Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Capacitat d innovació x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 248 resultats
de 1 a 10
Jornades i monogràfics
09-11-2016
type
Què cal tenir en compte per innovar a través de start-ups? Quins són els beneficis per fer-ho? Es pot fer corporate venturing i no morir en l'intent? Descobreix com l'empresa Zobele integra les start-ups en el seu procés d'innovació de manera que les dues parts obtenen beneficis.
Jornades i monogràfics
21-09-2016
type
Una PIME que utilitza la innovació per créixer, per ser més fort, per diferenciar-se de la competència i plantar cara a grans multinacionals. Així podríem definir a Chimigraf, una empresa líder en tints i vernissos que ha decidit millorar el procés i la visibilitat dels seus projectes d'innovació i que acaba de guanyar l'SME Instrument.
Jornades i monogràfics
18-05-2016
type
L'ecoinnovació ha permès a l'empresa càrnia de productes gurmet, Salgot, ampliar mercats a nivell internacional i guanyar prestigi de marca, alhora que oferir un impacte positiu sobre el medi ambient.
Jornades i monogràfics
08-03-2016
type
L'ecoinnovació crea beneficis econòmics i avantatges competitius en el mercat, alhora que facilita un impacte positiu sobre el medi ambient. Aquelles empreses que innovin per crear solucions sostenibles, que facin un ús més racional dels recursos i que redueixin l'impacte mediambiental, poden ser més competitives. És l'exemple d'AXIOMA Solucions, una companyia de l'àmbit de la salut.
Jornades i monogràfics
10-12-2015
type
La innovació oberta fa referència al procés en què les empreses recorren a la cooperació amb altres companyies, institucions o experts per aprofitar els seus coneixements per accelerar la innovació. La innovació interna es basa en l'aprofitament del talent i dels recursos de la pròpia organització. La combinació de les dues, implica que l'empresa ha estat capaç d'utilitzar tant les idees internes com les externes per al desenvolupament de la innovació.
Jornades i monogràfics
01-10-2015
type
Quines són les claus per consolidar un negoci tecnològic al mercat? Com posicionar-lo, a més, com a referent amb l'objectiu de sensibilitzar les pimes sobre la importància de la gestió de la innovació a les empreses? Urbiotica, empresa de base tecnològica creada el 2008, ofereix productes i solucions per a la millora de l'eficiència en la gestió de les ciutats, gràcies a la tecnologia basada en xarxes de sensors sense fil i l'anomenada Internet de les coses. Les seves solucions són capaces de captar processos en temps real del que passa a aquests entorns dispersos i els permet competir internacionalment.
Jornades i monogràfics
16-07-2015
type
Xavier Torrents és director d'Innovació d'Áreas, multinacional fundada el 1968 dedicada a la restauració en espais concessionals com aeroports, recintes firals o autopistes. La companyia ja és present a 13 països i disposa de 1114 establiments en l'actualitat, mantenint una clara aposta per la innovació tant pel que fa a processos d'intel·ligència de mercat com per l'aplicació de nous continguts de restauració.
Jornades i monogràfics
16-05-2015
type
Miguel Ángel Fernández és R&D Manager d'IMC Toys, empresa fundada fa 35 anys per socis apassionats de la joguina. La companyia manté una clara aposta per la innovació com a motor de desenvolupament i de creixement sostenible, fet que l'ha portat avui dia a ser present a més de 50 països.
Idees d´experts
04-11-2015
type
Amadeu Altafaj // El representant permanent del govern català a la Unió Europea, Amadeu Altafaj, va donar la benvinguda a la jornada, conduint la presentació de les noves convocatòries del programa Horitzó 2020. En aquesta entrevista, veuràs com posa èmfasi en el potencial de Catalunya dins l'àmbit europeu i en la necessitat de reforçar la influència catalana a la Unió Europea.
Idees d´experts
04-11-2015
type
Carles Altes // L'SME Instrument és un programa que ofereix subvencions a les petites i mitjanes empreses per a projectes d'innovació i internacionalització. La Comissió Europea ha pressupostat 3.000M€ per al període 2014 – 2020 a través de convocatòries competitives que tanquen cada tres mesos. A la Jornada Connect-EU es van donar les claus de com funciona el programa i de com les pimes han d'enfocar el seu projecte. En aquest sentit, es va comptar amb l'aportació d'un coach, Carles Altes, que ha col·laborat amb empreses que han tingut èxit en les primeres convocatòries. En aquesta entrevista descobriràs com pot ajudar el coach en el procés d'innovació d'una empresa.
de 1 a 10