Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  cooperació tecnològica x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 6 resultats
Jornades i monogràfics
10-12-2015
type
La innovació oberta fa referència al procés en què les empreses recorren a la cooperació amb altres companyies, institucions o experts per aprofitar els seus coneixements per accelerar la innovació. La innovació interna es basa en l'aprofitament del talent i dels recursos de la pròpia organització. La combinació de les dues, implica que l'empresa ha estat capaç d'utilitzar tant les idees internes com les externes per al desenvolupament de la innovació.
Casos d´empresa
05-12-2015
type
Biokit // Marta Palicio, directora d'Innovació de BIOKIT, explica que l'empresa ha detectat la necessitat d'implementar canvis per aconseguir combinar la innovació oberta amb la interna. La companyia ha analitzat les seves pròpies fortaleses i debilitats i ha decidit impulsar sistemes de gestió de la innovació i de captació d'idees internes, crear una unitat i un portal d'innovació, i millorar la gestió del coneixement i de la comunicació dins de l'empresa.
Casos d´empresa
01-10-2015
type
Urbiotica // Antoni Brey, CEO d'Urbiotica, ens explica, en aquest nou Esmorzar d'Innovació, els eixos en què es basa la gestió d'una empresa que tot just comença a deixar enrere l'etapa de start-up per continuar innovant i mantenint el seu lideratge internacional.
Articles
15-12-2016
type
Pot afectar el Brexit en les relacions de cooperació tecnològica entre Catalunya i el Regne Unit? Es tanquen portes a la col·laboració o se n'obren? Parlem d'oportunitats per a empreses i centres de recerca en el marc de projectes europeus de l'Horitzó 2020, de programes d'open innovation i de la compra pública innovadora.
Presentacions
09-06-2016
type
Amb la finalitat d'afavorir la realització de nous projectes d'R+D i innovació a nivell internacional, des d'ACCIÓ hem estructurat un seguit d'eines per facilitar aquesta tasca a les empreses amb projectes de recerca, desenvolupament i innovació.
Presentacions
09-02-2015
type
Convocatòries de Programes d'R+D de cooperació internacional de CDTI i d'ACCIÓ previstes per al 2015.
Acota la teva cerca
Països
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau