Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  finances x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 10 resultats
Idees d´experts
17-11-2017
type
Jordi Romero | Fundador , Factorial HR //

Sovint els emprenedors no entenen per què quan expliquen el seu projecte a un inversor, aquest no els compra la idea. Per Jordi Romero, actual fundador de Factorial HR, el problema és que l'emprenedor no s'ha aturat a entendre les particularitats que té cada tipus d'inversor. Amb l'experiència d'haver captat més de 25 milions de dòlars entre Barcelona i San Francisco amb Redbooth (anteriorment Teambox), explica de forma entenedora què cal saber de cada format d'inversió per augmentar les probabilitats d'un acord.

Idees d´experts
20-10-2017
type
Xavier Castells | Director financer d'InKemia IUCT Group i inversor privat acreditat de l'European Investment Fund //

Xavier Castells, director financer d'InKemia IUCT Group i inversor privat acreditat de l'European Investment Fund, aclareix els dubtes bàsics que pot tenir qualsevol empresa a l'hora de decidir finançar-se als mercats alternatius. A través de l'experiència al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) d'InKemia, descobrim quin és el millor moment per plantejar-s'ho, les opcions existents i quant de temps i diners hi haurem de dedicar.

Idees d´experts
21-09-2017
type
Oriol Juncosa | Cofundador i Managing Partner , Encomenda Smart Capital //

El capital risc internacional ha representat més del 60% de la inversió estrangera a Catalunya els darrers tres anys, on ha ofert entre 70 i 250 milions d'euros anuals. Però per aconseguir que aquest capital entri a l'empresa cal estar preparat. Oriol Juncosa, cofundador i Managing Partner d'Encomenda Smart Capital, dóna 5 claus en un dels Esmorzars de Finançament d'ACCIÓ.

Jornades i monogràfics
27-04-2017
type
Argelia García, consultora especialitzada en direcció financera per a pimes, explica en aquesta entrevista que portar un control exhaustiu de la comptabilitat és clau per a l’èxit empresarial. García és autora del llibre Tres preguntas para una gestión económica inteligente, editat per Libros de Cabecera.
Idees d´experts
26-07-2017
type
Ignacio Díez | Managing partner de Trea Direct Lending //

Ignacio Díez, managing partner a Trea Direct Lending i amb més de 13 anys d'experiència en private equity, estructuració de crèdit i direct lending, ens explica en aquesta entrevista quin és el paper del direct lending en el sistema de finançament, què pot finançar i com pot ajudar a les empreses.

Idees d´experts
27-04-2017
type
Argelia García | Autora del llibre Tres preguntas para una gestión económica inteligente // Argelia García, consultora especialitzada en direcció financera per a pimes, defensa que portar un control exhaustiu de la comptabilitat és clau per a l'èxit empresarial.
Idees d´experts
27-04-2017
type
Marcus Puigdollers | Soci de Talenta Agencia de Valores // Una family office, o gestora de patrimoni familiar, és una entitat que es dedica a administrar els actius i passius d’una família, així com el seu negoci familiar.
Jornades i monogràfics
27-02-2016
type
Els responsables de les principals plataformes d'equity crowdfunding (Capital Cell, Crowdcube i The Crowd Angel) expliquen com s'estructura i quines clàusules té un contracte en una campanya de finançament col·lectiu d'inversió, com es diferencia d'un contracte d'inversió d'un grup de business angels o del capital risc, quins drets tenen els diferents inversors, com participen en la presa de decisions i com està prevista la sortida.
Idees d´experts
01-03-2016
type
Ramon Saltor // The Crowd Angel uneix dos models, el crowdfunding i el capital risc, amb l'objectiu de simplificar la inversió en start ups, bàsicament empreses de software i Internet amb alt potencial de creixement. Fins al moment, The Crowd Angel ha publicat 12 operacions, en les quals 174 inversors han aportat 2,8 milions d'euros.
Idees d´experts
01-03-2016
type
Daniel Oliver // Capital Cell és la primera plataforma d'equity crowdfunding en biotecnologia d'Europa. Amb tan sols un any de vida, ha finançat 530.000 euros per a projectes innovadors especialitzats en l'àmbit de les ciències de la vida i la salut.
Acota la teva cerca
Secció de la web
Països
  • No hi ha Països  per aquesta cerca
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau
Tipus de jornada o monogràfic
Col·lecció
  • No hi ha Col·lecció  per aquesta cerca