Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Projectes europeus x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 52 resultats
de 1 a 10
Jornades i monogràfics
16-01-2014
type
El 16 de gener del 2014 va tenir lloc una nova edició de la Jornada Connect-EU, organitzada per ACCIÓ i AGAUR. Enguany, la Jornada va despertar més interès que mai en ser l'escenari de la presentació de les primeres convocatòries del nou programa marc europeu per a la Recerca i la Innovació: l'Horizon 2020.
Jornades i monogràfics
26-09-2012
type
La jornada Connect-EU ens permet descobrir les diferents experiències de recerca i desenvolupament viscudes en l'àmbit dels projectes europeus del 7è Programa Marc, així com conèixer els reptes de l'Horizon 2020, que serà el nou programa marc de recerca europeu a partir del 2014.
Jornades i monogràfics
08-02-2012
type
Aconseguir aprofitar els recursos de la Unió Europea per a la recerca de les pimes era l'objectiu d'aquesta sessió. Nicolás Ojeda i Javier Méndez, Punts Nacionals de Contacte dels programes People i Pimes, n'han explicat les característiques. D'altra banda, Adrià Bullón ha exposat el cas de l'empresa PildoLabs.
Jornades i monogràfics
22-09-2011
type
El passat 21 de setembre el World Trade Center de Barcelona es va convertir en el punt de trobada d'empresaris i de tots els agents públics i privats d'R+D catalans interessats en el coneixement de la gestió de projectes del 7è Programa Marc.
Jornades i monogràfics
17-05-2011
type
La sala d'actes d'ACCIÓ ha acollit el Seminari sobre la Unió Europea a Xile. L'objectiu de la jornada era presentar a les empreses catalanes les línies d'actuació i programes de cooperació de la UE a Xile per al foment comercial i la inversió.
Catàlegs
08-04-2010
type
La galeria de la sessió Brokerage Event Alimentària 2010 recull projectes de diverses entitats catalanes presentats com exemple de casos d'èxit amb l'objectius d'il·lustrar les oportunitats i els beneficis dels projectes europeus pels centres tecnològics, les empreses i els consumidors.
Jornades i monogràfics
08-04-2010
type
Dins el marc de la Fira Alimentària, es va celebrar la primera edició d'Alimentària 2010 Brokerage Event, organitzat per l'Enterprise Europe Network Catalonia amb l'objectiu d'ajudar les empreses catalanes a trobar socis comercials i tecnològics per participar en projectes europeus i internacionals.
Guies I+I
01-10-2009
type
Facilita i fomenta una bona preparació de projectes futurs i és una eina útil en la gestió de projectes en general i, més concretament, en els projectes cooperatius europeus. Inclou nombrosos exemples i casos d'èxit d'empreses que tenen projectes finançats i informació sobre l'estructura del 7è Programa Marc.
Publicacions
01-02-2009
type
Aquest informe analitza la participació de les empreses catalanes en el Programa Marc de la Comissió Europea, amb la finalitat de plantejar recomanacions possibles per a la definició de polítiques públiques que augmentin la participació i l'èxit de les empreses catalanes en aquest VII Programa Marc, posat en marxa per al període 2007-2013.
Jornades i monogràfics
05-11-2008
type
La primera edició d'interACC1Ó es va celebrar durant els mesos de setembre i octubre amb seu a diferents ciutats catalanes amb l'objectiu d'acostar als empresaris noves oportunitats de negoci per ajudar-los a afrontar l'actual cicle econòmic.
de 1 a 10