Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Bèlgica x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 18 resultats
de 1 a 10
Idees d´experts
07-09-2017
type
Ana Coelho | Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Brussel·les // Anna Coelho, directora de l'oficina de Comerç i Inversions de Catalunya a Brussel.les des de l'any 2003, ens parla del mercat del Benelux i el seu elevat poder de compra, així com dels sectors que generen més oportunitats per a l'empresa catalana ara mateix.
Tendències de mercat
01-06-2017
type
Bèlgica, amb Brussel·les com a capital i centre neuràlgic d'Europa, és la seu de les diferents institucions de la Unió Europea. Bèlgica ofereix oportunitats de negoci globals en sectors com l'alimentació, l'electrònica i l'electricitat, la indústria farmacèutica o la química i els plàstics. Les exportacions catalanes, que representen el 20,5% del total de les exportacions de l'Estat espanyol a Bèlgica, destaquen pel seu creixement des de l'any passat, principalment en vehicles (16,8%), combustibles (16,6%) i matèries plàstiques (10%).
Publicacions
01-05-2010
type
Aquest informe analitza el sector industrial dels països avançats com el Japó, Alemanya, França, Suècia, el Regne Unit o els Estats Units. Examina el nou escenari mundial sorgit arran dels avenços tecnològics, els canvis polítics i els països de baix cost productiu com la Xina i l'Índia. Explora les principals tendències de futur en el sector industrial.
Idees d´experts
29-05-2012
type
Ignasi Nisa | Administrador , Baixmoduls // L'empresa de mobiliari per a la llar Baixmoduls registrava grans xifres fins que l'any 2008 la situació econòmica va començar a canviar. En aquest context, una bona estratègia d'internacionalització els ha permès seguir creixent. Ignasi Nisa, administrador de l'empresa, explica els punts elementals per consolidar una bona presència comercial a l'exterior.
Idees d´experts
29-05-2012
type
Rosa Maria Montserrat | Directora , Centre de Promoció de Negocis d'ACC1Ó a Brussel·les // Amb una situació geogràfica privilegiada, bones comunicacions i un alt poder adquisitiu, els mercats del Benelux ofereixen diverses oportunitats per a l'empresa catalana. Rosa Maria Montserrat, directora del Centre de Promoció de Negocis d'ACC1Ó a Brussel·les, assenyala les principals característiques d'uns mercats que, tot i tenir vincles profunds, són força heterogenis.
Idees d´experts
29-05-2012
type
Jordi Armengol | Propietari , Armen5 // Com s'ha d'iniciar l'exportació? Quins passos cal seguir per començar amb encert la internacionalització? Jordi Armengol, assessor del programa d'Iniciació a l'Exportació d'ACC1Ó, reflexiona al voltant d'un procés que no pot ser puntual, sinó entendre'l com estratègic. Adaptar l'estructura de l'empresa i fer una anàlisi del producte o servei ofert per trobar l'avantatge competitiu, són algunes de les primeres accions a portar a terme.
Casos d´empresa
26-07-2011
type
Lupo // Treballar artesanalment i en un producte molt particular no suposa un inconvenient per convertir-se en una marca de referència a nivell europeu. Lupo ha sabut trobar el seu espai en el mercat de les bosses de mà i la marroquineria, a través d'una decidida aposta per la innovació en el disseny.
Casos d´empresa
15-06-2010
type
Everis // Everis és una consultora multinacional que ofereix solucions de negoci, estratègia i desenvolupament i manteniment d'aplicacions tecnològiques. La companyia, que ja ha aconseguit l'adjudicació de diferents projectes d'institucions europees, ha obert una oficina a Brussel·les.
Idees d´experts
11-11-2009
type
Rosa Maria Montserrat | Directora , CPN de Brusel·les // Bèlgica, Holanda i Luxemburg estan molt a prop i és fàcil que un mateix producte tingui èxit a tots tres països. Un nínxol de mercat amb oportunitats és el dels aliments biològics, especialment si es té en compte que les exportacions en el sector agroalimentari estan a l'ordre del dia a la regió del Benelux.
Idees d´experts
05-11-2008
type
Rosa Maria Montserrat | Directora , Centre de Promoció de Negocis d'ACC1Ó a Brussel·les (Bèlgica) // Els 27 milions d'habitants d'aquesta regió tenen majoritàriament un alt poder adquisitiu i molts d'ells estan interessats en el consum de productes selectes. Les empreses gastronòmiques catalanes que intenten fer-se un lloc en aquest mercat compten amb el suport del Centre de Promoció de Negocis de Brussel•les.
de 1 a 10