Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Cooperació internacional x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 40 resultats
de 1 a 10
Jornades i monogràfics
04-04-2012
type
La innovació ha de ser l'aposta definitiva de les empreses del segle XXI, entenent-la com la valentia estratègica d'invertir sistemàticament en la creació de nous productes o serveis que trenquin amb l'habitual, i permetin oferir més valor als seus clients i diferenciar-se de la competència.
Jornades i monogràfics
30-03-2011
type
En aquesta trobada, experts i empresaris van compartir una reflexió sobre el gran potencial que ofereixen les aliances publicoprivades per al desenvolupament. Al mateix temps, van donar a conèixer casos d'empreses i organitzacions catalanes que han viscut experiències satisfactòries en projectes formulats en clau d'aliança.
Publicacions
04-06-2010
type
En una societat que hem de qualificar de servindustrial, la internacionalització dels serveis és consubstancial al mateix procés de globalització econòmica. Els autors del número 4 de Paradigmes ens proveeixen d'un munt de raons perquè les empreses de serveis, tradicionalment vinculades al mercat local i regional, facin el salt cap a la internacionalització.
Publicacions
01-05-2007
type
En l'àmbit de la Xarxa Europea d'agències regionals per a la Innovació (Projecte ERAIN) es presenta aquest informe que analitza els programes de suport a la R+D i a la innovació de cadascuna de les sis regions associades al projecte.
Casos d´empresa
18-03-2013
type
Oportunitats de negoci amb el Banc Asiàtic de Desenvolupament // De la mà de T&L Europraxis, SENER i Idom Barcelona, coneixerem tres experiències d'empreses catalanes que han guanyat contractes i licitacions a diferents països d'Àsia amb el Banc Asiàtic de Desenvolupament (BAsD), en l'àmbit de les infraestructures i el medi ambient.
Idees d´experts
15-04-2011
type
Pax Dettoni | Consultora // Endinsar-se en el món de la cooperació internacional no sempre és senzill. Pax Dettoni, consultora experta en polítiques de cooperació per al desenvolupament, explica les claus que han de tenir en compte les empreses catalanes amb voluntat d'iniciar-s'hi.
Idees d´experts
30-03-2011
type
Fernando Barreiro et al. | Experts , Empreses Solidàries i Aliances per al Desenvolupament // Què són les aliances publicoprivades? Com poden les empreses interioritzar la cooperació per al desenvolupament en el cor del seu negoci? Diversos experts en cooperació internacional per al desenvolupament comparteixen les seves idees sobre el potencial que ofereix aquesta nova manera de treballar, les claus per implementar projectes d'èxit, i ens presenten les experiències de Cashew International i de la Fundació Codespa.
Idees d´experts
26-07-2010
type
Regina Campa | Directora de la delegació d'ACCIÓ davant les Organitzacions Multilaterals a Washington DC , ACCIÓ // El sector de les energies renovables i de les vinculades al canvi climàtic és un dels més dinàmics, amb un alt component d'R+D+i, i amb un potencial de creixement notable.
Idees d´experts
17-02-2010
type
Rafael Boronat | President , Societat de Tècnics d'Automoció (STA) // La recerca tecnològica en la indústria de l'automoció no s'atura davant la caiguda del mercat dels vehicles fabricats en sèrie. Els projectes que impliquen centres tecnològics, universitats i empreses de manera transversal, i que generen productes i processos propis, permeten a la indústria catalana de grans i petits fabricants posicionar-se internacionalment i continuar creixent amb el suport de les institucions i l'Administració. Medi ambient, seguretat, electrònica i hibridació són els camps de recerca amb més potencial.
Casos d´empresa
11-02-2010
type
Lavola //

Fundada a Manlleu el 1981, Lavola és una empresa de serveis per a la sostenibilitat que treballa en els àmbits de la comunicació, l'educació, la consultoria i l'enginyeria, i que ha arribat a convertir-se en tot un referent en el sector gràcies a les seves col·laboracions amb diferents associacions i organitzacions tant nacionals com internacionals.

de 1 a 10