Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  esmorzar de finançament x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 27 resultats
de 1 a 10
Jornades i monogràfics
27-04-2017
type
Argelia García, consultora especialitzada en direcció financera per a pimes, explica en aquesta entrevista que portar un control exhaustiu de la comptabilitat és clau per a l’èxit empresarial. García és autora del llibre Tres preguntas para una gestión económica inteligente, editat per Libros de Cabecera.
Idees d´experts
27-04-2017
type
Argelia García | Autora del llibre Tres preguntas para una gestión económica inteligente // Argelia García, consultora especialitzada en direcció financera per a pimes, defensa que portar un control exhaustiu de la comptabilitat és clau per a l'èxit empresarial.
Jornades i monogràfics
20-03-2017
type
Victoriano Peralta, conseller delegat de VenturCap, explica en aquesta entrevista com funciona el fons de capital risc VenturCap, quin tipus de projectes impulsa i què han de fer els emprenedors per tenir èxit. Peralta va intervenir a l'Esmorzar de Finançament "15 anys d'experiència en capital risc".
Idees d´experts
20-03-2017
type
Victoriano Peralta | Conseller delegat de VenturCap //

Victoriano Peralta diu que en una reunió amb emprenedors, "si no es parla de vendes, m'aixeco i me'n vaig". El conseller delegat de VenturCap, fons de capital risc amb una trajectòria inversora de 15 anys, creu que els emprenedors "valoren massa el producte que han desenvolupat, enlloc de pensar en com col·locar-lo al mercat".

Idees d´experts
09-01-2017
type
Miquel Nonell | Investment professional de Tenaci Partners. //

Miquel Nonell, investment professional de Tenaci Partners ens va concedir una entrevista un cop finalitzada la sessió, on aprofundeix en el perfil tipus d'empreses on inverteixen, els principals resultats de la inversió i com aconsegueixen aquests resultats.

Idees d´experts
09-01-2017
type
Joan Trenchs | Investment executive d'Indes Capital //

Joan Trenchs, investment executive d'Indes Capital ens va concedir una entrevista on ens parla de les fases de la inversió i ens explica perquè no es defineixen com un fons de capital risc sinó com un grup inversor amb vocació industrial

Idees d´experts
10-10-2016
type
Luisa Alemany // Especialista en fons de capital risc filantròpic i en emprenedoria social, sap quin és el perfil d'aquests emprenedors i quins són els projectes que sedueixen als inversors. Si vols saber quines especificitats té aquest tipus d'inversió, no et perdis aquesta entrevista.
Idees d´experts
10-10-2016
type
Luisa Alemany // Consulta les idees força de la ponència de Luisa Alemany que va tenir lloc a l'Esmorzar de Finançament del passat 21 de setembre.
Idees d´experts
28-07-2016
type
Jesús Monleón // L'àngel inversor de la xarxa SeedRocket fa de mentor d'emprenedors per accelerar les seves start-ups i donar-los suport i assessorament en matèria de producte i estratègia. Visualitza els seus consells en aquesta entrevista.
Idees d´experts
28-07-2016
type
Jesús Monleón // Consulta les idees força de la ponència de Jesús Monleón durant l'Esmorzar de Finançament del passat 20 de juliol i descarrega't la presentació amb reflexions i recomanacions per a emprenedors i inversors.
de 1 a 10
Acota la teva cerca
Secció de la web
Sectors
  • No hi ha Sectors  per aquesta cerca
Països
  • No hi ha Països  per aquesta cerca
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau
Tipus de jornada o monogràfic
Col·lecció
  • No hi ha Col·lecció  per aquesta cerca