Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  ajuts europeus x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 5 resultats
Presentacions
21-12-2016
type

En aquesta sessió es van presentar les convocatòries vinculades a les temàtiques d'Horitzó 2020 en l'àmbit Secure, Clean and Efficient Energy, juntament amb altres continguts vinculats als aspectes pràctics de la preparació de propostes.

Presentacions
20-12-2016
type
En aquesta sessió es van presentar les convocatòries per a projectes d'RDI per al proper 2017 vinculades a les temàtiques d'Horitzó 2020 en el camp de Green and Circular Economy i Smart City Community, juntament amb informació pràctica sobre com hem d'afrontar la preparació de les propostes.
Presentacions
15-12-2016
type
En aquesta sessió es van presentar les convocatòries de projectes per al 2017 vinculades a aquestes temàtiques, juntament amb l'experiència d'èxit d'agents destacats que han participat en convocatòries anteriors.
Presentacions
06-07-2016
type
Coneix les oportunitats de finançament dins del Programa LIFE per a projectes d'innovació en cooperació internacional entre les empreses i altres entitats catalanes que desenvolupin projectes en el camp del medi ambient, l'agricultura o el desenvolupament rural.
Presentacions
13-07-2015
type
Presentacions de la jornada "Ajuts per a projectes ambientals i d'energia dins el Programa LIFE", organitzada per ACCIÓ i el Departament de Medi Ambient, que va tenir lloc el 7 de juliol del 2015. La documentació inclou informació de la convocatòria LIFE del 2015 a què les empreses i institucions catalanes poden accedir.
Acota la teva cerca
Secció de la web
Tipus de contingut
Gènere
  • No hi ha Gènere  per aquesta cerca
Països
  • No hi ha Països  per aquesta cerca
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau
Tipus de jornada o monogràfic
Col·lecció
  • No hi ha Col·lecció  per aquesta cerca