Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  internet of things x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 5 resultats
Catàlegs
14-10-2016
type
Aquest catàleg recull el perfil de les empreses i centres catalans que estaran presents en l'IoT Solutions World Congress, l'esdeveniment més important del sector. El congrés tindrà lloc a Gran Via de Fira de Barcelona, del 25 al 27 d'octubre del 2016.
Jornades i monogràfics
13-09-2016
type
El sector de la fabricació additiva o 3D (màquines, materials i serveis associats) està creixent a ritmes superiors al 30% anual en diferents segments. Barcelona destaca com un dels focus més actius en la fabricació digital, amb la seva xarxa de fab labs.

Catàlegs
28-09-2015
type
Aquest catàleg recull el perfil de les 15 empreses i centres catalans presents a l'estand de la Generalitat de Catalunya en el marc de l'IoT Solutions World Congress, que va tenir lloc a la Fira Barcelona del 16 al 18 de setembre de 2015. Les empreses van presentar els seus productes i serveis relacionats amb la Internet de les coses davant 4.000 professionals de la indústria.
Idees d´experts
09-11-2016
type
Joaquim Llorente //

Joaquim, Llorente, Chief Innovation Officer, ens explica en aquesta entrevista com es fa, si ho pot fer qualsevol empresa i quins beneficis n’obté. Coneix com és el model d’innovació de Zobele, els factors imprescindibles per iniciar nous projectes d’innovació, la seva metodologia per fer cocreació i, sobretot, com innovar a través de start-ups.

Idees d´experts
13-09-2016
type
Vinton Cerf // Els efectes de la difusió de la fabricació additiva es materialitzen amb un increment de la productivitat, un menor impacte ambiental i una nova ordenació de les cadenes de valor. Vinton Cerf, científic nord-americà considerat com un dels pares d'Internet, fa les seves aproximacions a la impressió 3D en aquesta ponència.
Acota la teva cerca
Sectors
  • No hi ha Sectors  per aquesta cerca
Països
  • No hi ha Països  per aquesta cerca
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau
Tipus de jornada o monogràfic