Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Estats Units x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 155 resultats
de 1 a 10
Idees d´experts
26-09-2017
type
Sergi Mata | Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Washinngton DC // Sergi Mata, director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Washington, ens dona la seva visió experta de les oportunitats del seu mercat per a les empreses catalanes, sobretot en projectes dels organismes multilaterals que hi tenen la seu.
Idees d´experts
22-09-2017
type
Anselm Bossacoma | Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Silicon Valley // Anselm Bossacoma, director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Silicon Valley, fa 15 any que treballa en aquesta oficina i més que coneix aquest mercat de la Costa Oest. Ens explica que les empreses que volen fer negoci allà han de tenir una presencia primer haurien de provar-ho, testejar el seu producte o servei en aquest mercat tant competitiu.
Idees d´experts
07-09-2017
type
Marc Gràcia | Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Boston // Marc Gràcia, director de l'oficina de Comerç i Inversions de Catalunya a Boston ens explica perquè Boston és conegut a nivell mundial com un hub de talent que atrau una gran quantitat d'inversió privada i venture capital a la zona.
Idees d´experts
30-08-2017
type
Clara Barreneche | Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Nova York // Clara Barreneche, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Nova York, ens dóna les claus per entrar a un mercat sofisticat i fragmentat com el dels Estats Units, on hi ha oportunitats per a empreses catalanes, com és el cas d'èxit de Grífols.
Tendències de mercat
01-06-2017
type
Els Estats Units presenten un bon marc de negoci per les empreses catalanes, especialment les dels sectors de vins, caves i begudes; logística, e-commerce i distribució; transport; hàbitat o materials i matèries primeres, entre d'altres. Les exportacions catalanes als Estats Units han augmentat els darrers anys i representen el 19,5% de les exportacions de l'Estat espanyol al territori. Entre els principals productes que Catalunya exporta als Estats Units hi ha la maquinària (12,9%), productes farmacèutics (12,1%) i combustibles (6,5%).
Idees d´experts
27-12-2016
type
Conxita Muñoz | Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Miami // Conxita Muñoz, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Miami, ens explica les oportunitats de negoci més atractives per a l'empresa catalana al seu mercat i els sectors catalans que atreuen més inversió del seu país.
Idees d´experts
27-12-2016
type
Clara Barreneche | Directora , Oficina Exterior de Catalunya a Nova York // Clara Barreneche, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Nova York, amb més de 15 anys d'experiència en el mercat nord-americà, té una llarga trajectòria d'atracció d'empreses a Catalunya. En aquest vídeo destaca els punts forts que fan que cada cop més empreses dels Estats Units inverteixin al nostre país.
Jornades i monogràfics
09-03-2016
type
Silicon Valley és un pol d'atracció mundial per a empreses tecnològiques per la seva capacitat de concentrar talent, innovació i capital. En qualsevol cas, no és fàcil accedir-hi, ja que és un ecosistema complex i presenta algunes barreres d'entrada com els costos elevats. Com a alternativa, el fort creixement del sector tecnològic en els estats de la Costa Oest dels EUA –concretament en àrees properes a Silicon Valley com Seattle, Austin, Boulder o Los Angeles–, ha obert noves oportunitats de negoci per a les empreses que volen invertir o fer cooperació tecnològica als Estats Units.
Casos d´empresa
22-12-2014
type
Dangel Salazar , Director general i fundador // Cyberall Group és una empresa dedicada a l'exportació de material elèctric, control industrial i automatització.
Jornades i monogràfics
15-10-2012
type
La sisena sessió del cicle "La internacionalització de l'empresa", ha tractat sobre el cas dels Estats Units, el mercat de referència al món per volum i potencial. Pedro Parada (ESADE), Oriol Badia (Equity Point) i Clara Barreneche (ACC1Ó), van repassar les claus per entrar amb èxit en aquest mercat.
de 1 a 10