Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  crowdfunding x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 12 resultats
de 1 a 10
Jornades i monogràfics
17-02-2017
type

Les plataformes de crowdfunding o micromecenatge permeten llençar al mercat un producte nou per validar si desperta l'interès dels clients i mirar així de reduir una gran part dels riscos. Els anomenats "micromecenes" donen suport a aquestes iniciatives a canvi d'una recompensa, que només s'obté si la campanya de crowdfunding aconsegueix captar el finançament marcat.

Casos d´empresa
21-02-2017
type
3DClick, Bhoreal, Cocoro, Urna Bios i Wefitter //

En aquest vídeo, cinc empreses catalanes que han utilitzat el crowdfunding per validar els seus productes ens expliquen què, com i per què van vendre a través d'una plataforma. Descobreix les experiències amb el micromecenatge de 3DClick, Bhoreal, Cocoro, Urna Bios i Wefitter!

Arxivat a: crowdfunding
Jornades i monogràfics
27-02-2016
type
Els responsables de les principals plataformes d'equity crowdfunding (Capital Cell, Crowdcube i The Crowd Angel) expliquen com s'estructura i quines clàusules té un contracte en una campanya de finançament col·lectiu d'inversió, com es diferencia d'un contracte d'inversió d'un grup de business angels o del capital risc, quins drets tenen els diferents inversors, com participen en la presa de decisions i com està prevista la sortida.
Jornades i monogràfics
15-12-2015
type
El finançament col·lectiu d'inversió o equity crowdfunding és avui en dia una alternativa de finançament pels emprenedors. Perquè una campanya de finançament col·lectiu tingui èxit és important fer una bona campanya de comunicació. És el cas de la companyia bioinformàtica, Mind the Byte, que va explicar la seva experiència a l'Esmorzar de Finançament. La firma catalana ha tancat la ronda de finançament col·lectiu d'inversió més gran aconseguida al sector biotecnològic.
Jornades i monogràfics
21-09-2015
type
Invertir en projectes que no només tenen un retorn econòmic, sinó que donen solució a una necessitat de la societat és el que anomenem inversions d'impacte. Els emprenedors socials tenen l'oportunitat de desenvolupar un model econòmic més just, inclusiu i sostenible desenvolupant projectes en diversitat de sectors com l'educació, les tecnologies netes o la salut.


Jornades i monogràfics
21-07-2015
type
Quins tipus de societat existeixen i quina és la normativa essencial que cal saber abans d'engegar-ne alguna? A propòsit del patrocini de Deloitte del Congrés Catalunya Emprèn, on els projectes seleccionats reben de part de la consultoria un matí de formació, ACCIÓ ha convidat tres assessors de Deloitte —especialitzats en l'àmbit laboral, mercantil i fiscal— a un Esmorzar de Finançament per tal d'esclarir tots aquells dubtes recurrents que poden aparèixer a l'hora de constituir una societat.
Jornades i monogràfics
21-04-2015
type
Es pot emprendre sense recursos? Coneixes el Bootstrapping? I el crowfunding? Des de la seva experiència com a emprenedor, consultor i directiu, Marc Fernàndez ha recopilat una sèrie de consells per a emprenedors que recull en el seu llibre Jo emprenc! 20 píndoles per a emprenedors. Marc Fernàndez actualment lidera INNIO, una acceleradora d'idees que ajuda a les empreses a innovar i millorar el seu posicionament al mercat.
Jornades i monogràfics
21-01-2015
type
Barcelona és la tercera ciutat del món amb més cerques a Internet del mot crowdfunding. Aquesta dada d'impacte que ens facilita Valentí Acconcia, assessor expert en el disseny de campanyes de micromecenatge, posa de manifest que estem davant d'un sistema de finançament en auge al nostre país. En aquest Esmorzar de Finançament, Acconcia ens defineix els diferents tipus de crowdfunding, analitza casos d'èxit d'àmbit nacional i internacional i, finalment, revela algunes de les regles bàsiques per triomfar amb les campanyes de recaptació.
Idees d´experts
01-03-2016
type
Oriol Cordón // Crowdcube és una plataforma que posa en contacte directe a empreses que han superat una fase de due diligence (anàlisi fiscal, legal, laboral i comptable de l'empresa) amb inversors de tots els perfils. Fundada al Regne Unit l'any 2011, des del juliol del 2014 va començar a operar des de Barcelona a l'Estat. Des dels seus inicis, ha finançat 339 empreses, 21 de les quals durant el darrer any i mig a Barcelona, amb una canalització de més de 3 milions d'euros.
Idees d´experts
01-03-2016
type
Ramon Saltor // The Crowd Angel uneix dos models, el crowdfunding i el capital risc, amb l'objectiu de simplificar la inversió en start ups, bàsicament empreses de software i Internet amb alt potencial de creixement. Fins al moment, The Crowd Angel ha publicat 12 operacions, en les quals 174 inversors han aportat 2,8 milions d'euros.
de 1 a 10
Acota la teva cerca
Secció de la web
Països
  • No hi ha Països  per aquesta cerca
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau
Tipus de jornada o monogràfic
Col·lecció
  • No hi ha Col·lecció  per aquesta cerca