Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Singapur x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 38 resultats
de 1 a 10
Idees d´experts
07-09-2017
type
Jordi Maluquer | Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Singapur // Jordi Maluquer, director de l'oficina exterior d'ACCIÓ a Singapur, hi treballa des de fa 20 anys i amb el seu profund coneixement de la regió, ens parla en aquesta vídeo-entrevista dels sectors més interessant per a l'empresa catalana al seu país, i sobretot a Singapur, que actua com a hub regional de negocis al sud-est asiàtic.
Tendències de mercat
01-06-2017
type
Les relacions comercials entre Catalunya i Singapur presenten condicions favorables per les empreses catalanes. Les exportacions catalanes a Singapur han assolit els 175,5 milions d'euros el 2016, una tendència ascendent en els darrers anys. Catalunya ven principalment productes com aparells i material elèctric (21,8% del total), perfumeria i cosmètica (12,6%) i vehicles (12,5%). Singapur ofereix oportunitats de negoci en sectors com l'electrònica, el químic, el tèxtil i moda, els vins i caves, el logístic, entre d'altres.
Casos d´empresa
22-12-2014
type
Fran Carretero , Director d'exportació // Circutor és una empresa especialitzada en solucions globals per a l'eficiència energètica.
Jornades i monogràfics
07-05-2012
type
Créixer a l'Àsia i el Pacífic. Aquest és el desig i també el repte de moltes empreses catalanes que volen aprofitar les enormes oportunitats de negoci que ja presenta el continent. Amb aquest monogràfic et donem diverses claus per desmuntar els tòpics i ajudar-te a posar la teva empresa a l'abast del continent que dominarà el món.
Jornades i monogràfics
16-02-2011
type
Un Green Building es defineix com aquell edifici que es crea amb estructures i processos que col·laboren en l'eficiència energètica i respecten el medi ambient durant tot el cicle vital de l'edifici. Singapur ha definit l'arquitectura, el disseny i la construcció d'edificis eficients energèticament com a punt prioritari, seguint la seva estratègia de desenvolupament de nínxols de mercat, obrint una finestra d'oportunitats internacionals per a les empreses catalanes del sector.
Publicacions
16-12-2009
type
El present treball analitza els 6 països del sud-est asiàtic que s'han considerat més interessants per a les empreses catalanes, tant com a mercats de destí de les exportacions com per endegar-hi activitats d'inversió o distribució. El sud-est asiàtic gaudeix de molts avantatges, com ara la facilitat per fer-hi negocis, les connexions portuàries i la diversitat cultural i industrial, amb relació a la resta de països asiàtics.
Idees d´experts
26-04-2012
type
Jordi Maluquer | Director , Centre de Promoció de Negocis d'ACC1Ó a Singapur // Amb 600 milions de consumidors, el sud-est asiàtic emergeix com l'alternativa a la Xina i l'Índia per fer negocis al continent. El port lliure de Singapur actua de porta d'entrada al mercat indonesi, on una classe mitjana emergent lidera el creixement de la zona. Jordi Maluquer, director del Centre de Promoció de Negocis d'ACC1Ó a Singapur, ens dóna llum sobre quins són els nínxols amb més oportunitats.
Publicacions
01-12-2008
type
Singapur és un país sense recursos energètics tradicionals, cosa que el fa dependent de l'exterior. Així, estudiant les opcions de desenvolupar energies renovables, la solar és aquella que pot donar més rendiment a causa de la ubicació de Singapur al cinturó solar asiàtic i els baixos costos a les indústries dels semiconductors i la silicona.
Publicacions
01-12-2007
type
Singapur és un país amb vocació de ser punter en el sector biotecnològic al continent asiàtic. Això s'està en part aconseguint gràcies a la predisposició del govern en quant a legislació, incentius a la iniciativa, establiment de clústers, protecció de la propietat intel·lectual, estabilitat política i social al país...
Píndoles
02-08-2010
type
Seguint l'estela de les economies asiàtiques emergents, els països de renda baixa de la regió es posicionen com els mercats emergents del demà. L'èxit d'Àsia es basa en l'estabilitat macroeconòmica, el creixement sostingut i l'expansió de les oportunitats d'ocupació.
de 1 a 10