Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Components d`automoció x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 95 resultats
de 1 a 10
Tendències de mercat
01-06-2016
type
Presentació de l'anàlisi d'oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector de l'automoció. Detall de les tendències globals, de l'evolució competitiva i del posicionament dels principals fabricants del món.
Jornades i monogràfics
10-01-2012
type
La innovació i la col·laboració són elements clau del ClusterMoto, que en aquestes jornades ha analitzat l'estat del sector, les oportunitats que ofereix el mercat i les tendències de futur. La moto elèctrica és un dels focus estratègics on centrar bona part dels esforços.
Jornades i monogràfics
30-05-2011
type
Coincidint amb l'organització a Barcelona del Saló de l'Automòbil, ha tingut lloc la jornada informativa CONNECT-Japó, que té com a objectiu donar suport a les empreses catalanes en la cerca de socis per desenvolupar projectes tecnològics col·laboratius en el sector del Green Car al Japó.
Catàlegs
18-05-2011
type
Recull d'empreses catalanes que participen en el foment del desenvolupament del vehicle verd, per trobar socis tecnològics a l'àmbit europeu per a projectes de col·laboració.
Catàlegs
01-10-2009
type
Catàleg que recull els proveïdors i fabricants de tecnologia de l'automoció de tot Europa amb l'objectiu és posar en contacte els creadors amb empreses de diversos àmbits tecnològics.
Publicacions
01-03-2009
type
L'estudi identifica alguns del principals sectors amb major oportunitat d'expansió per als propers anys a Mèxic, Brasil, Argentina, Colòmbia i Xile, que comprenen sectors de nova generació, com les TIC i la societat de la informació, d'elevada sofisticació com el farmacèutic i sectors més tradicionals com el de l'agroindústria, els components d'automoció i el turisme.
Publicacions
01-03-2007
type
Aquest estudi ofereix a les empreses interessades una perspectiva de les tendències previsibles en el mercat global de l'automoció, així com una breu guia d'actuació als mercats xinès i de l'Europa de l'Est, amb informacions bàsiques per a una nova implantació.
Guies I+I
01-11-2006
type
En aquesta guia es recullen aspectes metodològics i teòrics i per sobre de tot, experiències de casos d'èxit innovador extensius a tots els sectors i que són útils per demostrar que la innovació no precisa inversions necessàriament altes per contribuir al progrés responsable de l'excel·lència.
Idees d´experts
10-01-2012
type
Experts // Quins són els principals projectes estratègics de futur pel clúster de la moto català? Quina importància tindrà la moto elèctrica? Quines són les claus per mantenir la competitivitat en el segment de fabricants i proveïdors? Inocencio González, gerent de ClusterMoto,i Carlos Juan i Carles Guilera, membres del mateix,analitzen la situació del sector, com la rellevància de la moto elèctrica. Innovar i col•laborar serà vital per sobreviure.
Idees d´experts
07-07-2011
type
Laszlo Bax | Director general , Bax & Willems // L'actualitat en el sector de l'automoció passa inevitablement pel vehicle elèctric. Laszlo Bax, director general de la consultora Bax & Willems repassa l'estat actual de la implantació del vehicle verd, alhora que n'assenyala els punts forts i els punts febles.
de 1 a 10