Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  tecnio x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 3 resultats
Casos d´empresa
21-02-2017
type
StayActive //

L'estrès està considerat un dels principals problemes de salut de la Unió Europea, on afecta el 30% dels treballadors. Ara, una samarreta intel·ligent desenvolupada amb la participació d'Eurecat permetrà mesurar fins a quin nivell l'estrès ens afecta en el nostre dia a dia a la feina.

Casos d´empresa
25-01-2017
type
Neos Surgery // La start-up catalana Neos Surgery, que dissenya i fabrica implants per a operacions de neurocirurgia, ha liderat el desenvolupament d'una nova tecnologia que millora els implants que s'ubiquen en la columna vertebral. El projecte, anomenat Col-Test, s'ha fet en col·laboració amb el centre tecnològic Eurecat, acreditat amb el segell TECNIO d'ACCIÓ. El projecte permet tractar amb una major eficàcia problemàtiques com la lumbàlgia, que es calcula que afectarà entre un 49 i 80% de la població en algun moment de la seva vida.
Casos d´empresa
12-09-2012
type
Barcelona Digital i Sensing & Control // El projecte Smart Office que comparteixen Barcelona Digital i Sensing & Control és un exemple de col·laboració entre un centre de recerca tecnològic i una empresa de desenvolupament de software i telecomunicacions. A través d'aquesta cooperació desenvolupen uns sensors i una aplicació per gaudir d'una oficina plenament eficient, sense malbaratament energètic.
Acota la teva cerca
Secció de la web
Tipus de contingut
Països
  • No hi ha Països  per aquesta cerca
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau
Tipus de jornada o monogràfic
  • No hi ha Tipus de jornada o monogràfic  per aquesta cerca
Col·lecció
  • No hi ha Col·lecció  per aquesta cerca