Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  finances x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 5 resultats
Jornades i monogràfics
27-04-2017
type
Argelia García, consultora especialitzada en direcció financera per a pimes, explica en aquesta entrevista que portar un control exhaustiu de la comptabilitat és clau per a l’èxit empresarial. García és autora del llibre Tres preguntas para una gestión económica inteligente, editat per Libros de Cabecera.
Idees d´experts
27-04-2017
type
Argelia García | Autora del llibre Tres preguntas para una gestión económica inteligente // Argelia García, consultora especialitzada en direcció financera per a pimes, defensa que portar un control exhaustiu de la comptabilitat és clau per a l'èxit empresarial.
Jornades i monogràfics
27-02-2016
type
Els responsables de les principals plataformes d'equity crowdfunding (Capital Cell, Crowdcube i The Crowd Angel) expliquen com s'estructura i quines clàusules té un contracte en una campanya de finançament col·lectiu d'inversió, com es diferencia d'un contracte d'inversió d'un grup de business angels o del capital risc, quins drets tenen els diferents inversors, com participen en la presa de decisions i com està prevista la sortida.
Idees d´experts
01-03-2016
type
Ramon Saltor // The Crowd Angel uneix dos models, el crowdfunding i el capital risc, amb l'objectiu de simplificar la inversió en start ups, bàsicament empreses de software i Internet amb alt potencial de creixement. Fins al moment, The Crowd Angel ha publicat 12 operacions, en les quals 174 inversors han aportat 2,8 milions d'euros.
Idees d´experts
01-03-2016
type
Daniel Oliver // Capital Cell és la primera plataforma d'equity crowdfunding en biotecnologia d'Europa. Amb tan sols un any de vida, ha finançat 530.000 euros per a projectes innovadors especialitzats en l'àmbit de les ciències de la vida i la salut.
Acota la teva cerca
Secció de la web
Països
  • No hi ha Països  per aquesta cerca
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau
Tipus de jornada o monogràfic
Col·lecció
  • No hi ha Col·lecció  per aquesta cerca