03-2013
type
La primera edició del Barcelona Fashion Summit va acollir, en el marc del 080 Barcelona Fashion, més de 300 professionals del sector de la moda. L'objectiu de la jornada era debatre i posar de manifest els reptes, oportunitats i tasques a realitzar en la gran distribució de la moda amb l'horitzó fixat al 2020. L'auditori de l'edifici DHUB va acollir diverses ponències i taules rodones on destacats experts del sector de la moda van compartir les seves opinions i experiències.
Jornades i monogràfics
13-03-2012
type
El mercat xinès ofereix múltiples oportunitats a les petites i mitjanes empreses catalanes, especialment en el sector industrial. En aquesta jornada s'ha presentat l'estudi sobre "La indústria a la Xina", just abans de conèixer les singularitats d'aquest país a l'hora de comprar i vendre-hi.
Publicacions
20-07-2011
type
Aquesta publicació presenta les conclusions del mapatge i l'anàlisi del sector de productes infantils a Catalunya, així com el procés de formació de l'associació Kid's Cluster.
Jornades i monogràfics
19-07-2011
type
El passat dimarts 5 de juliol va tenir lloc a ACC1Ó la sessió de networking dirigida a professionals d'empreses catalanes dels sectors del tèxtil-confecció i de la moda interessats a internacionalitzar-se a la Xina i l'Índia.
Jornades i monogràfics
20-12-2010
type
Rigor estratègic, qualitat, creativitat i col·laboració son algunes de les idees clau compartides a la jornada Who is Who en el tèxtil i confecció a Catalunya. Albert Puyol, col·laborador de la marca TCN, expresident de Loewe i creador de Women Secret, Edith Vervliet del Flanders Fashion Institute i David Garcia del Clúster Tèxtil-moda de l'Anoia, ens donen les seves claus per competir amb èxit en el Tèxtil.
Guies I+I
01-04-2008
type
L'objectiu d'aquesta publicació és introduir el lector en el camp de la nanociència i la nanotecnologia (N&N) des d'un enfocament essencialment divulgatiu. La N&N està considerada per molts com la propera revolució industrial, amb una implicació potencial enorme per a la majoria de sectors industrials a mig i llarg termini.
Publicacions
01-05-2007
type
El treball estudia els sectors agroalimentari, turisme, electrònica i TIC, tèxtil, construcció i medi ambient al Marroc, Algèria, Tunísia, Egipte, Israel, Síria, Jordània i Turquia, analitzant els eixos de futur sobre els que basen el seu desenvolupament: plans d'infraestructures, plans estratègics, polítiques de govern i reformes estructurals, a partir dels quals se n'extreuen oportunitats i recomanacions per a les empreses catalanes.
Publicacions
01-05-2007
type
L'estudi analitza les tendències de futur del sector de la moda en els mercats amb més potencial aprofitable per les empreses catalanes. S'estudia l'evolució de les variables que afecten al desenvolupament del negoci en cada mercat com són els valors, els hàbits de compra i altres costums dels consumidors.
de 1 a 10