Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Tendències globals x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 372 resultats
de 1 a 10
Tendències de mercat
24-02-2017
type
Portugal exporta principalment a Catalunya peces de vestir (15,7%), vehicles (11,8%) i combustibles (8,6%). Catalunya exporta principalment a Portugal vehicles (12,7%), matèries plàstiques (11,3%) i aparells i material elèctric (6,8%).
Tendències de mercat
01-06-2016
type
Navega per aquest mapa dinàmic per accedir i descarregar-te tots els informes amb les dades macroeconòmiques, les relacions comercials, la informació d'inversions i empreses inversores, així com les oportunitats de negoci que les empreses catalanes poden trobar a cada país. Aquest mapa es completarà amb nous informes i s'actualitzarà amb noves dades al llarg de l'any.
Tendències de mercat
01-06-2016
type
Presentació de l'anàlisi d'oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector de l'alimentació i begudes. Detall de l'evolució competitiva a Catalunya i de les tendències globals al món.
Tendències de mercat
01-06-2016
type
En un context canviant com l'actual, marcat per la globalització, és interessant conèixer quines són les tendències de futur que faran generar noves oportunitats de negoci a les empreses catalanes en els mercats de tot el món.
Tendències de mercat
31-05-2016
type
L'augment de la demanda turística al país ha fet sorgir oportunitats per a les empreses en el sector turístic, però també en el de les infraestructures, sobretot per la manca d'oferta hotelera estructural, de transport i de canalització, distribució o gestió de l'aigua. El sector de les tecnologies mèdiques, gràcies a l'alta esperança de vida de la població australiana, també necessita equipaments.
Tendències de mercat
31-05-2016
type
Brasil ha experimentat grans canvis, sobretot a nivell d'infraestructures, en els darrers quatre anys degut a la celebració dels Jocs Olímpics 2016. Els sectors que encara presenten necessitats són el sector del medi ambient. Brasil necessita una millor gestió dels seus residus així com de les ciutats intel·ligents, a partir de les noves tecnologies. A més, fruit d'un canvi de normativa interna, els hospitals públics ja poden proveir-se de material hospitalari provinent de fora del país. Aquest canvi suposa una gran oportunitat de negoci degut al volum de població del Brasil.
Tendències de mercat
31-05-2016
type
Els Emirats Àrabs Units, amb Abu Dhabi i Qatar com a principals nínxols de mercat, presenten grans oportunitats de negoci per a les empreses catalanes. Les exportacions en aquest país han augmentat progressivament fins a situar-se en 627 milions d'euros l'any 2015. Per productes, les llavors, els fruits oleaginosos ,els aparells i material elèctric són els més exportats. Per sectors, el turisme, les ciutats intel·ligents, el transport, les infraestructures, el sector hospitalari i la petroquímica ofereixen oportunitats a les empreses catalanes ja que són sectors en augment.
Tendències de mercat
31-05-2016
type
Ghana posseeix reserves de petroli, fet que s'hagi convertit en un mercat atractiu per als països desenvolupats. El país presenta mancances en productes alimentaris o farmacèutics, ja que la indústria local no pot absorbir tota la demanda del país. Altres sectors com la construcció, la petroquímica o les telecomunicacions també presenten oportunitats de negoci per a les empreses catalanes.
Tendències de mercat
31-05-2016
type
El mercat de productes alimentaris a Hong Kong depèn principalment de les importacions, fet que representa un avantatge per a les empreses alimentàries catalanes per exportar-hi. Hong Kong és també un destí turístic per a molts ciutadans xinesos i això provoca que les empreses que fabriquen béns de luxe, de consum o articles infantils hi tinguin oportunitats. El món de les smart cities i les TIC són sectors que el Govern també ha promogut i ofereixen oportunitats de negoci.
Tendències de mercat
31-05-2016
type
La inauguració de l'ampliació del Canal de Panamà convertirà el país en un eix principal del comerç internacional. Aquest augment comercial comportarà que el país necessiti bones infraestructures i serveis de logística per gestionar el volum comercial de la zona. A més, el pla de desenvolupament integral del sector turístic que ha impulsat el Govern farà que les empreses catalanes del sector HORECA (Hosteleria, Restauració i Càtering) tinguin l'oportunitat d'oferir els seus productes o serveis en aquest país.
de 1 a 10