Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Austràlia x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 29 resultats
de 1 a 10
Idees d´experts
30-08-2017
type
Gemma Puig | Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Sydney // Gemma Puig, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Sydney, presenta algunes oportunitats del mercat australià per a les empreses catalanes, especialment en el sector de les infraestructures.
Tendències de mercat
01-06-2017
type
Austràlia presenta oportunitats de negoci globals en els sectors de l'electrònica i l'electricitat; la logística i l'e-commerce; la restauració, el turisme, la cultura i l'oci el packaging; la tecnologia per a l'alimentació i el tèxtil. L'any passat les exportacions catalanes van augmentar un 14,7%, principalment en productes com la maquinària (26% del total), els vehicles (20,3%) i els productes farmacèutics (10%).
Jornades i monogràfics
07-05-2012
type
Créixer a l'Àsia i el Pacífic. Aquest és el desig i també el repte de moltes empreses catalanes que volen aprofitar les enormes oportunitats de negoci que ja presenta el continent. Amb aquest monogràfic et donem diverses claus per desmuntar els tòpics i ajudar-te a posar la teva empresa a l'abast del continent que dominarà el món.
Publicacions
01-05-2010
type
Aquest informe analitza el sector industrial dels països avançats com el Japó, Alemanya, França, Suècia, el Regne Unit o els Estats Units. Examina el nou escenari mundial sorgit arran dels avenços tecnològics, els canvis polítics i els països de baix cost productiu com la Xina i l'Índia. Explora les principals tendències de futur en el sector industrial.
Publicacions
01-05-2007
type
El treball analitza les tendències del sector en els mercats amb més potencial aprofitable per les empreses catalanes (Nord-americà, Brasil, Europa, Rússia, Xina, India, Japó i Austràlia), centrant-se en l'estudi dels valors i les costums dels consumidors que afecten al màrqueting mix, les regulacions de l'administració que afecten a la distribució i el control de qualitat, i altres aspectes mercadotècnics com les estratègies de fidelització, branding i atenció al client.
Publicacions
01-03-2007
type
Aquest paper estudia el sector vitivinícola i cavista català, fent una visió comparativa amb els nous productors mundials: Austràlia, Estats Units, Sud-àfrica i Xile. S'analitzen la producció, el consum, l'exportació, l'organització i estructura del sector, l'estratègia i l'entorn institucional. Així mateix, es presenten les tendències de consum a Àsia.
Idees d´experts
30-04-2012
type
Àlex Rubies Lagunas | Cap per als Mercats d'Àsia-Pacífic , ACC1Ó // Ningú no discuteix que la zona de l'Àsia i el Pacífic s'erigeix com el principal motor de creixement econòmic mundial pels propers anys. Per tal d'aprofitar les oportunitats que presenta un mercat de 3.500 milions de persones, cal eliminar els prejudicis sobre la llunyania o les barreres idiomàtiques o culturals. Àlex Rubies ens explica perquè Àsia està avui més propera que mai de les empreses catalanes.
Casos d´empresa
10-10-2011
type
Bolsaplast // Són molts i diversos els productes que necessiten un embolcall adient en forma de bossa de plàstic. L'empresa sabadellenca Bolsaplast ha aconseguit fer-se un nom dins d'aquest món. El sector de l'alimentació és un dels destacats, però també han entrat amb força en el producte hospitalari, i ja ofereix els seus serveis a Austràlia, Grècia o Turquia.
Idees d´experts
25-01-2011
type
Damià Barceló | Director , Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA) // Damià Barceló coneix els secrets de l'aigua. El director de l'ICRA està convençut que Catalunya "fa servir tecnologia puntera" en el tractament de l'aigua i que el camí que queda per recórrer en la cultura de la reutilització obre la porta a noves oportunitats per a les empreses del sector.
Idees d´experts
04-12-2009
type
Judit Hidalgo | Directora , CPN de Sydney // Austràlia viu en gran part de l'exportació perquè produeix poc i el país està obert a sectors com la maquinària i els béns de consum. El govern australià vol, a més, reactivar l'economia del país apostant per les infraestructures i les energies renovables. Aquest és un nínxol a tenir en compte en un mercat amb pocs aranzels.
de 1 a 10