Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  moda x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 6 resultats
Jornades i monogràfics
01-04-2015
type
Quines seran les tendències en cosmètica i moda que marcaran el consum l'estiu 2016, i com podem adaptar-les als nostres productes? En la sessió organitzada pel Beauty Cluster Barcelona amb la col·laboració d'ACCIÓ, Úrsula Uría, representant a Espanya de l'Agència de tendències parisenca Nelly Rodi, ens va presentar les últimes novetats en cosmètica i moda per a l'estiu 2016.

Tendències de mercat
26-07-2016
type
Presentació de l'anàlisi d'oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector tèxtil i moda. Detall de l'evolució competitiva a Catalunya i de les tendències globals al món.
Idees d´experts
24-07-2015
type
Josep Dosta | Soci fundador de Woodys Barcelona // Woodys Barcelona és una start-up que forma part del Pla Embarca de Start-Up Catalonia a la Catalunya Central. Woodys Barcelona és una marca d'ulleres amb fusta, ubicada a Vic, que en només un any i 10 mesos ja està present a més de 30 països i factura prop del milió d'euros.
Idees d´experts
01-04-2015
type
Presentació del Beauty Cluster Barcelona per Iván Borrego, Cluster Manager: "El Beauty Cluster Barcelona és un conjunt d'empreses, organitzacions i espais de coneixement que formen part de la cadena de valor del mercat de la bellesa i que s'associen per avançar, tot generant noves oportunitats."
Idees d´experts
01-03-2015
type
Úrsula Uría // En aquesta segona part, Uría ens detalla els quatre temes en moda i cosmètica per a l'estiu del 2016, pensats per a dos tipus de consumidors: uns de més 'minimalistes' i uns altres de més 'excessius'.
Idees d´experts
01-03-2015
type
Úrsula Uría // En aquesta primera part, Úrsula Uría ens explica els canvis psicològics i sociològics que hi ha hagut des que va començar la crisi econòmica mundial, fets que han afectat la manera de consumir, de viatjar, de relacionar-se amb les persones, etc.
Acota la teva cerca
Països
  • No hi ha Països  per aquesta cerca
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau
Tipus de jornada o monogràfic
Col·lecció
  • No hi ha Col·lecció  per aquesta cerca