Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  tendències x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 19 resultats
de 1 a 10
Tendències de mercat
07-06-2017
type

El Mapa Global d'Oportunitats, adreçat a les empreses catalanes que vulguin internacionalitzar-se, identifica 183 oportunitats de negoci en els 35 països en els quals ACCIÓ té Oficina Exterior de Comerç i Inversions.

Tendències de mercat
17-05-2017
type
Catalunya posa en marxa un entorn de proves únic a Europa en l'àmbit dels vehicles autònoms i connectats. Es tracta del Catalonia Living Lab, un espai que permetrà que empreses de tot el món puguin fer assaigs i validacions de la tecnologia que està fent possible el desplegament dels cotxes del futur. Tot això, en carreteres de Catalunya.
Tendències de mercat
16-05-2017
type
L'economia circular es basa en aprofitar els recursos al màxim i evolucionar cap a una economia més sostenible al llarg del temps, reduint la generació de residus.
Tendències de mercat
10-05-2017
type
La tecnologia d'impressió 3D avança a passos de gegant. És un dels eixos fonamentals de la Indústria 4.0, el nou paradigma de les fàbriques del futur basat en la digitalització.
Jornades i monogràfics
07-06-2016
type
Novetats i tendències innovadores en l'àmbit alimentari presentades per representants dels sis clústers del sector que formen part del Programa Catalunya Clústers.
Tendències de mercat
26-07-2016
type
Presentació de l'anàlisi d'oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector tèxtil i moda. Detall de l'evolució competitiva a Catalunya i de les tendències globals al món.
Tendències de mercat
22-06-2016
type
Presentació de l'anàlisi d'oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector hàbitat - contract. Detall de l'evolució competitiva a Catalunya i de les tendències globals al món.
Tendències de mercat
10-06-2016
type
El Mapa Global d'Oportunitats, adreçat a les empreses catalanes que vulguin internacionalitzar-se, identifica gairebé 500 oportunitats sectorials en els més de 90 mercats en els quals ACCIÓ té Oficina Exterior de Comerç i Inversions.
Tendències de mercat
01-06-2016
type
Presentació de l'anàlisi d'oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector de l'automoció. Detall de les tendències globals, de l'evolució competitiva i del posicionament dels principals fabricants del món.
Idees d´experts
21-04-2016
type
Carles Gómara | Coordinador d'estratègia i mobilitat d'ACCIÓ // El Mobile World Congress (MWC) ofereix l'oportunitat de conèixer les tendències de futur del sector de la telefonia mòbil. Recollim el decàleg de les novetats tecnològiques descobertes en l'edició d'enguany.
de 1 a 10
Acota la teva cerca
Sectors
Països
  • No hi ha Països  per aquesta cerca
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau
Tipus de jornada o monogràfic
Col·lecció
  • No hi ha Col·lecció  per aquesta cerca