Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Banca i finances x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 127 resultats
de 1 a 10
Idees d´experts
21-09-2017
type
Oriol Juncosa | Cofundador i Managing Partner , Encomenda Smart Capital //

El capital risc internacional ha representat més del 60% de la inversió estrangera a Catalunya els darrers tres anys, on ha ofert entre 70 i 250 milions d'euros anuals. Però per aconseguir que aquest capital entri a l'empresa cal estar preparat. Oriol Juncosa, cofundador i Managing Partner d'Encomenda Smart Capital, dóna 5 claus en un dels Esmorzars de Finançament d'ACCIÓ.

Jornades i monogràfics
18-01-2017
type

Alguns dels factors que ajuden a entendre la fortalesa d'un ecosistema emprenedor són la diversitat, la quantitat i l'experiència dels inversors.

Les dades dels últims anys, com es pot comprovar al directori startups.catalonia.com, han demostrat que l'ecosistema d'start-ups català és actiu i dinàmic pel que fa al finançament.

Jornades i monogràfics
30-11-2016
type
Els fons de capital de risc canalitzen grans sumes de diners cap a nous negocis d'alt risc i alta rendibilitat. Les start-ups no es mesuren amb mètriques financeres tradicionals com l'EBITDA o el ROE. Existeix un altre univers de xifres i mesures que aquests inversors analitzen per establir les probabilitats d'èxit: les mètriques del negoci.
Jornades i monogràfics
08-11-2016
type
El MAB s'ha consolidat com una alternativa de finançament per les petites i mitjanes empreses. Les empreses catalanes que cotitzen al MAB han captat, des de que es va crear al 2010, més de 143 milions d'euros.
Jornades i monogràfics
28-04-2016
type
David Tomás, emprenedor, inversor i autor del llibre "La empresa más feliz del mundo", dóna les claus per fer créixer un negoci, crear equips d'alt rendiment que generin retorn i, en definitiva, construir la millor empresa del món per treballar.
Jornades i monogràfics
01-04-2016
type
Luís Martín Cabiedes, business angel amb una dilatada experiència en projectes d'Internet, descobreix les claus per tenir èxit en una start-up. L'autor del llibre ¿Tienes una start-up? anima els emprenedors a gastar totes les energies a trobar clients, més que inversors.
Jornades i monogràfics
27-02-2016
type
Els responsables de les principals plataformes d'equity crowdfunding (Capital Cell, Crowdcube i The Crowd Angel) expliquen com s'estructura i quines clàusules té un contracte en una campanya de finançament col·lectiu d'inversió, com es diferencia d'un contracte d'inversió d'un grup de business angels o del capital risc, quins drets tenen els diferents inversors, com participen en la presa de decisions i com està prevista la sortida.
Jornades i monogràfics
15-01-2016
type
La majoria d'emprenedors recorren a les 3F (Family, Friends & Fools) com a font de capital per arrencar un projecte. Tot i que pot ser un recurs fàcil i ràpid, és important conèixer les implicacions, positives i negatives, d'incorporar aquests inversors a la companyia.
Jornades i monogràfics
15-12-2015
type
El finançament col·lectiu d'inversió o equity crowdfunding és avui en dia una alternativa de finançament pels emprenedors. Perquè una campanya de finançament col·lectiu tingui èxit és important fer una bona campanya de comunicació. És el cas de la companyia bioinformàtica, Mind the Byte, que va explicar la seva experiència a l'Esmorzar de Finançament. La firma catalana ha tancat la ronda de finançament col·lectiu d'inversió més gran aconseguida al sector biotecnològic.
Jornades i monogràfics
23-11-2015
type
El Corporate Venturing és el conjunt d'eines que utilitzen les empreses consolidades per aprofitar el potencial innovador de les start-ups. Una d'aquestes eines és l'entrada d'empreses en el capital d'una start-up. Analitzem els dos punts de vista d'aquest tipus d'operacions. Des de saber què busquen les empreses i com obtenen la innovació quan fan aquestes inversions, fins a entendre com els serveixen a les start-ups per accelerar el seu creixement.
de 1 a 10