Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Canadà x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 26 resultats
de 1 a 10
Idees d´experts
09-11-2017
type
Geneviève Abbott | Directora de l'Oficina de Comerç i Inversions d'ACCIÓ a Mont-real // Més de 2.000 empreses catalanes exporten al Canadà i 700 ho fan de manera regular. Una xifra que previsiblement augmentarà amb l'Acord Econòmic i Comercial Global (AECG) entre la UE i el Canadà, també conegut com a CETA (per les seves sigles en anglès), que ha entrat en vigor el mes de setembre de 2017. "Portarà diversos beneficis i un dels principals és l'eliminació d'aranzels per a un gran nombre de productes. El nou tractat farà del Canadà un mercat encara més obert i competitiu", assegura Geneviève Abbott, directora de l'Oficina de Comerç i Inversió d'ACCIÓ a Mont-real.
Idees d´experts
30-08-2017
type
Geneviève Abbott | Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Mont-real // Geneviève Abbott, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Mont-real, assegura que la recent signatura de l'acord de lliure comerç entre la Unió Europea i el Canadà suposarà una oportunitat per a les empreses catalanes a l'hora de fer negocis ja que podria suposar una baixada dels aranzels a zero.
Tendències de mercat
01-06-2017
type
Canadà ofereix un bon escenari per establir negocis amb les empreses catalanes. El mercat canadenc destaca en sectors com el de l'alimentació, la salut i els equipaments mèdics, l'alimentació especialitzada i grumet, el transport, la maquinària, o els béns d'equipament. Les exportacions catalanes han augmentat un 12,3% l'any 2016 situant-se en els 247,3 milions d'euros. Catalunya exporta principalment al Canadà productes químics orgànics (18,1%), productes farmacèutics (15,9%) i maquinària (9,7%).
Jornades i monogràfics
10-05-2012
type
El continent americà segueix sent el present i futur més immediat de l'empresa catalana que vol créixer a l'exterior. El continent compta amb economies avançades com els Estats Units o Canadà amb un alt nivell de consum, i països emergents llatinoamericans que creixen amb força en indústria, infraestructures i construcció. T'oferim una selecció de nínxols de mercat per ajudar la teva empresa a créixer a Amèrica.
Jornades i monogràfics
30-05-2011
type
En aquesta sessió s'han presentat les oportunitats del sector d'infraestructures i habitatge social existents en aquests moments en els diferents mercats americans, així com les diverses fórmules per aprofitar-les.
Publicacions
01-05-2007
type
El treball analitza les tendències del sector en els mercats amb més potencial aprofitable per les empreses catalanes (Nord-americà, Brasil, Europa, Rússia, Xina, India, Japó i Austràlia), centrant-se en l'estudi dels valors i les costums dels consumidors que afecten al màrqueting mix, les regulacions de l'administració que afecten a la distribució i el control de qualitat, i altres aspectes mercadotècnics com les estratègies de fidelització, branding i atenció al client.
Idees d´experts
30-04-2012
type
Trini Bofarull | Cap per als mercats d'Amèrica d'ACC1Ó , ACC1Ó // Amèrica compta amb algunes de les principals potències econòmiques mundials del moment. Liderat pels Estats Units, el Brasil i Mèxic, el continent també ofereix oportunitats en diversos països emergents que disposen de recursos gràcies als preus elevats de les matèries primeres. Els projectes importants de desenvolupament, especialment en infraestructures, són oportunitats a tenir en compte per l'empresa catalana.
Idees d´experts
16-01-2012
type
Genevieve Abbott | Directora, Oficina exterior d'ACCIÓ a Mont-real // En un moment on sembla que només es parla de dificultats econòmiques, el Canadà s'erigeix com una magnífica opció per a la internacionalització de les empreses catalanes. Genevieve Abbott, directora de l'Oficina exterior d'ACCIÓ a Mont-real, explica com l'economia canadenca ha seguit creixent els darrers anys. Les grans inversions en infraestructures, les TIC o les energies renovables, són alguns dels sectors amb més oportunitats.
Casos d´empresa
06-04-2011
type
Amphos 21 // A Amphos són especialistes en consultoria científica, tècnica i estratègica en el camp del medi ambient i l'energia. La seva activitat internacional ha consistit a prestar a clients estrangers els mateixos serveis que ofereixen als clients locals, des de la UE fins l'Amèrica Llatina, Japó i Canadà. Consideren que, ateses les característiques del sector en el qual tenen activitat, la presència física i la proximitat als clients és molt important.
Idees d´experts
27-11-2008
type
Genevieve Abbott | Directora , Centre de Promoció de Negocis d'ACC1Ó a Mont-Real (Canadà) // El segment de població envellida és cada cop més important i per això la biotecnologia canadenca s'hi dedica exhaustivament. El govern de Canadà ofereix la possibilitat a les empreses catalanes de participar en projectes del sector biotech amb acords entre els parcs científics d'ambdós territoris.
de 1 a 10