Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  incentius fiscals x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 5 resultats
Jornades i monogràfics
02-06-2016
type
En plena campanya de la declaració de la renda repassem les deduccions fiscals que l'administració posa a disposició dels contribuents per reduir la factura fiscal. En concret, els incentius fiscals per a inversors de start-ups.
Idees d´experts
02-06-2016
type
Francisco Lavandera // A l'Esmorzar de Finançament del passat 18 de maig, Francisco Lavandera, soci del departament de Dret Fiscal de Garrigues, va explicar les implicacions legals i impositives que han de tenir en compte els business angels a l'hora d'invertir en empreses en fase inicial.
Presentacions
06-07-2016
type
El Patent Box és una mesura fiscal que permet reduir la tributació dels ingressos lligats a la transferència d'un coneixement generat per una empresa.
Presentacions
18-05-2016
type
La innovació ha esdevingut cabdal perquè les empreses puguin diferenciar els seus models de negoci. En aquest sentit, és primordial saber com finançar aquesta innovació.
Presentacions
15-03-2016
type
En el context actual, les empreses tenen dificultats per finançar les activitats de recerca i innovació. Per aprofitar algunes de les possibilitats tributàries existents per a la realització d'activitats d'R+D+i, et presentem les deduccions per a la contractació de personal investigador.
Acota la teva cerca
Sectors
  • No hi ha Sectors  per aquesta cerca
Països
  • No hi ha Països  per aquesta cerca
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau
Tipus de jornada o monogràfic
Col·lecció
  • No hi ha Col·lecció  per aquesta cerca