Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Tecnologies de la Informació i la Comunicació x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 112 resultats
de 1 a 10
Publicacions
15-11-2016
type
Aquest informe presenta una radiografia i l'anàlisi d'oportunitats empresarials en els àmbits d'innovació, internacionalització i captació d'inversió estrangera per a les empreses relacionades amb el sector de les smart city a Catalunya.
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Worldsensing // Worldsensing és una destacada empresa tecnològica que reuneix creativitat, coneixement tècnic i resolució de necessitats. Especialitzats en les solucions de comunicació sense fils, la seva tecnologia és punta de llança per a la configuració d'smart cities
Jornades i monogràfics
16-12-2012
type
El coneixement, la recerca i la innovació, així com la seva transferència tecnològica, són elements fonamentals per al creixement d'una economia. Catalunya, país de llarga tradició innovadora, aposta fermament pel talent de cara a construir un futur que la situï com un pol de referència. En aquest monogràfic podem conèixer l'estat actual del sector, l'opinió de diversos actors protagonistes, així com les experiències d'èxit de centres tecnològics de referència del país.
Jornades i monogràfics
20-03-2012
type
Trobar resposta a preguntes sobre el potencial d'una empresa o start-up a l'hora de trobar inversors o preu de venda no sempre resulta senzill. Luis Martin Cabiedes, inversor a Offerum, Privalia o Ulabox en dóna les claus.
Jornades i monogràfics
19-07-2011
type
El passat dimecres 22 de juny va tenir lloc a ACC1Ó la sessió de networking dirigida a professionals d'empreses catalanes del sector TIC especialitzades en realitat augmentada i en mobilitat.
Jornades i monogràfics
06-07-2011
type
En el marc de la posada en marxa del programa CONNECT–ISRAEL MEDIA&TIC, ha tingut lloc aquesta sessió informativa, que ha comptat amb les presentacions de MATIMOP, el CDTI i Mediapro.
Jornades i monogràfics
06-06-2011
type
El programa CONNECT - Corea té com a objectiu donar suport a les empreses catalanes en la recerca de socis per desenvolupar projectes tecnològics col·laboratius en el sector de l'electrònica industrial i la robòtica a Corea.
Jornades i monogràfics
18-05-2011
type
Les notícies sobre la propera sortida a borsa de companyies com Facebook, Groupon o Linkedin, i les seves valoracions, tornen a posar sobre la taula el debat del futur d'Internet, i el negoci que s'hi pot generar. Aquest Esmorzar ha comptat amb una taula rodona on tres personalitats d'aquest món han debatut les seves respectives visions.
Jornades i monogràfics
05-04-2011
type
La jornada ha estat destinada a informar a les empreses participants de com afrontar les oportunitats de negoci existents en projectes que reben el suport financer de les Institucions Comunitàries, en base a ponències d'experts i l'exposició de dos casos pràctics.
Catàlegs
20-02-2011
type
Catàleg que reculls els perfils tecnològics de les empreses participants en el Brokerage Event que es van dur a terme al Pavelló Català del Mobile World Congress del 14 al 17 de febrer de 2010. Aquests perfils son ofertes de tecnologia, demandes de tecnologia, cerques de socis per a projectes d'investigació dins el 7è Programa Marc; també esdevé una promoció a nivell mundial de les més de 100 empreses catalanes que hi apareixen.
de 1 a 10