Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  esmorzar de finançament x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 33 resultats
de 1 a 10
Idees d´experts
17-11-2017
type
Jordi Romero | Fundador , Factorial HR //

Sovint els emprenedors no entenen per què quan expliquen el seu projecte a un inversor, aquest no els compra la idea. Per Jordi Romero, actual fundador de Factorial HR, el problema és que l'emprenedor no s'ha aturat a entendre les particularitats que té cada tipus d'inversor. Amb l'experiència d'haver captat més de 25 milions de dòlars entre Barcelona i San Francisco amb Redbooth (anteriorment Teambox), explica de forma entenedora què cal saber de cada format d'inversió per augmentar les probabilitats d'un acord.

Idees d´experts
20-10-2017
type
Xavier Castells | Director financer d'InKemia IUCT Group i inversor privat acreditat de l'European Investment Fund //

Xavier Castells, director financer d'InKemia IUCT Group i inversor privat acreditat de l'European Investment Fund, aclareix els dubtes bàsics que pot tenir qualsevol empresa a l'hora de decidir finançar-se als mercats alternatius. A través de l'experiència al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) d'InKemia, descobrim quin és el millor moment per plantejar-s'ho, les opcions existents i quant de temps i diners hi haurem de dedicar.

Idees d´experts
21-09-2017
type
Oriol Juncosa | Cofundador i Managing Partner , Encomenda Smart Capital //

El capital risc internacional ha representat més del 60% de la inversió estrangera a Catalunya els darrers tres anys, on ha ofert entre 70 i 250 milions d'euros anuals. Però per aconseguir que aquest capital entri a l'empresa cal estar preparat. Oriol Juncosa, cofundador i Managing Partner d'Encomenda Smart Capital, dóna 5 claus en un dels Esmorzars de Finançament d'ACCIÓ.

Jornades i monogràfics
29-06-2017
type
Marcus Puigdollers, soci de Talenta Agencia de Valores, explica en aquesta entrevista com funciona una family office i quins serveis pot oferir per gestionar de la manera més eficient el patrimoni familiar.
Jornades i monogràfics
27-04-2017
type
Argelia García, consultora especialitzada en direcció financera per a pimes, explica en aquesta entrevista que portar un control exhaustiu de la comptabilitat és clau per a l’èxit empresarial. García és autora del llibre Tres preguntas para una gestión económica inteligente, editat per Libros de Cabecera.
Jornades i monogràfics
20-03-2017
type
Victoriano Peralta, conseller delegat de VenturCap, explica en aquesta entrevista com funciona el fons de capital risc VenturCap, quin tipus de projectes impulsa i què han de fer els emprenedors per tenir èxit. Peralta va intervenir a l'Esmorzar de Finançament "15 anys d'experiència en capital risc".
Idees d´experts
26-07-2017
type
Ignacio Díez | Managing partner de Trea Direct Lending //

Ignacio Díez, managing partner a Trea Direct Lending i amb més de 13 anys d'experiència en private equity, estructuració de crèdit i direct lending, ens explica en aquesta entrevista quin és el paper del direct lending en el sistema de finançament, què pot finançar i com pot ajudar a les empreses.

Idees d´experts
27-04-2017
type
Argelia García | Autora del llibre Tres preguntas para una gestión económica inteligente // Argelia García, consultora especialitzada en direcció financera per a pimes, defensa que portar un control exhaustiu de la comptabilitat és clau per a l'èxit empresarial.
Idees d´experts
27-04-2017
type
Marcus Puigdollers | Soci de Talenta Agencia de Valores // Una family office, o gestora de patrimoni familiar, és una entitat que es dedica a administrar els actius i passius d’una família, així com el seu negoci familiar.
Idees d´experts
20-03-2017
type
Victoriano Peralta | Conseller delegat de VenturCap //

Victoriano Peralta diu que en una reunió amb emprenedors, "si no es parla de vendes, m'aixeco i me'n vaig". El conseller delegat de VenturCap, fons de capital risc amb una trajectòria inversora de 15 anys, creu que els emprenedors "valoren massa el producte que han desenvolupat, enlloc de pensar en com col·locar-lo al mercat".

de 1 a 10
Acota la teva cerca
Secció de la web
Països
  • No hi ha Països  per aquesta cerca
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau
Tipus de jornada o monogràfic
Col·lecció
  • No hi ha Col·lecció  per aquesta cerca