Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  alimentació x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 12 resultats
de 1 a 10
Jornades i monogràfics
07-06-2016
type
Novetats i tendències innovadores en l'àmbit alimentari presentades per representants dels sis clústers del sector que formen part del Programa Catalunya Clústers.
Tendències de mercat
01-06-2016
type
Presentació de l'anàlisi d'oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector de l'alimentació i begudes. Detall de l'evolució competitiva a Catalunya i de les tendències globals al món.
Idees d´experts
25-04-2016
type
Marina Saurí | Cofundadora d'Allergychef // Allergychef és la primera plataforma de reserves en línia a restaurants formats per poder atendre celíacs, al·lèrgics i intolerants alimentaris.
Casos d´empresa
19-04-2016
type
Fundació Alícia // La Fundació Alícia és un centre de recerca dedicat a la innovació tecnològica en cuina. El nom és el resultat de l'acrònim de les paraules Ali-mentació i Cièn-cia i, precisament, treballa en aquests dos àmbits.
Idees d´experts
23-11-2015
type
Juana Ma González i Cristina Lafuente // Un món de color verd, aliments amb súper poders, tribus alimentàries i molt més. No et perdis els nous comportaments dels usuaris i les tendències en el camp de l'alimentació.
Idees d´experts
23-11-2015
type
José Juan Rodríguez // Informació científicament contrastada sobre les dades que marquen l'evolució del mercat de l'alimentació.
Idees d´experts
23-11-2015
type
Agata Gelaberto // Innovar més enllà del producte, innovar en concepte. El procés d'innovar des que es detecta una oportunitat de mercat fins al seu aterratge.
Idees d´experts
23-11-2015
type
Francesc Egea // Tècniques innovadores de packaging per fer més atractius els productes i accedir a nous nínxols de mercat.
Idees d´experts
23-11-2015
type
Jordi Mas // Reinventar les empreses transformant el model de negoci i adaptant-se a la innovació.
Casos d´empresa
02-04-2015
type
CARINSA // Carinsa, empresa auxiliar del sector de l'alimentació i la cosmètica, compta amb plantes de producció a Catalunya i presència en diversos països. Es tracta d'una companyia d'origen familiar molt centrada en la recerca i el desenvolupament, fet que els ha permès comptar amb un coneixement de gran utilitat per al mercat.
de 1 a 10
Acota la teva cerca
Països
  • No hi ha Països  per aquesta cerca
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau
Tipus de jornada o monogràfic
Col·lecció
  • No hi ha Col·lecció  per aquesta cerca