Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  start-up x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 77 resultats
de 1 a 10
Catàlegs
13-11-2017
type
Aquest catàleg recull els perfils de les 44 empreses catalanes presents als estands de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona a l'Smart City Expo World Congress (Fira de Barcelona, Gran Via, del 14 al 16 de novembre del 2017), així com també de les 6 empreses catalanes presents a la zona de les startups del 4YFN.
Jornades i monogràfics
02-11-2017
type
La segona edició del Be Connected. Join the Hub ha tornat a reunir les millors idees i experiències per fer de l'ecosistema català molt més que un hub. El Camp Nou ha estat el millor escenari possible per donar joc a emprenedors i inversors que han compartit les seves visions sobre l'emprenedoria a Barcelona i a Catalunya. Aquí trobaràs les millors jugades d'un partit que tot just acaba de començar. Des dels valors del bàsquet aplicats a la inversió de Ferran Martínez, fins a l'anàlisi detallada de l'ecosistema barceloní de JF Gauthier. Descobreix com fer de Barcelona i Catalunya un hub d'emprenedoria que sigui referent internacional.
Idees d´experts
02-11-2017
type
Jean-François Gauthier | CEO de Startup Genome // A través de Startup Genome, JF Gauthier analitza l'estat i la qualitat dels ecosistemes emprenedors. Conèixer amb detall les dades ajuda a oferir millors consells per encaminar les decisions que han de permetre créixer a un ecosistema. En el Be Connected. Join the Hub 2017, Gauthier ha exposat la situació a Barcelona, que viu un moment clau en el que ha de passar de l'activació a la globalització.
Idees d´experts
02-11-2017
type
Daniel Sánchez | CEO de Nauta Capital // El bon funcionament d'un ecosistema emprenedor requereix un bon equilibri entre idees i diners. Ho té clar Daniel Sánchez, CEO de Nauta Capital, que durant el Be Connected. Join the Hub 2017 ha descrit el cercle virtuós pels inversors. Tot comença per una bona cultura emprenedora que fomenti la vocació. Amb ella, vindran les startups i les inversions. Del seu èxit en dependran les noves vocacions i que es tanqui el cercle.
Idees d´experts
02-11-2017
type
Jordi Naval | cofundador d'Aelix Therapeutics // La qualitat de la investigació i la recerca a Catalunya gaudeix d'un nivell envejable. Tot i així, el cofundador d'Aelix Therapeutics, Jordi Naval, evidencia que encara no es correspon amb el seu nivell d'emprenedoria. "Tenim molt nivell d'investigació que s'ha de traslladar a l'emprenedoria", ha assegurat durant el Be Connected. Join the Hub 2017.
Idees d´experts
02-11-2017
type
Ferran Martínez | exjugador del FC Barcelona de bàsquet i inversor de startups // Com acaba una estrella del bàsquet convertida en inversor de startups? Ferran Martínez ha sabut traslladar els valors d'una exitosa trajectòria esportiva de les pistes de bàsquet al camp de l'empresa i la inversió. En el Be Connected. Join the hub 2017 ha exposat la importància d'actituds i habilitats com la disciplina o la constància per triomfar tant en l'esport com en els negocis.
Idees d´experts
02-11-2017
type
Dídac Lee | empresari tecnològic i membre de la Junta Directiva del FC Barcelona // Després de més de 20 anys creant empreses, Dídac Lee ha penjat les botes i ha assumit un nou rol: des de la banqueta vol ser l'entrenador dels nous cracks de l'emprenedoria. L'empatia que genera haver estat a l'altra banda és un dels principals valors que pot aportar un inversor. Consells valuosos en la part més burocràtica d'emprendre, on cal perdre el mínim temps possible per destinar-lo al més important: innovar en models de negoci que generin valor.
Idees d´experts
02-11-2017
type
Carlota Pi | Cofundadora d'HolaLuz // La cofundadora d'HolaLuz, Carlota Pi, té clar on s'ha de posar el focus: als resultats. Facturar i cobrar pel que estàs venent serà la millor carta de presentació per anar a parlar amb els inversors més importants. Aquesta ha estat una de les claus del creixement imparable d'una de les companyies que més il·lumina l'ecosistema emprenedor de Barcelona.
Idees d´experts
02-11-2017
type
Neus Sabaté | co-founder & scientific advisor de Fuelium // Aconseguir que Catalunya sigui un hub d'emprenedoria de referència internacional també passa per aprofitar la qualitat de la ciència i la recerca del país. És aquí on treballa Neus Sabaté, co-founder i scientific advisor de Fuelium. "Abans si acabaves un doctorat només podies aspirar a fer recerca pública", constata. Projectes com el seu contribueixen a revertir aquesta realitat.
Idees d´experts
02-11-2017
type
Miquel Martí | CEO de Barcelona Tech City // Unir esforços per posar Barcelona al mapa de l'emprenedoria és una de les raons del naixement de Barcelona Tech City. El seu CEO, Miquel Martí, explica en el Be Connected. Join the Hub 2017 la necessitat de superar una primera fase d'activació per passar a la de creixement, de la qual el talent i el coneixement n'han de ser els motors..
de 1 a 10