Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Aplicacions tecnològiques x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 157 resultats
de 1 a 10
Jornades i monogràfics
01-02-2017
type

El BCN Drone Center és un dels 10 únics espais al món habilitats com a zona de proves per a drons. Nascut el 2012 i ubicat a Moià, rep empreses, universitats i clients particulars de més de 60 països que s'hi desplacen per testejar els aparells en les millors condicions. La posada en marxa de l'espai és una iniciativa de l'empresa catalana CATUAV, pionera a Europa en el desenvolupament de tecnologia pròpia per a drons.

Idees d´experts
01-02-2017
type
Jordi Santacana //

Jordi Santacana, CEO de BCN Drone Center, explica en aquesta entrevista com han desenvolupat tecnologia pròpia i aplicacions punteres per a drons, com ha estat la llarga trajectòria de l'empresa en un sector que ha esclatat fa poc, i quin és el seu mètode d'innovació.

Jornades i monogràfics
09-11-2016
type
Què cal tenir en compte per innovar a través de start-ups? Quins són els beneficis per fer-ho? Es pot fer corporate venturing i no morir en l'intent? Descobreix com l'empresa Zobele integra les start-ups en el seu procés d'innovació de manera que les dues parts obtenen beneficis.
Jornades i monogràfics
21-09-2016
type
Una PIME que utilitza la innovació per créixer, per ser més fort, per diferenciar-se de la competència i plantar cara a grans multinacionals. Així podríem definir a Chimigraf, una empresa líder en tints i vernissos que ha decidit millorar el procés i la visibilitat dels seus projectes d'innovació i que acaba de guanyar l'SME Instrument.
Jornades i monogràfics
15-07-2016
type
Cooltra ha apostat per un model de negoci innovador com a palanca per a l'expansió de la seva empresa de lloguer de motocicletes. Ha desenvolupat el motosharing, un nou servei que se centra en el concepte de pagament per ús i que integra tecnologia per oferir servei al lloc i al moment que el client ho necessita, a través d'una aplicació mòbil.
Idees d´experts
09-11-2016
type
Joaquim Llorente //

Joaquim, Llorente, Chief Innovation Officer, ens explica en aquesta entrevista com es fa, si ho pot fer qualsevol empresa i quins beneficis n’obté. Coneix com és el model d’innovació de Zobele, els factors imprescindibles per iniciar nous projectes d’innovació, la seva metodologia per fer cocreació i, sobretot, com innovar a través de start-ups.

Idees d´experts
08-04-2016
type
Eduard Garcia | Cofundador de Mostrarium // Mostrarium és una start-up que va participar al Pla Embarca de Start-Up Catalonia al Maresme. Mostrarium està ubicada al parc tecnològic del TecnoCampus i ha llançat una línia de negoci enfocada a les Administracions públiques, que cada vegada són més conscients que el futur està en el desenvolupament de les smart cities o ciutats intel·ligents. El seu producte millora l'experiència del ciutadà amb els serveis que ofereix el municipi. El cofundador de la start-up catalana, Eduard Garcia, explica el desenvolupament d'aquesta tecnologia que integra diferents aplicacions mòbils en una de sola.
Idees d´experts
07-04-2016
type
Jordi Camps | CEO de Lamantis Disseny // LaMantis Disseny i Internet és una start-up que va participar al Pla Embarca de Start-Up Catalonia a Girona. Aquesta empresa és la responsable del nou portal anomenat EVENTIS, una plataforma dirigida a organitzadors d'esdeveniments, agències de comunicació i a tothom que necessiti crear la web d'un esdeveniment per a ell mateix o per als seus clients.
Idees d´experts
23-03-2016
type
Daniel Marín | Co-CEO de Start.cat // Start.cat és una start-up que va participar al Pla Embarca de Start-Up Catalonia al Maresme. La start-up ha llançat LYNCAT, un producte que permet a les empreses disposar d'una app nativa per comunicar-se amb els seus clients, tot administrant i gestionant els seus continguts i adaptada a la seva marca.
Publicacions
18-04-2011
type
A la indústria de l'alimentació i les begudes, una de les principals a Catalunya, es preveuen una sèrie de reptes i oportunitats de caràcter global que podrien renovar les possibilitats d'innovació tecnològica els propers anys.
de 1 a 10