Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Dinamarca x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 19 resultats
de 1 a 10
Idees d´experts
30-08-2017
type
Jacob Duus | Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Copenhaguen // Jacob Duus, director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Copenhaguen, analitza el mercat danès enfocat a centres logístics i desenvolupadors de producte. En aquest sentit, les empreses catalanes poden trobar oportunitats de cooperació en recerca i desenvolupament, com ja estan fent Comsa, que participa en dos projectes importants d'infraestructures, o Almirall, que ha signat un acord amb una multinacional danesa.
Tendències de mercat
01-06-2017
type
Dinamarca ofereix oportunitats de negoci per les empreses catalanes en els sectors de l'alimentació, l'energia i els recursos, l'electrònica i l'electricitat, el químic i els plàstics, els materials i matèries primeres, l'e-commerce entre d'altres. Catalunya continua augmentat les seves exportacions a Dinamarca assolint els 312,9 milions d'euros en productes com els vehicles (20,6%), carn (16,1%) i maquinària (7,6%).
Idees d´experts
12-06-2012
type
M. Àngels Colom | Directora , Oficina exterior d'ACCIÓ a Copenhaguen // Amb un mercat conjunt de 25 milions d'habitants, els països escandinaus són ideals per iniciar-se en l'exportació per les seves dimensions, receptivitat i l'ús de l'anglès com a llengua comercial. M. Àngels Colom, directora de l'Oficina exterior d'ACCIÓ a Copenhaguen, dóna tres idees clau per créixer al nord d'Europa.
Casos d´empresa
21-05-2012
type
Ceres Roura // Ceres Roura és una empresa familiar que enguany celebra el seu centenari. Forjada inicialment en la producció de tot tipus d'espelmes de caire litúrgic i religiós, ha sabut trobar altres àrees de negoci on liderar el mercat, com la decoració i l'ambientació. Una presència internacional en constant creixement cap als mercats més potents del sector ha de permetre mantenir viva la flama d'un negoci centenari.
Casos d´empresa
03-05-2012
type
Cooked in Barcelona // Crear els millors pantalons de la mateixa manera que els grans xefs de cuina preparen els seus plats. Aquesta és la filosofia amb què Cooked in Barcelona dissenya i produeix, a través de les seves diverses línies de producte, pantalons per a dona. Amb els seus particulars menús es presenten davant l'exigent gurmet europeu.
Idees d´experts
24-10-2011
type
Experts Internacionals | Danish Meat Association - Productschap Vee en Vlees, The Netherlands - Agrarmarkt Informationsgesellschaft , Responsables // Quines són les tendències en producció i consum de productes carnis a Europa? Tres representants dels clústers carnis dels mercats més importants del continent comparteixen les seves anàlisis i perspectives de futur.
Casos d´empresa
14-05-2009
type
Germans Boada // Germans Boada té els seus inicis l'any 1951 arran de la invenció per part dels germans Antoni i Joan Boada d'un tallador de mosaic hidràulic. La nova eina, batejada amb el nom de RUBI®, va ser el pilar per desenvolupar una empresa d'èxit al sector.
Idees d´experts
12-11-2008
type
Ma. Àngels Colom | Directora , Centre de Promoció de Negocis d'ACC1Ó a Copenhaguen (Dinamarca) // Els consumidors danesos aprecien les diferents denominacions d'origen de vins de qualitat. Des del COPCA es treballa perquè els vins catalans tinguin més presència a Dinamarca i adquireixin més quota de mercat.
Publicacions
16-05-2008
type
El sector de la gent gran està en creixement a Dinamarca, essent un grup poblacional amb característiques habitacionals similars al gruix de la població. L'estat danès disposa d'una sèrie de serveis i ajuts per les persones de la tercera edat, veient-se aquests complementats amb l'oferta del sector provat.
Publicacions
01-12-2007
type
La política d'energies renovables de Dinamarca està condicionada per les directrius de la UE, Se segueix la classificació europea en quant a energies: eòlica, hidràulica, solar, geotèrmica, oceànica, bioenergia. Alhora es treballa en el sentit de complir els objectius energètics europeus d'autoabastiment i protecció del medi ambient.
de 1 a 10