Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  ecnomia cicular x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 4 resultats
Tendències de mercat
07-11-2017
type

L'economia circular té com a objectiu principal preservar el valor dels recursos durant el major temps possible, en lloc de seguir explotant el model habitual que es basa en "extreure-produir-usar –llençar". Aquesta guia d'oportunitats de negoci de l'economia circular dins del sector de la mobilitat, recull 19 experiències en el camp del transport i la logística.

Tendències de mercat
13-06-2017
type
L'economia circular té com a objectiu principal preservar el valor dels recursos durant el major temps possible, enlloc de seguir explotant el model habitual que es basa en "extreure-produir-usar –llençar".
Arxivat a: ecnomia cicular
Tendències de mercat
16-05-2017
type

L’economia circular té com a objectiu principal preservar el valor dels recursos durant el major temps possible, enlloc de seguir explotant el model habitual que es basa en “extreure-produir-usar –llençar”. La guia L’economia circular aplicada al sector agroalimentari recull 20 estratègies per posar a la pràctica l’economia circular en empreses del sector agroalimentari, així com l’experiència d’èxit de 10 empreses locals i internacionals.

Arxivat a: ecnomia cicular
Tendències de mercat
16-05-2017
type
L'economia circular es basa en aprofitar els recursos al màxim i evolucionar cap a una economia més sostenible al llarg del temps, reduint la generació de residus.
Acota la teva cerca
Tipus de contingut
Gènere
  • No hi ha Gènere  per aquesta cerca
Països
  • No hi ha Països  per aquesta cerca
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau
Tipus de jornada o monogràfic
  • No hi ha Tipus de jornada o monogràfic  per aquesta cerca