Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  iot x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 3 resultats
Casos d´empresa
22-11-2016
type
Smartive // Espanya perd gran quantitat de beneficis cada any a causa de fallades en les turbines eòliques. S'estima que suposa uns 200 milions d'euros a Espanya, 700 milions a Europa i 2.900 milions d'euros al món. Per aquest motiu, l'enginyer industrial Jordi Cusidó va veure l'oportunitat de desenvolupar un producte d'alta tecnologia capaç d'augmentar l'eficàcia dels parcs eòlics. Al 2013, es va convertir en cofundador de SMARTIVE, una start-up catalana que desenvolupa plataformes digitals per controlar, supervisar i diagnosticar les turbines eòliques.
Catàlegs
14-10-2016
type
Aquest catàleg recull el perfil de les empreses i centres catalans que estaran presents en l'IoT Solutions World Congress, l'esdeveniment més important del sector. El congrés tindrà lloc a Gran Via de Fira de Barcelona, del 25 al 27 d'octubre del 2016.
Catàlegs
28-09-2015
type
Aquest catàleg recull el perfil de les 15 empreses i centres catalans presents a l'estand de la Generalitat de Catalunya en el marc de l'IoT Solutions World Congress, que va tenir lloc a la Fira Barcelona del 16 al 18 de setembre de 2015. Les empreses van presentar els seus productes i serveis relacionats amb la Internet de les coses davant 4.000 professionals de la indústria.
Acota la teva cerca
Sectors
  • No hi ha Sectors  per aquesta cerca
Països
  • No hi ha Països  per aquesta cerca
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau
Tipus de jornada o monogràfic